- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.301
CanımKızlar ben az önce doktordan çıktım.
E2:47 Progesteron: 0,3
Rahim ve yumurtalıklar her bi şey tedaviye uygunmuş.
Sonuçları Bahçeci'ye gönderdim. Onlar da uygun gördü.
Bugün 2 adet estrofem + 1 decavit + 1 coraspin ile başlıyorum. Yarından itibaren estrofem 3'e çıkacak.
Muhtemel transfer tarihi 1-3 Haziran civarı.
benim kini soylim de gül bari şırıngaSen tüp bebek mi doğal mı deniyorsun bu ay?
Canım bazen sivilceler kitleler gibi oluyor ya dokunarak değil de bakarak daha net anlaşılabilir sanki. Eşine kontrol ettirsen mi? Sivilce ise zaten bir kaç güne en azından küçülmesi.. Umarım sivilcedirYa bu sivilce değil galibaa hani kulaan arkasına doğru sert bi yer var ya diğer tarafına bakıyorum daha normal oradaki kitle gibi bişiy..
Kuzum iyice bunaldım. Ocaktan beri gitmeye çalışıyorum :) her tedavide gitme planım 2 ay ileri atıyor iyice bunaldım. Bu kez ne olursa olsun temmuzda gideceğim. İster bebekle ister regl olarak :) tedavi başlasın doktora soracağım ona göre bir plan yapacağım. Şimdilik standart planda regl olduktan 30 gün sonra sonuç alacak görünüyorum, 5. Gün embriyosu 19. Gün transfer ediliyor görünür ama rahimin durumu, ovulasyonun ne zaman olacağına göre değişebilir sanırım.
Sen ne yaptın? Ne zaman planlıyorsunuz tedaviyi? Nasıl yapacaksın?
benim de oyleydi iste , baya icten bisiydi ciban desem degil di neydi o bilmiyorum taş gibi hala dokundugum da yeri belli. baya korkmustum. zor gecti . hala kuculmus sivilce kadar olmus sekil de 6 aydir duruyor orda. ben sac boyasina yordumYa bu sivilce değil galibaa hani kulaan arkasına doğru sert bi yer var ya diğer tarafına bakıyorum daha normal oradaki kitle gibi bişiy..
Yağ bezesi denen şey çok garip şekillere girebiliyor hanımlar, öyle birşey olmasın başınızdakiler. Eşim sivilce sanıp deldi nerdeyse de çıban gibi oldu sonra, zor indirdi doktor botox iğnesi gibi incecik iğnelerle birşeyler enjekte ederek, izi kaldı.benim de oyleydi iste , baya icten bisiydi ciban desem degil di neydi o bilmiyorum taş gibi hala dokundugum da yeri belli. baya korkmustum. zor gecti . hala kuculmus sivilce kadar olmus sekil de 6 aydir duruyor orda. ben sac boyasina yordum
Kendi kendine tedavi yapıyorsun demek bu ay :) yolun önemi yok, sonuçta varılacak yer belli.. Yeter ki pozitif olsunbenim kini soylim de gül bari şırıngadenedim hep . ovulasyon takip ettim bi de
haziranin son haftasinda baslayacak adet var 23,24hazirana bilet alicam. kismetse aksilik cikmazsa plan böyle ( diger msja ithafen
ne kadar güzel kiKızlar ben az önce doktordan çıktım.
Bugün 2 adet estrofem + 1 decavit + 1 coraspin ile başlıyorum. Yarından itibaren estrofem 3'e çıkacak.
Peki bu bileti tüp bebeğe başlamak için mi alıyorsun. Tüplerde sıkıntı yok sonuçta beklemek ve doğal denemek istemiyor musun?benim kini soylim de gül bari şırıngadenedim hep . ovulasyon takip ettim bi de
haziranin son haftasinda baslayacak adet var 23,24hazirana bilet alicam. kismetse aksilik cikmazsa plan böyle ( diger msja ithafen
ben igne yakip batirdim ilkYağ bezesi denen şey çok garip şekillere girebiliyor hanımlar, öyle birşey olmasın başınızdakiler. Eşim sivilce sanıp deldi nerdeyse de çıban gibi oldu sonra, zor indirdi doktor botox iğnesi gibi incecik iğnelerle birşeyler enjekte ederek, izi kaldı.
Bilemedim ki şu an neydi kidvtb sayilarla alakali bisi paylasmistin sifasi gibi neydi adi ben sormustum sana. sendin degilmi paylasan ?
gidene kadar 3 adet denemis ( operasyon ayi dahil) tupe gitmis oluyorum. beklemeyelim dedik. cunku koca dedi guzelim isleri ayarlayip gel git yapmam da zorlanabiliriz, ozaman haziran sonundaki bata kadar normal 3 kere denemis olucaz madem oyle ben haziran sonu gideyim baslayalim, opu zamanina kadar kocada izine çıkmış yanimda olmus oluyor. hersey yolunda giderse böyle tabi. bize ufak bir tatil zamani da kalıyor.Peki bu bileti tüp bebeğe başlamak için mi alıyorsun. Tüplerde sıkıntı yok sonuçta beklemek ve doğal denemek istemiyor musun?
hava günlük güneşlik ne varsa yıkadım astım kuruttum ve şu anda kaldırıyorum..:) bi çarşaflar var benimde ama çok yoruldum ...Ben de valla ama çoook yoruldumm daha bitmedi ne varsa hıh.. sizin orada havalar iyi mi bir ton da çamaşır varr astım ama toplanacak gibi.. elim değmişken çarşaf nevresim de halledeyin dedim.. hoffff..
harikaaaa.. transfer ertesi bide tutunma haberi gelecek inşallah o zaman tam hallay burda...:)Kızlar ben az önce doktordan çıktım.
Aman geçmiş olsun. Batırmayın iğne falan yaa her şişen şeye (ona güldüm yanlış olmasın) beter oluyor sonra.ben igne yakip batirdim ilkdedim belki cibandir patlamak ister deleyim sonra telefonla ensemin videosunu cekio baktim ki ödum koptu ne ciban ne sivilce kirmizi i derimin gozenekleri kocaman kocaman oyle bir germis. inatla gitmedim dra korktum 6 surdu gecmesi. kesin bezedir yada sac köku boyadan filan iltap yapti
rakamlarin sifasimiydi neydi organlara iyi gelen sayilar atiyorum islerin iyi gitmesi icin sayilarin kodlari bir rus bir matematikci bulmus galiba. teşekkür etmek istedim sana bize yaradi benceBilemedim ki şu an neydi ki
Tüp canım iğnelere başladım bugün 6. İğneyi sapladım kendimeSen tüp bebek mi doğal mı deniyorsun bu ay?
Hahahah okurken sesli güldüm biran senin hayal ettim çüzdana koyarken yakalanış anını ve büyü değil lafın, ya biz kadınlar çok alemiz erkeklerden ne kadar renkli kişiliklerizrakamlarin sifasimiydi neydi organlara iyi gelen sayilar atiyorum islerin iyi gitmesi icin sayilarin kodlari bir rus bir matematikci bulmus galiba. teşekkür etmek istedim sana bize yaradi bencekaristirmiyosam sen paylasmistin. neyse ben onlardan bana lazim gelenleri yazip kocamın cuzdanina koydum koyarken gordu dedim buyu degil istedigin olmayan sey varya o olsun ugur getirsin diye dedim sonra olmayan onun icin hayal olan sey oldu, oylede kolay oldu ki, ve bircok sey. dedim bak yazigim rakamlar ise yaradi tesadüf değildir. keske hamile kalmak icinde olsaydi, heryere yazardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?