Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet sabah ilk uyandgmda yaptım ikisinide ztn bnde sasırdm pzara kdr beklcm ama içim içimi yiyor negatifte olablir

nihayet yaaffff cok sevindim bende fazla atmıştım bitkilerden baya ter basti beni tansiyonum oynadi yerinden, dedim zehirlendim kesin kendimi gece gec saatte icmistim sabahin korunde adetle uyandim. kesin etkisi var ama dikkatli ayarlamali dozu.

yanlışın var o 35 bundan sonra hep 35 ahh keşkem bende çalışmasam...
Bana kalsa 27 bi doktorum vardı değişik kafada bir adamdı bi ziyaretimde bana insanlar öldüğünde ahirette kaç yaşında olacaklar dedi ben de öldüğü yaşta demiştim, olmaz öyle şey bebek ölen de var 100 yaşında ölen de var hepimiz aynı yaşta olucaz yani 27 yaşında dedi, o gün bugündür kendimi hep 27 hissediyorum

cilekliturta_33 kuzum sen yanlız kaldın mersinlerde Adana’ya geldim ama Mersin’i bilmiyorum ve çok merak ediyorum özellikle yemeklerinizi çok muhteşemlermiş, Mersin hatay eşime diyorum atlayalım uçağa bütün gün yemek yiyelim 2 turlayıp dönelim adam hiç oralı değil ben boğa burcuyum yemek için fizana giderim diyorum oralı bile olmuyor, hamilelikte kerebiç aşerdim diycem burda bulamaz nasılsa el mahkum eylülde gelmeyi planlıyorum. (Bak nasıl biliyorum kerebiçi Mersinli bir arkadaşım getirmişti bayılmıştım)

Ben Adana’yı pek sevmem içim ısınmadı ama Mersin gerçkten yaşanacak bi şehir benim yemekle çok aram yok ta ki evlenene kadar eşim ve ailesi çok düşkün on yıl önce yedikleri yemeği bile hatırlarlar kerebiç Ramazan’da favorim Eylül de gel hem hava daha iyi bol bol yemek yeriz sen hamile ol aşer ben göndereceğim sana

Adana evet biraz farklı bir şehir, üniversitede yurt arkadaşım ve iş hayatında yakın bir arkadaşım mersinliydi onlar çok anlatırlardı resmen aşıktılar memleketlerine o yüzden çok merak ediyorum, inşallah kısmet olur gelmek, sıcağınızda çok anlattıkları için hep eylülde gitmek kalmış aklımda, bi hamiş kalalım her şeye aşerelim dibine kadar tadını çıkaralım inşallah

Çok güzel haberler inşallah pazartesi devamı gelecek. Bende heyecanladim simdi. Bide ayni sehirdeymisiz ya Nereye gidiyorsun canım Antalya da memnun musun? Belki banana lazım olur.
Mrb canım ben de Antalyadayım ama pozitif görmeden tavsiye yapmamak lazım insan bu süreçte neyle karşılaşacağını bilmiyor

Mrb canım ben de Antalyadayım ama pozitif görmeden tavsiye yapmamak lazım insan bu süreçte neyle karşılaşacağını bilmiyor
Merhaba cnm.Aslında pozitif ı görende gormesende kişiden kişiye değişken bi durum bu ama genede fikirler önemli. Sen neresindesin Antalya nın?

Merhaba cnm.Aslında pozitif ı görende gormesende kişiden kişiye değişken bi durum bu ama genede fikirler önemli. Sen neresindesin Antalya nın?
Antalya merkezdeyiz evet tabii ki haklısın cnm ama negatiften sonraki protokoller önemli bence önceden memnunduk merkezden bklm bundan sonra nasıl olacak...

Antalya merkezdeyiz evet tabii ki haklısın cnm ama negatiften sonraki protokoller önemli bence önceden memnunduk merkezden bklm bundan sonra nasıl olacak...
Benin hiç bir bilgi birikimim yok bu konuda canım doğrudur. Denemeye baslayali 2 ay oldu daha. İşte yaşta biraz olunca fikir almak istedim. İnşallah güzel olucak hepimiz için bundan sonrasıda. Yanlış anlamadıysam sende mi orada tedavi görüyorsun. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…