- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.341
ya ben zaten mimliyim benden korkuyor.yuruyuse çıkmıştık böyle seylerden duanin gucunden bahsediyorum hastaymisim gibi bakiyor bana derken yolda kilit bulduk sifreli, bak simdi eve gitmeden ben bunun sifresini cozucem duami okucam acilacak demistim acmistim şok olmustu. bak dedim istemek yetmiyor dua etmek inanmakta lazim kendine.Hahahah okurken sesli güldüm biran senin hayal ettim çüzdana koyarken yakalanış anını ve büyü değil lafın, ya biz kadınlar çok alemiz erkeklerden ne kadar renkli kişilikleriz
cuzdanina koydum caneeee hatta kaybeder diye otobus biletini koydugu plastik klif var onun icine bile yazdimYaa bravooo @Zeyneppp83 zeynep kuzu ben ileri yaş sayfasında aradım daha eski gibi geldiydi. tabi sayılarla şifa diye googlda çıkar da kimin bahsettiğini unutmuşuz onu merak ettimdi..:)
Armin nasıl yaptın kuzu ilgili rakamları yazıp cebine mi koydum dedin?
Valla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu andasen ne alemdesin var mı bi belirti ilerleme.. ?
zeynooooo bravo sana baya msj karıştırmış olmalısın cünkum cok geri de kalmıştı sagol varol guzellikdemek @flx77 miś paylasan. @flx77 cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune göre versin. iki senedir adam basaramadigini basardi ardi ardina guzel seyler oldu merak edenlere linki birakiyorum
Rus matematikçi Grigori Grabovoi’nin Sayılar Eczanesi kitabından
Su şişesine yada bardak üstüne kağıda yazabilirsiniz bence ilk olarak tek konu çalışmak daha iyi olur isterseniiz .. 3 farklı konuda alt alta yazabilirsiniz sonuçta suya frekans yüklüyorsunuz…mistikspirituel.home.blog
bence sen insallah sennnnn hamilesin belirtilerin var yuksek cikan tahlil var. sonrada ciksa cikan silik cizgin var var da var. rabbim yuzune gulsunValla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor
yokk be canım ara butonuna sayı yazdım bizim konu için direk çıktı...zeynooooo bravo sana baya msj karıştırmış olmalısın cünkum cok geri de kalmıştı sagol varol guzellikdemek @flx77 miś paylasan. @flx77 cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune göre versin. iki senedir adam basaramadigini basardi ardi ardina guzel seyler oldu merak edenlere linki birakiyorum
Rus matematikçi Grigori Grabovoi’nin Sayılar Eczanesi kitabından
Su şişesine yada bardak üstüne kağıda yazabilirsiniz bence ilk olarak tek konu çalışmak daha iyi olur isterseniiz .. 3 farklı konuda alt alta yazabilirsiniz sonuçta suya frekans yüklüyorsunuz…mistikspirituel.home.blog
Aminnn kuzum inşallah bakalım hayırlısı olur inşallahbence sen insallah sennnnn hamilesin belirtilerin var yuksek cikan tahlil var. sonrada ciksa cikan silik cizgin var var da var. rabbim yuzune gulsun
biraz zaman derken ...? ay uykulu haller falan hadi hayırlısı...Valla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor
Kızlar gecen ayki tahlili okumuşumhala bir ümit var
Kendini suçlama canim, hurma rahimde acilma yaparmis, senin yavru kendi düşmedi, nedeni o degil, bende fayda olsun diye hurma yedim sut icmem ağzıma sürmem, hurma ile biraz icebildim, bir hurma küçücük yudum süt şeklinde, bende ayni seyi düşündüm benmi neden oldum diye ama degilmisgulum ya bır arada bırden fazla kürle ugrasınca da vucudun hormon dengesı bozulmasın, hayıt zaten kadın otu dıye gecermıs kadın hastalıklarında ıyı bır otmus. bu tur seylerı dıkkatlı kullanmalıyız bence. ben dusukten once delı gıbı hurma yemeye baslamıstım, canım cok ıstemıstı ve abartılı derecede yemıstım, ama dogumu kolaylastırdıgı ıcın ılk 3 ayda onermıyorlarmıs normalde. belkı de vucut dengemle oynadım abarttım hurmayı, dusurdum kızanı
ben bitek buraya baktığım için burda gördüğüme emindim..Yaa bravooo @Zeyneppp83 zeynep kuzu ben ileri yaş sayfasında aradım daha eski gibi geldiydi. tabi sayılarla şifa diye googlda çıkar da kimin bahsettiğini unutmuşuz onu merak ettimdi..:)
Armin nasıl yaptın kuzu ilgili rakamları yazıp cebine mi koydum dedin?
Koca bir negatif
Koca bir negatif
Hani bana cancan, iyice ihmal ettin beni,Selam kızlar kışlıkları kaldırmak yazlıkları yerleştirmekle uğraşıyoruzz maşallah ne çok konuşmuşsunuz ☺
Burcu hamilesin inşallahh hayırlı olsun
Hilalcim 3 kala idrarda yoktu kanda da 9 la öğrendi.
Flx kuzu ahh o muhasebeci sivilceeemm canım yanıyo hala.. baya şişş
Zeynepcim bende yedim zeytinyağında inciri çok kötü diyemem tadıma zevk meselesi demek ki zeytinyağını da sevdiğimden belki.
Besteye katılıyorum her şey kullanılmamalı.. dikkat etmek lazım.
Hava da bi denişik bi dolu yağdı kii off:) bi açıyo bi kapıyo
Uyy kıyamam sana ne deyim gııı yemek nasıldı oruç nasıl gidiyor.. beni soracak olursan ben çoook yoruldum yürüyemiyomHani bana cancan, iyice ihmal ettin beni,
Bizim önceden takıldığımız yerdi orası benim de buraya bakmak aklıma gelmedi arminch de sinem bulamadıysa zeyno uğraşmıştır diye düşündü zaar ☺ halbuse bu sayfada ara desem ilk çıkan mesaj flxin mesajı olacağmıştıben bitek buraya baktığım için burda gördüğüme emindim..
Daha ne olabilir ki deseydinBen de geleneksel beyaz çamaşır faciamı yaşadım. Ne zaman beyazları yıkacak olsam kocam beni sabote ediyor ve mutlaka bir siyah çorap atıyor makineye. Beni deli ediyor. Beyazları dün makineye koydum ama bugün yıkadım. Kaşla göz arasında yine bir siyah çorap girmiş. Beyaz çamaşır yıkayacağım zaman zincirle asma kilitle makinenin kapağını bağlayacağım artık. Bir de telefonda konuşuyorduk tam siyah çorabı gördüğümde.. aman öyle bir tepki verdin ki ben de bir şey oldu sandım diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?