Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah bir test yaptım. Kalbim gibi bembeyazdı. Bıraktık ise gittim. Şimdi eve yeni girdim, benim bembeyaz teste bir hâller olmuş bakın bakalım.
Yarin bat günü, hicbir belirtim yok.

Şu an bir çizgi var gibi ama pembe mi yoksa kuruduğu için mi t çizgisi çıkmış anlamadım. Elinde başka test varsa tekrarlasan mı acaba ?

Şu an bir çizgi var gibi ama pembe mi yoksa kuruduğu için mi t çizgisi çıkmış anlamadım. Elinde başka test varsa tekrarlasan mı acaba ?

Var da ben bu testi unutmuşum gittim bir güzel mevcut depomu bosalttim. Onun birikmesi falan ohohh anca yarına. Kuruduğu için çıkan ben hiç görmedim şimdiye kadar. Hele bu laboquikse hiç çıkmaz. Bebetime ve bir kaç marka çıkarıyor. Annemde iftardaydık bugün raflara öyle bir uzandım ki.

Sabah guzel haberler gelsin insAllah,

Valla bi haftadır benim testlerde de hep çizgi var ama kuruma çizgisi koyulaşma olmadı

Yalnız işin ilginç tarafı daha önce yaptığım testlerde kuruma çizgisi olmazdı hiç bi şey anlamadım cumartesi günü kan vereceğim gelen giden olmazsa

Sağol canım, Faktör V diye birsey düşük çıktı.
En onemli 2 genden biri faktor v canim,daha önceki düşük geçmişini düşünürsek bir perinatologtan daha bununla ilgili fikir alabilirsin bence, o gün kardiyolaga gittim, eşinde faktör v de bozukluk varmis,8 ay igne vurulmuş hamilelikte,

Sağol canım. Evet bana da herhalde iğne başlanacak. Doktorumla yüz yüze görüşemedik testi yaptırdığımdan beri, hamile değilim diye bir ara giderim diyordum şimdi durum acele oldu.

Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende aynı şekilde Mayıs ayında tutturanlardanım çalışmalara başladık rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.kızlar bende folik asit ve klomenle başladım yani şansımızı arttırmak için doktorumun takibinde başladım Cuma günü ilacım bitiyor ve kontrollerimiz başlıyor bakalım kontrol gününde yumurta gelişimi varmı?

Kızlar sabah bir test yaptım. Kalbim gibi bembeyazdı. Bıraktık ise gittim. Şimdi eve yeni girdim, benim bembeyaz teste bir hâller olmuş bakın bakalım.

Var bi çizgi ama pembik değil gibi. Buharlaşma çizgisi denen nane mi acep?
Ayy çok heyecanlı kııız! Yarın sabah net çıksın inşallah yarreppiiimm!

Ben çizgiyi görüyorum canım, inşallah vardır ben de laboquick kullanıyorum eski atmadığım testlere baktım ne kuruma çizgisi ne bişey tertemiz sararmış testler

@Beste78 tatlımm yarın ki yumurta toplaman kazasız belasız tamamlansın inşallah sürpriz olsun 5ten fazla olsun hepsi dolu kalitelin olsun spermle güzel güzel döllensinler
Sağol tatlım yarın çıkar çıkmaz yazarım son gelişmeleri

Yaşım 23 canım, yok bütün testlerim yapıldı bi sorun yok şükür ki, 1 sene olacak evleneli 4 aydır düzenli deniyoruz

Var bi çizgi ama pembik değil gibi. Buharlaşma çizgisi denen nane mi acep?
Ayy çok heyecanlı kııız! Yarın sabah net çıksın inşallah yarreppiiimm!

Başrolünü çalmış olabilirim yarın. Ne de olsa mayısa odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi benimkisi :) hep mayıs olsun burcu kova olsun istemiştim. Nee kova mi? :) aman yareppim dedesi kılıklı mi olacak bu? Ohh maayy gatt :)

Valla buharlaşma çizgisi yoksa cikmiyor ki, var bişey oruç olmamdan mutevellit hcg salgılıyor olabilirim. :)

can09e nerdesin buralar çok heyecanlı.

Ben çizgiyi görüyorum canım, inşallah vardır ben de laboquick kullanıyorum eski atmadığım testlere baktım ne kuruma çizgisi ne bişey tertemiz sararmış testler

Aynen yıllardır test yaparım bende. Bisey çıkmaz durur aylarca. Bat 1 için o çizgi yetersiz ama bakıcaz bakalım nedir?

Aynen canım hani sana batını sormuştum. Bende de kuruma çizgisi çıktı demiştim. Şimdi en son 19 ve 18inde yaptığım testlere baktım, bu test onlardan daha koyu, yani bi tık koyulaşma var. Yalnız buraya yazdim ama sonra sızmışım yeni uyandım.

Sende de haşimoto var canım. Son gittiğim doktor bazı yiyecekleri yasakladı bana. Süt ve süt ürünleri, kırmızı et, beyaz un ve türevleri bunlar hiç yok dedi. Uydum mu? %70 diyelim. Mümkünse yemedim ama ramazan oruç tutuyoruz o yüzden hamur türevleri kaçtı yani. Bu gıdalar özellikle gluten bağışıklığa zararlı. Ben bayagidir glutensiz ekmek alıyorum. Birde yeşim ergime gitmeyi düşünüyorum. Endokrin profu

Yumurtlama haftasinin ilk günü ramazanin 1. günüydü, anammm öldüm bittim bende, iftar, lambada, bekleme süresi, banyo , sabah iş derken 1 hafta ruhi gibi gezdim

Senin batta gelmiş sanki. Ramazan ile başladık ovu haftasına 3 kere ilişki ve final ben pes ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…