bugun hastane benim operasyon

cd sini yollamış. bukadar erken beklemiyordum diye posta kutusuna geç baktım. izledim

canım kendime üzüldüm

biyandan kendi gozlerimle ne yaptiklarini görmüş oldum. laproskopi videolari cok izlemiştim öncesinde’ de baktim durum izlediklerimden baya parlak

bir sagdan bir soldan yapisiklik varmiş yumurtalikla beden arasi birde ordan minik bisi aldilar sanirim bahsettikleri seydi ve o’ yapisan yerleri actilar iki tikla. tuplere mavi boya vermisler ikisi de dal gibi sekilleri semalleri düzgün gorunuyor du biri kalin biri ince degildi ikisi de aynıydı . izledigim fotoğraflarini netten gordugum, hodrosalpinks görüntüsü yoktu. morarma sisme yoktu o maviş boya ikisinden akti. alttan girdiiklerini video da tup girislerine bakmislar ikisi de onleri acik ucsuz bucaksiz delikler gibiydi, alttan bir operasyon bisi yapmamislar. yine gozluklerimi bulamiyorum , ne yazdim acaba. gece korlugum var benim

kisacasi cok rahatladim izleyince sanırsınız tip okumusum kendi kendime notlar bilenverdim

allahim sana bugünune binlerce şükürler olsun.
ee bu guzel flmin üstüne yolladim gitti spermleri siringaylaaa . dusunuyorum ne bicim bi insan oldum ben anne olmaya calisirken, koca kovala elimde siringa pet pardakla bisiler bisiler

neler katti neler aldi benden.anne olunca nasil bisi olucam neler ogrenicem neler yapcam nelerle sinanicam hatta sinanicaz. höfffffffffff