- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.121
alemsin ya 3 ay kalmayacaksan sonrun yokİnşallah canıım sonra da biz size gelelimm:) kalmayız ama ısrar etme
Yok canım çalışmıyorum, yaşım pazara kadar 40 hatta bundan sonra hep 40
Çok çok amin ilaç başla dediler mi
Evet sabah ilk uyandgmda yaptım ikisinide ztn bnde sasırdm pzara kdr beklcm ama içim içimi yiyor negatifte olablirAy çok heyecanlı her şey olabilir.
2 ay yumurta takibi tedavisi gördüm ben. Bir de aşılama 3.
Hepsinde de çatlatma iğnesinden 15-16 gün sonra çift çizgi gördüm. B-hcg 5-10 arası çıkıyordu. Doktorum kızıyordu artık dölleyip dölleyip atıyor musun sen bu çocukları diye :))
İğne etkisi 12 günden sonra kalmaz diyor doktorlar ama bilmiyorum valla. Her bünye farklı.
Senin dün çıkmayıp bugün çıkması ise heyecan verici :)
Dün çıkmayanla bugün çıkan ikisi de sabah idrarıyla di mi?
yarın haberler sende...herbişey hazır olucak inşallah..Dimediler. Yarın dicekleeemiş.
pazar günü pozitif haberleriyle gel inşallah buraya..Evet sabah ilk uyandgmda yaptım ikisinide ztn bnde sasırdm pzara kdr beklcm ama içim içimi yiyor negatifte olablir
Evet co haklısın insn işte kndini yiyp bitiryt ne kdr umursamıcm desedehayırlısı üzülme,zamanını bekliyordur emin ol, üzülsekte kaldığımız yerden devam etmek zorundayız
Yok gııı kalmam ısrar etme. Belki 5 gece yeter ama o kadar daha fazla kalamamalemsin ya 3 ay kalmayacaksan sonrun yok
beş geceyle mi korkutcan bizi ayıp ediyorsun..:) ama sezon sonu yada başı daha mutlu olurum onu belirteyim...Yok gııı kalmam ısrar etme. Belki 5 gece yeter ama o kadar daha fazla kalamam
nihayet yaaffff cok sevindimAn itibariyle adet olmaya başladım. Yarın muayene ve hormon tahlilleri yapılacak. Her şey yolundaysa -ki opu sonrası ilk adet olduğu için olmayabilirmiş- hazırlığa başlayacağız.
Bu arada forumda civan perçemi için arama yapan olursa diye ek bilgi vereyim.
Üç buçukta bolca 1 kupa demleyip, soğutup o iğrenç tadı tek dikişle içtim. Üstüne çikolata gömdüm yoksa kusardım.
Altı buçukta birden ateş bastı. Hafiften ellerim uyuştu. Nabzım artmaya başladı ama tecrübeli olduğum için nefes tenikleriyle hemen toparladım ve o an adet oldum direkt kırmızı kırmızı. Tesadüf olamaz yani ot işe yarıyor.
Diyeceğim o ki, dozu fazla kaçırdığımdan da olabilir ama civan perçemi panik atağı tetikliyor. İlanen duyurulur. :)
Bana kalsa 27yanlışın var o 35 bundan sonra hep 35 ahh keşkem bende çalışmasam...
Sen gel Ankara’ya dönmek istemezsinYok gııı kalmam ısrar etme. Belki 5 gece yeter ama o kadar daha fazla kalamam
Ben Adana’yı pek sevmem içim ısınmadı ama Mersin gerçkten yaşanacak bi şehir benim yemekle çok aram yok ta ki evlenene kadarcilekliturta_33 kuzum sen yanlız kaldın mersinlerde Adana’ya geldim ama Mersin’i bilmiyorum ve çok merak ediyorum özellikle yemeklerinizi çok muhteşemlermiş, Mersin hatay eşime diyorum atlayalım uçağa bütün gün yemek yiyelim 2 turlayıp dönelim adam hiç oralı değil ben boğa burcuyum yemek için fizana giderim diyorum oralı bile olmuyor, hamilelikte kerebiç aşerdim diycem burda bulamaz nasılsa el mahkum eylülde gelmeyi planlıyorum. (Bak nasıl biliyorum kerebiçi Mersinli bir arkadaşım getirmişti bayılmıştım)
Adana evet biraz farklı bir şehir, üniversitede yurt arkadaşım ve iş hayatında yakın bir arkadaşım mersinliydi onlar çok anlatırlardı resmen aşıktılar memleketlerine o yüzden çok merak ediyorum, inşallah kısmet olur gelmek, sıcağınızda çok anlattıkları için hep eylülde gitmek kalmış aklımda, bi hamiş kalalım her şeye aşerelim dibine kadar tadını çıkaralım inşallahBen Adana’yı pek sevmem içim ısınmadı ama Mersin gerçkten yaşanacak bi şehir benim yemekle çok aram yok ta ki evlenene kadareşim ve ailesi çok düşkün on yıl önce yedikleri yemeği bile hatırlarlar kerebiç Ramazan’da favorim Eylül de gel hem hava daha iyi bol bol yemek yeriz sen hamile ol aşer ben göndereceğim sana
Mrb canım ben de Antalyadayım ama pozitif görmeden tavsiye yapmamak lazım insan bu süreçte neyle karşılaşacağını bilmiyorÇok güzel haberler inşallah pazartesi devamı gelecek. Bende heyecanladim simdi. Bide ayni sehirdeymisiz yaNereye gidiyorsun canım Antalya da memnun musun? Belki banana lazım olur.
Merhaba cnm.Aslında pozitif ı görende gormesende kişiden kişiye değişken bi durum bu ama genede fikirler önemli. Sen neresindesin Antalya nın?Mrb canım ben de Antalyadayım ama pozitif görmeden tavsiye yapmamak lazım insan bu süreçte neyle karşılaşacağını bilmiyor
Antalya merkezdeyiz evet tabii ki haklısın cnm ama negatiften sonraki protokoller önemli bence önceden memnunduk merkezden bklm bundan sonra nasıl olacak...Merhaba cnm.Aslında pozitif ı görende gormesende kişiden kişiye değişken bi durum bu ama genede fikirler önemli. Sen neresindesin Antalya nın?
Benin hiç bir bilgi birikimim yok bu konuda canım doğrudur. Denemeye baslayali 2 ay oldu daha. İşte yaşta biraz olunca fikir almak istedim. İnşallah güzel olucak hepimiz için bundan sonrasıda. Yanlış anlamadıysam sende mi orada tedavi görüyorsun. ?Antalya merkezdeyiz evet tabii ki haklısın cnm ama negatiften sonraki protokoller önemli bence önceden memnunduk merkezden bklm bundan sonra nasıl olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?