Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel haber, devamı da güzelliklerle gelsin canım

Hahahah okurken sesli güldüm biran senin hayal ettim çüzdana koyarken yakalanış anını ve büyü değil lafın, ya biz kadınlar çok alemiz erkeklerden ne kadar renkli kişilikleriz
hayalini hayal ettim kendimi başrole koyarak... Hayır benimki inanmazdı da eşeler dururdu bu ne bu ne diye. :) .bitti mi ütüler..?

hayalini hayal ettim kendimi başrole koyarak... Hayır benimki inanmazdı da eşeler dururdu bu ne bu ne diye. :) .bitti mi ütüler..?
Benimki de kesin didiklerdi beni, gerçi benim böyle şeylere bakış açımı bildiği için umursamazdı sanırım, dur bi ara deneyim böyle bişey bakalım ne tepki verecek bitti bitti ama ben de bittim hep bekletmeyecem diyorum ama olmuyor nedense, sen de halletmişsin işleri, çok hamaratız bugün

sorma valla ama temizlik yapmadım...

Ben yazmadım kuzum

Hahahah ben de kışlıkları kaldırmadım, kopamıyorum onlardan hepsini aynı gün yapabilmem için telefonu çöpe atmam lazım
sorma hiç yapmak istemedi benim canımda ama ayda bir böyle vakit buluyorum yapmak zorundaydım..allem kallem yaptım..

can09e buldum sanırım sayfa 61..

Umarım herşey istediğin ve planladığın gibi olur canım..

Ben de geleneksel beyaz çamaşır faciamı yaşadım. Ne zaman beyazları yıkacak olsam kocam beni sabote ediyor ve mutlaka bir siyah çorap atıyor makineye. Beni deli ediyor. Beyazları dün makineye koydum ama bugün yıkadım. Kaşla göz arasında yine bir siyah çorap girmiş. Beyaz çamaşır yıkayacağım zaman zincirle asma kilitle makinenin kapağını bağlayacağım artık. Bir de telefonda konuşuyorduk tam siyah çorabı gördüğümde.. aman öyle bir tepki verdin ki ben de bir şey oldu sandım diyor :)

aman öyle bir tepki verdin ki ben de bir şey oldu sandım cümlesi sanırım erkeklerin dns da işli. klasik türk erkeği cevabı... : )

HAdiiii bakalımmm Start verildi yani

can09e buldum sanırım sayfa 61..
zeynooooo bravo sana baya msj karıştırmış olmalısın cünkum cok geri de kalmıştı sagol varol guzellikdemek flx77 miś paylasan. flx77 cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune göre versin. iki senedir adam basaramadigini basardi ardi ardina guzel seyler oldumerak edenlere linki birakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…