- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.661
çok güzel anlatmışsınız yalnız SMEP ne onu anlayamadımDoktoruna mutlaka sor derim ama belki de boyle bir durumda, misal 14.gunde yumurtlama oluyorsa (ovulasyon testi cift cizgi cikiyorsa daha dogrusu) o zaman belki 6. gunu es gecin, 8. gun deneyin. Sonra araya 3 gun koyun ve 11. gun'de deneyin. Sonra SMEP'e donun ve mutlaka 13, 14 (O), 15 (O+1), 16 (O+2) ve 18'de (O+3) deneyin. Ben boyle yapardim :)
Ama dedigim gibi ben doktor degilim, yanlis yonlendirmek istemem boyle ozel bir durumda.
aa süper haber gözün aydın canımm.. sen de kervanımıza katıl artık :) 1 ayı geçti sanırım senin de. ama tekrar git kontrolüne yine aksatma bak küserimaynen daha ortaokuldaydım okumustum bunu, abd de yapılan bır arastırmada aynı ortamı paylasan kızların bır sure sonra odet donemlerının aynı tarıhlere geldıgını yazıyordu. dıkkat ettım gercekten de okul hayatımda da ıs hayatımda da yakın arkadaslarımla yakın gunlerde oluyorz adet. bu arada ben de bugun ılk adetımı oldum, cok rahatladım. kırmızıyı gorunce bu kadar sevınecegım de aklıma gelmezdı ya gıı :)
amin kuzu inşallah..zere dedim beni beğenmedi zaarr :))kuzum dün gözümden kaçmış bat yumurtlamaya göre 22 takvime göre 24 ama bu ay erken yumurtlama oldu bakalım hayırlısı olur inşallah aminnn
aaa aşkolsun olur mu öyle şey gözümden kaçmış ki bugün gördümamin kuzu inşallah..zere dedim beni beğenmedi zaarr :))
hem garanti olur hem de ikiz bakarım dersen ıkı cocugu bır arada cıkartırsın ya
Çiçeeem de beni sevmiyo benle ilgilenmiyo niyeyseepanic_attack beni okumadın sanırım..
Hee bu arada geldi mi adetin?
İyi gözün aydın kaçıncı günde oldun cnımaynen daha ortaokuldaydım okumustum bunu, abd de yapılan bır arastırmada aynı ortamı paylasan kızların bır sure sonra odet donemlerının aynı tarıhlere geldıgını yazıyordu. dıkkat ettım gercekten de okul hayatımda da ıs hayatımda da yakın arkadaslarımla yakın gunlerde oluyorz adet. bu arada ben de bugun ılk adetımı oldum, cok rahatladım. kırmızıyı gorunce bu kadar sevınecegım de aklıma gelmezdı ya gıı :)
Akıntı yumurtlamadan bikaç gün önce başlıyor. Belki iki üç gün erken yumurtlayacak da olabilirsin. 11yada 12.günden değerlendirmeye başla istersen.Kızlar SAT 7 mayıs. Bugün ayın 15i yani yumurtlama günüm gelmedi 14.günüm ayın 20si.
Şimdiden yumurtlama olur mu ?
Dün su renginde akintim olduda yumurtlama da olduğu gibi. .
Çiçeeem de beni sevmiyo benle ilgilenmiyo niyeyseepanic_attack beni okumadın sanırım..
Hee bu arada geldi mi adetin?
aa süper haber gözün aydın canımm.. sen de kervanımıza katıl artık :) 1 ayı geçti sanırım senin de. ama tekrar git kontrolüne yine aksatma bak küserim
Girdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar.Anam sen dokturlara mı gittin gulüüm? Eyi yapmışın. Şüpheli miyom vaamış emme net değil zaar, flu :)
Ben bi şeye cevap yazınca sayfa en sona geliyo, geriye alınca da ikişer, üçer geri gidiyom arada okumadıklarım oluyo. Ondan yanisi gız. Hatta eskisine göre az yazıyon gibi düşünüyodum ben de. :))
Tribe girmeyesin ha. Yoğsa biliyon üşenmem döverim.
Ayyy kuzum Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler, yeni yaşında önce sağlık sonra bebiş diliyorum senin içinGirdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar.yaş 40 lakin duygular 25 mi ne
İyi gözün aydın kaçıncı günde oldun cnım
kuzum benim çok teşekkür ederim hep beraber inşallahh. duygular karşılıklı zaarAyyy kuzum Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler, yeni yaşında önce sağlık sonra bebiş diliyorum senin içinbu arada bende boğayım burçtaşım benim, çok severim boğaları boşuna kanım kaynamamış sana. Benimde 4 gün sonra happy birtdeyim.
Bugün aklımdan geçmiştin iyi aman gez kafanı dağıtKızlar
Bakamıyorum. Misafirimizle geziyoruz, kursa devam ediyorum bir yandan. Biraz koşturmacam var giremiyorum. Sonra geleceğim :) öptüm sizi kaçtım :)
Girdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar.yaş 40 lakin duygular 25 mi ne
Sağoll kuzuumm çok teşekkür ederim amiin. Hep birlikte inşallahh.AAAA sen dogum gunu kuzusu musun ay kıyamam, kırklamıs kuzum benım, dogum gunusu kutlu olsun gulumun, hayırlı ugurlu cıft cocuklu nıce yaslara ulastırsın mevlam ınsallah kuzucugumu. gonlune gore bır hayat versın allahım ınsallah canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?