Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah okurken sesli güldüm biran senin hayal ettim çüzdana koyarken yakalanış anını ve büyü değil lafın, ya biz kadınlar çok alemiz erkeklerden ne kadar renkli kişilikleriz
ya ben zaten mimliyim benden korkuyor.yuruyuse çıkmıştık böyle seylerden duanin gucunden bahsediyorum hastaymisim gibi bakiyor bana derken yolda kilit bulduk sifreli, bak simdi eve gitmeden ben bunun sifresini cozucem duami okucam acilacak demistim acmistim şok olmustu. bak dedim istemek yetmiyor dua etmek inanmakta lazim kendine.
adam beni büyücü sanicak valla korkuyorum. intagramla bi sayfa var hale özen -manay academy diye bi goz atin derim neyse kadin kodlar artiyor sayi frekanslari gun icin de y ada akliniza geldikce tekrarlayin veya yazin su sisesine yapistirin gibi ben de suya okuyup uzerine de yapistiriyorum. banyo aynasina kapiya goruyor bune guzelim diyip uzaylismisim gibi bakiyor hep ya diyorum sey etme ugurlu rakmlar onlar sen de okurmusun birak bu isleri yok diyosun olmuyor deme oluyor de yok bilmem öylede oldu amin de yapma güzelim sen cok kafana takiyosun diyor. ogece yakalainca

cuzdanina koydum caneeee hatta kaybeder diye otobus biletini koydugu plastik klif var onun icine bile yazdim

Tam gülecem bi inanma geliyo. Enteresan..

Valla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor
bence sen insallah sennnnn hamilesin belirtilerin var yuksek cikan tahlil var. sonrada ciksa cikan silik cizgin var var da var. rabbim yuzune gulsun

yokk be canım ara butonuna sayı yazdım bizim konu için direk çıktı...

Valla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor
biraz zaman derken ...? ay uykulu haller falan hadi hayırlısı...

Kendini suçlama canim, hurma rahimde acilma yaparmis, senin yavru kendi düşmedi, nedeni o degil, bende fayda olsun diye hurma yedim sut icmem ağzıma sürmem, hurma ile biraz icebildim, bir hurma küçücük yudum süt şeklinde, bende ayni seyi düşündüm benmi neden oldum diye ama degilmis

ben bitek buraya baktığım için burda gördüğüme emindim..

Hani bana cancan, iyice ihmal ettin beni,

ben bitek buraya baktığım için burda gördüğüme emindim..
Bizim önceden takıldığımız yerdi orası benim de buraya bakmak aklıma gelmedi arminch de sinem bulamadıysa zeyno uğraşmıştır diye düşündü zaar ☺ halbuse bu sayfada ara desem ilk çıkan mesaj flxin mesajı olacağmıştı

Son düzenleme:
Daha ne olabilir ki deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…