Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğru bir çizgi gibi durmuyor maalesef tekrar denemen mümkün mü? Mesela yarın sabahtan.
Olur yarın sabahtan yaparım. Sahurdan sonra yemek yiyip yatcaz muhtemelen saat 10 gibi uyanırım. O saatlerde de yapsam olur mu? Yoksa akşamdan idrarimi tutayimmi

ya ben zaten mimliyim benden korkuyor.yuruyuse çıkmıştık böyle seylerden duanin gucunden bahsediyorum hastaymisim gibi bakiyor bana derken yolda kilit bulduk sifreli, bak simdi eve gitmeden ben bunun sifresini cozucem duami okucam acilacak demistim acmistim şok olmustu. bak dedim istemek yetmiyor dua etmek inanmakta lazim kendine.
adam beni büyücü sanicak valla korkuyorum. intagramla bi sayfa var hale özen -manay academy diye bi goz atin derim neyse kadin kodlar artiyor sayi frekanslari gun icin de y ada akliniza geldikce tekrarlayin veya yazin su sisesine yapistirin gibi😅 ben de suya okuyup uzerine de yapistiriyorum. banyo aynasina kapiya goruyor bune guzelim diyip uzaylismisim gibi bakiyor hep😂 ya diyorum sey etme 😅ugurlu rakmlar onlar sen de okurmusun :KK67: birak bu isleri yok diyosun olmuyor deme oluyor de yok bilmem öylede oldu amin de yapma güzelim sen cok kafana takiyosun diyor. ogece yakalainca🤦🏻‍♀️😂
Hahahah çok yaşa sen emi gece gece koptum yine, benim adam çok inanır böyle şeylere nazar, büyü, üfürük püfürük bense bildiğin odunum bu konulara hiç inanmam(kendinin kalpten ettiğin iyi dualar hariç) o yüzden beni yaparken görse internette geze geze kayışı kopardı der,ama ayrıntılı okuyup yapıcam sırf tepkisini meraktan :KK55:

Olur yarın sabahtan yaparım. Sahurdan sonra yemek yiyip yatcaz muhtemelen saat 10 gibi uyanırım. O saatlerde de yapsam olur mu? Yoksa akşamdan idrarimi tutayimmi
Yok yok bisey tutma, sabah gelen ilk idrar yeter, varsa çıkar zaten, ben aksam yaptım, yedim ictim yaptım, çıkmıştı, hadi hayırlısı

Ya aslında ideal olan onların tutumu. Ne olacak giysilerde sıkıntı olsa.. hasta mıyız, çaresiz dert mi ama çok basit bir şey tekrar tekrar olunca da sinirleniyorsun ister istemez.
Valla ben çözümü buldum şu ıslak mendil gibi bezler var atıyorum içine ohhh kafa rahat, al sen de kullan kocana da söyle istediğin kadar sabote edebilirsin çamaşırlarımı :KK31:

Hala geç değil yafu ya, yapma böyle bak yarın pazar ohhh, çalış bu gece:spor:
Valla kuzum bende bittim resmen dün, gece 2 ye kadar tatlımı ve zeytinyağlıları, sabah (sabah dediğime bakma öğlen 1 de:rolleyes:) kalkip kalan yemeklerimi tamamladım,evi temizledik veee 11 kişiyi ağırladım iftarda,koca tarafının iftar meselesini başarıyla atlattim, bittim, öldüm ama:ruh: bugun hepimiz cok çalışmışız masAllah
Temsili olarak bu gece sen, bu kadına bayılıyorum, takip etmiyorsanız edin mutlaka

Eklentiler

• A9E52B0B-8AC0-4181-8DC7-AB679A4FE062.webp
    A9E52B0B-8AC0-4181-8DC7-AB679A4FE062.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 47
Valla ben çözümü buldum şu ıslak mendil gibi bezler var atıyorum içine ohhh kafa rahat, al sen de kullan kocana da söyle istediğin kadar sabote edebilirsin çamaşırlarımı :KK31:
nasil yani ki islak mendili makinaya atinca ne oluyor bize de deyin😅

9Yil sonra anne olmus:))))
Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile

Temsili olarak bu gece sen, bu kadına bayılıyorum, takip etmiyorsanız edin mutlaka
:KK70::rolleyes::confused::KK53::KK45: vallaha ben, aaa bir de şey var, bütün evi yalar yutar temizlersin, misafir gelince ay evde biraz dağınık dersin, yani benim en dağınık halim bu anlaminda, bugün de bana sen çalışıyorsun neden bu kadar zahmet ettin dediler, bisey yapmadım ki dedim, ne yapmadim yaaa ne yapmadım daha ne yapacamm:rolleyes:

tutacakkiiii(çok amin) hatta senin yavruyla ilgili bisey yazacagimda senin yakışıklı diyesim geliyor nedense

Bana hiç fark etmez kız erkek. Benim de niyeyse genelde erkek canlanıyo hayalimde. Ama eşim "kız olursa beni maymun eder o, parmağında oynatır, hayır diyemem hiç" diyo. O sebepten kız da cazip geliyo. :rolleyes:

Emaan sağ salim çözülsün ve tutunsun da hele bi. :) Hayalleeer hayallerrr.. :KK51:

Benim saatler başlıyo etrafta kimse kalmıyo. :)
Armin Armin nabıyon gız? Saat kaç orda?
Aha Ozgur06 Ozgur06 da burda.
suan 02:08 bugun herkezin temizlik gunu herhal. ben de evi temizledim camasir yikadim utu yaptim cam sildim😅 bir suru bisiler bi pis ben kalmıştım simdi,kafam da havlu, elim de cay elbise kovaliyorum🤣

niye senin saatler benim gibi sabaha kadar oturuyomusun sen de😀

suan 02:08 bugun herkezin temizlik gunu herhal. ben de evi temizledim camasir yikadim utu yaptim cam sildim😅 bir suru bisiler bi pis ben kalmıştım simdi,kafam da havlu, elim de cay elbise kovaliyorum🤣

niye senin saatler benim gibi sabaha kadar oturuyomusun sen de😀

Evet yaa bi öğrenemedim zamanında yatıp zamanında kalkabilmeyi. Geceleri seviyorum ben. Bebeyken de böyleymiş. Fücut saatim ters. Öğrencilik hayatım ve iş hayatımın bir kısmı can çekişerek geçti ama şimdi part time mis gibi oldu. 12'de 1'de uyanıyorum :)

Evet yaa bi öğrenemedim zamanında yatıp zamanında kalkabilmeyi. Geceleri seviyorum ben. Bebeyken de böyleymiş. Fücut saatim ters. Öğrencilik hayatım ve iş hayatımın bir kısmı can çekişerek geçti ama şimdi part time mis gibi oldu. 12'de 1'de uyanıyorum :)
Ahh ahjhh o bende de var. Sabahlar olmasın :halay:modunda dolanır dururum evde kendimi bildim bileli.:KK57::rolleyes:

Back
X