- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.841
O progesteron ama bence baktıkları zaman çatlatma iğnesinden önce.. Çatlatma iğnesi ile progesteron yükseliyor ve 1,5 üstüne çıkıyor. Yani sanırım öyle oluyor. Bende öyle oldu.Haklısın canım her aşaması Acabalı olduğu için ya Çatladıysa diye tedirgin oluyor insan ,Peki bu transfer öncesi 1,50 altı olması gerek niye diyorlar onu bilemedim
Buna pek katılmayacağım kuzum çünkü benim kocam balık..biraz alıngan ama genel olarak çok dengeli, ne istediğini bilen ve her zaman hayatı kolaylaştıran bir adam..yukselen de ıkızler mı o kotu ıste, ben balık burcuyum kız olursa balık olsun sıkıntı yok, balık kadını ıyıdır, ama erkek balık hıc cekılmez cok duygusal, tandıgım butun balık erkeklerı cok duygusaldı balıkken ben bıle cekemıyorum yanı. ama balık kadını candır bea
Bence bir sorun yok. Sonuçta biliyoruz ki yıl içinde bazen erken yumurtlama olabiliyor. test yapmaya devam ederek silikleşmesini izle istersen bir yandan. Dediğin gibi bu günleri mutlaka değerlendir.kızlaaarrr yardım... sat ın 7. günü ovu testi pike çok yakın çıktı..sanki bu akşam yada yarın pik olacak gibi. bu kadar erken nasıl olur ya dedim. bilemedim 28 günde bir düzenlidir reglim. geçen sefer böyle gördükten 16. günü regl olmuştum ve böyle çift çizgiyi döngünün ortasına kadar hiç görmemiştim. ne oldu ki şimdi.. dünü değerlendirmiştik ovü gününe kadar 2 güne bir diyodum ama napsam ki şimdii..?
Doktorda hiç bir sorun yok gereksiz panik yapmışsın dedi, daha önce usg muayenesinde çatlamış görüntüsü vardı o zaman değer 6,80 çıkmıştı o yüzden panik yaptım canım ama geçti, bu iğneler psikolojimizi bozuyor sanırımÇatlamaması için iğne vuruyorsun sonuçta bence çatlamamıştır. 5,88 ne ifade eder bilmiyorum ama cetrotide vaktinde başladı ise çatlamayacağına eminim. Çünkü benim bir tedavide iğne vururken çatladı ama doktor geç başlamışız iğneyi dedi. Son tedavide erken başladı cetrotide kullandırma. Bir yumurtam 3 cm oldu yine de çatlamadı canım.
Olabilir kaç kere hormon dengemiz değişiyor bunların mutlaka üzerimizde etkisi vardır. Benim de yumurtlama ağrıları başladı hiç keyfim yok.. Yumurtlama şikayetlerim adet şikayetlerimden fazla oluyor son 1 senedir. yarın öbür gün muhtelemen yumurtlama olur ve rahatlarım ama ağrılar yine solda, kanalın olmadığı tarafta..Doktorda hiç bir sorun yok gereksiz panik yapmışsın dedi, daha önce usg muayenesinde çatlamış görüntüsü vardı o zaman değer 6,80 çıkmıştı o yüzden panik yaptım canım ama geçti, bu iğneler psikolojimizi bozuyor sanırım
Ovu takibinde 2.ayım bu ondan sadece geçen ay ile kiyaslayabiliyorum geçen ay 14. Güne kadar bazen çok hafif bi cİzgi olmuştu o kadar. Şimdi bu ay ilk testte geçen ayın 13. Günü gibi görünce ben şok tabi. Bestecim artık ne kadar olursa Malum ramazanKuzum testin varsa kontrole devam et, çalışmaları da ihmal etme, erken yumurtlayacak olabilirsin, benim ovü testleri 10. Gün koyulaşmaya başlar 13-14. Gün her iki çizgide kıpkırmızı olur, önemli olan 2 çizginin de aynı ya da daha koyu olması
bu seferde tutmazsa Ramazandan sonra yorulup içiyor ve lambadaya girisiyorum..2 kere oldu canım sadece o da hasta, alkollü, yol yorgunu demiştim ya :) Tövbe ya kür diye bunlar var elimde
Dün degerlendirdik artık yarınBence bir sorun yok. Sonuçta biliyoruz ki yıl içinde bazen erken yumurtlama olabiliyor. test yapmaya devam ederek silikleşmesini izle istersen bir yandan. Dediğin gibi bu günleri mutlaka değerlendir.
kızlarrr günaydın, dularımızın ve olumlamalarımızın yolu açık olsun
Hanımlaaaaaar
Flaş flaş flaş!!. Eşime haber vermeden ilk buraya yazıyorum. Bat bugün, sabahın köründe yaptığım erken gebelik testi bu. Gerçek mi acaba? Boşu dışı kimyasalı aman Allah korusun olmasın n'olur yaa, adet geçsin de gideyim kan testine. Şimdi işteyim fena sancım var arada nefesim kesiliyor ne olacak bilmiyorum, adet de olabilirim gibi hisler içindeyim yaa.
Eki Görüntüle 2271451
ben doktoruma kürtajlardan sonra yıpranmış rahmime ne iyi delir dedim,nar suyunu kesinlikle önerdi,bir de rahim için mor renk,koyu kırmızı renk ne bulursan ye dedi,yaş meyve,kuru meyve,mor lahanaya kadar saydıpanic_attack
Benimki de yengeç dediklerinin tam tersiBuna pek katılmayacağım kuzum çünkü benim kocam balık..biraz alıngan ama genel olarak çok dengeli, ne istediğini bilen ve her zaman hayatı kolaylaştıran bir adam..
Aa aşkolsun kuzu doktoraa git diyen sendiiinn bi de..:) şaka, inşallah değildir canım.Ben polip konusunu kaçırmışım. Umarım yoktur varsa da bebeği etkileyecek yerde değildir canım.
Selam kizlaar :)
Topigi gizemli manali ruyamla bi de ben titrestireyim :))
Dun aksam minik tatli mi tatli bi erkek bebegim olmus ve onu emziriyordum, nasi tatliydi ya :) sonra memede uykusu geldi uyudu, anneme dedim uyusun da iyice sut dolsun memintolarbaya sohbetli muhabbetli ruyaydi
Allah nasip etsin hepimize
Normalde ben bunu doktora sorduğumda korunma dönemiydi zaten kürtaj sonrasi, doktor öyle bir süre belirtmedi, ama nar da yuksek antioksidan oldugundan ben yumurtlamaya kadar icip birakiyorum, cunku bende senin gibi bagisikligimin bebegin gelismemesine neden olduğunu düşünüyorum, bu arada doktorum bagisiklik testlerinin anca % 20 sinin falan testlerle kontrolYa varisin ebced hesabi değeri 707 mis. O yüzden 707 defa çekim deniyor. Bu 707 yi yazalım kasigimda :) teşekkürler paylaşımlar için. 520 nedir?
Var gibi duruyor normal testte yap bence çünkü predictor bazen böyle çizgi çıkarabiliyor. Ben gördüm çünkü varken de yokken de cıktı bende bi daha predictor almadım. Normal testte çıkarsa hemen kan ver ve biran önce doktora git kan sulandirici kullanman gerekebilir. Asprin mi kullandım demiştin?
Nâr suyunu adetten başlayıp yumurtlamaya kadar içiliyor değil mi?
Öyle özel bir zamandan bahsetmedi, bende kurtaj sonrasi korunma donemindeydim, yuksek antioksidan içerdiğinden ben adetle baslayip yumurtlamayla birakiyorum,Ya varisin ebced hesabi değeri 707 mis. O yüzden 707 defa çekim deniyor. Bu 707 yi yazalım kasigimda :) teşekkürler paylaşımlar için. 520 nedir?
Var gibi duruyor normal testte yap bence çünkü predictor bazen böyle çizgi çıkarabiliyor. Ben gördüm çünkü varken de yokken de cıktı bende bi daha predictor almadım. Normal testte çıkarsa hemen kan ver ve biran önce doktora git kan sulandirici kullanman gerekebilir. Asprin mi kullandım demiştin?
Nâr suyunu adetten başlayıp yumurtlamaya kadar içiliyor değil mi?
Hayirli olsun canim, saglikla al kucagina insAllah,Hangi değer düşük çıktı sendeSenella teşekkür ederim.
Ben de predictor early testin kötü ününü duyduğum için işkilliydim. Akşam normal laboquick test de yaptım silik de olsa çıktı şükür. Evet düşükten sonra bazı pıhtılaşma testlerini yaptırabilmiştim devlette, bir değerim düşük çıkmıştı. Doktorum diğer testler de yapılmadan bu birşey ifade etmiyor ilk düşük normal sayılıyor ama deneme sürecinde bebe aspirini alabilirsin içini rahatlatacaksa demişti, ben de öyle yaptım.
.
Yumurtlama haftasinin ilk günü ramazanin 1. günüydü, anammm öldüm bittim bende, iftar, lambada, bekleme süresi, banyo , sabah iş derken 1 hafta ruhi gibi gezdiminşallah cnm..elimden geldiğince bakalım.. işte ramazan sahur abdest .. iş erken kalkma derken ne kadar olursa artık..:) testle de takip edebildğim kadar ederim
Valla kiz, anesteziye de gerek kalmazdi, opu da boyle yapsaydinBizimki aşırı sağlık ve özenden olmuyo zaten. Şerefsizim aklıma geldiydi. Transfere alkollü gidem ben. Nar suyu, dut mut bunlar nedir yeaa..
Valla bende ilk günden pert ne olcek bilmem bide bu çift çizgi yanlış alarmsa ve gerçek cizgi bi daha çıkarsa ne olur bilmem. .Yumurtlama haftasinin ilk günü ramazanin 1. günüydü, anammm öldüm bittim bende, iftar, lambada, bekleme süresi, banyo , sabah iş derken 1 hafta ruhi gibi gezdim
Ramazan da olmasak ben biliyom da yapacağımı neyseValla kiz, anesteziye de gerek kalmazdi, opu da boyle yapsaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?