- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.681
Ayyy kuzum Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler, yeni yaşında önce sağlık sonra bebiş diliyorum senin içinbu arada bende boğayım burçtaşım benim, çok severim boğaları boşuna kanım kaynamamış sana. Benimde 4 gün sonra happy birtdeyim.
doğum günün kutlu olsun canım tabi ki yaş 40 olabilir ama biz yaşlanmıyorum yaş alıyoruz kiGirdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar.yaş 40 lakin duygular 25 mi ne
Girdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar.yaş 40 lakin duygular 25 mi ne
sağoll canım çok teşekkür ederim.. yok zatenn biz genciz biliyorsuun :)doğum günün kutlu olsun canım tabi ki yaş 40 olabilir ama biz yaşlanmıyorum yaş alıyoruz ki
hödük kocaa ahah:)Neeaaa!? Bi de doğum günün he miii? Hödük kocalar gibi hissettim gene kendimi ahahahsh
Aman benim gülümeee 40 mı olmuuş.. Eyi ki doğmuş da olmuuş :) Nice yılların olsun sağlıkla yeni bir bebikle inşallah.
Ne var kız yaşında? İzindeyim geliyom iki arkandan. :))
hoşgeldin haydi uğurlu olsun rüyan hayra çıksın.. ne zaman bekliyosun adeti?Merhabalar bende mayıs ayında kendini gebeliğe planlamış bir kadinim. 27 yaşındayım eşim 40 yaşında. Ocak ayından beri deniyoruz fakat olmuyo olmuyo. Tüm odak noktam bu mayis ayı. Rüyamda da deve yavrusu gördüm. Tabire göre erkek evlat demekmiş. Hayırlısi bakalım pür dikkat bekliyorm
Merhabalar bende mayıs ayında kendini gebeliğe planlamış bir kadinim. 27 yaşındayım eşim 40 yaşında. Ocak ayından beri deniyoruz fakat olmuyo olmuyo. Tüm odak noktam bu mayis ayı. Rüyamda da deve yavrusu gördüm. Tabire göre erkek evlat demekmiş. Hayırlısi bakalım pür dikkat bekliyorm
EVet canım doktorlarda bu konuda fikir ayrılığı oluyor bu Dr bence herkese iki koyuyor38 yaşındayım 2.deneme birinci de de iki transfer oldu 4.gün embriyosuydu tutunma hiç olmadı riske atmak istemiyor gibi hissettim biri tutmazsa diğeri tutar gibi düşünüyor mesela bahçeci ngsli tek koyuyormuş memorial da öyle diye okudum tekrar konuşacağım bakalım nasip artık
Görmedim gı çiçeem noldu, ne kaçırdım gene yav?
Ben bi giriyorum ya sıfır bildirim var ya 50 küsur. :/
Adet olmadım hala. Benim transfer Haziran'a sarkacak yani.
Nice mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum yeni yasın sana ugurlu gelsin istediklerine kavustursunGirdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar.yaş 40 lakin duygular 25 mi ne
Bu ay böyle oldu. Her ay değişiyor sanirim. Sağ kasigimda da hafif ağrı varAkıntı yumurtlamadan bikaç gün önce başlıyor. Belki iki üç gün erken yumurtlayacak da olabilirsin. 11yada 12.günden değerlendirmeye başla istersen.
Benim de yumurtlamadan 3 4 gün önce akıntı başlar,yumurtlama sonrası bi anda kupkuru olur
Beklenen adet tarihim yarın. Kasık agrim var göğüsler şişti. Galiba adet olcam.hoşgeldin haydi uğurlu olsun rüyan hayra çıksın.. ne zaman bekliyosun adeti?
Yumurtalıklarında ve rahmime doktor alttan muayene ile baktı bisey yok sagliklisin rahmin de yumurtalıkların da temiz dedi. Eşinde sperm sorunu olabilir dedi. Eşimi de sperm sayimina ikna edemedim. Benim başka hangi testleri olmam gerek. Bir de ben devlet hastanesine gidiyorm mecburen özele gideck durumum yokhadi inşallah hayırlısıyla kavuşursun, biraz fazla odaklandıgımızda da olması zorlasıyor galıba, yas olarak cok gencsın, tahlıllerın de yapıldı ve esınde de sorun yoksa ınsallah en kısa surede evlat sahıbı olursun.
Canım benim çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz yeni yaşlarımızı kucağımızda çocuklarımızla karşılayalım. Sağlıklı olsun cinsiyetin hiç önemi yok inan ama son zamanlarda kız çocuğunu daha çok istiyor gibiyim, senin de temiz kalbine doğmuş bak@Beste78 canım senın de dogum gunun sımdıden kutlu olsun, haftasonuna denk gelıyor gıremem, goremem, sımdıden kutlu olsun, bır sonrakı dogum gununde bebısın kucagında olsun ınsallah (yazarken ıcımden kızcen kucagında olsun dıye bı ses gectı nıyeyse, ama dedım belkı kız ıstemıyordur, bı de kızın olur mu ne guzel olur) opuyorum senı
o zaman ne diyoruz.. hepide bört dey tu yu :) her şey gönlünce olsun cancan..umarım yeni yaşında yeni bebişin kucağında olur...Girdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar.yaş 40 lakin duygular 25 mi ne
Evet riskler ön planda işten ayrıldım evdeyim bakalım Salı gününe kadar aklımda netleştiririm Acıbadem’de tedavi oldum 24bini buldu ngs çok masraflı bi de 6 embriyodan şükür ki 2 sağlıklı geldiTek riski acısından iyi, diğeri yedek kalıcak bu anlamda iyi. Iki tane biri tutarsa biri tutmazsa iyi, ikisi de tutarsa zorlu bir süreç ama sonu güzel :) çalışmıyorsan sürecini evde geçireceksen neden olmasın. Ünlüler 2 tane doğuruyor 40 li yaşlarında her türlü programa da gidiyorlar.
Doktorun kim, ne kadar ödedin? Memnun musun?
Eee bu durumda ne burcu oluyor, koç mu? Bir söz vardır. "Hayat sen plan yaparken başına gelenlerdir" diye. Olsun varsın haziran olsun yeterki olsun.
Canım benim çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz yeni yaşlarımızı kucağımızda çocuklarımızla karşılayalım. Sağlıklı olsun cinsiyetin hiç önemi yok inan ama son zamanlarda kız çocuğunu daha çok istiyor gibiyim, senin de temiz kalbine doğmuş bak
kızlar.. çok ilginç hala gelmedi benim kırmızılar.. hayır belirtide yok. hiç böyle olmazdı dayanamadım test yaptım o derece yani..kalbim kadar temiz bir sayfa çıktı karşıma.normalde dün gece olurdum hadi olmadı sabah kıvranırdım öğleden sonra sökülürdüm. en azından belim ağrırdı. ne oldu acaba oruç mu bozdu ritmi kafamda deli sorular acaba hamile olabilir miyim testte çıkmıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?