- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.861
Bence hayat şartları da insanları şekillendiriyor. Bir çok özellik farklılaşabiliyor sanırım.Benimki de yengeç dediklerinin tam tersi
Kızlar sabah bir test yaptım. Kalbim gibi bembeyazdı. Bıraktık ise gittim. Şimdi eve yeni girdim, benim bembeyaz teste bir hâller olmuş bakın bakalım.
Yarin bat günü, hicbir belirtim yok.
Ben bir kayıptır ya sen o ara gittin ondandır. Fena mı oldu bak birşey varsa öğrenecek ve çözeceksin. Umarım bir şey yoktur tabiki :)Aa aşkolsun kuzu doktoraa git diyen sendiiinn bi de..:) şaka, inşallah değildir canım.
Şu an bir çizgi var gibi ama pembe mi yoksa kuruduğu için mi t çizgisi çıkmış anlamadım. Elinde başka test varsa tekrarlasan mı acaba ?
Sağol canım, Faktör V diye birsey düşük çıktı.Hayirli olsun canim, saglikla al kucagina insAllah,Hangi değer düşük çıktı sende
Görülüyor tabi ki ama doktorlar için geçerli olan kan testiOvulasyon testinde yumurtladiginiz gorulmuyor mu?
Sabah guzel haberler gelsin insAllah,Var da ben bu testi unutmuşum gittim bir güzel mevcut depomu bosalttim. Onun birikmesi falan ohohh anca yarına. Kuruduğu için çıkan ben hiç görmedim şimdiye kadar. Hele bu laboquikse hiç çıkmaz. Bebetime ve bir kaç marka çıkarıyor. Annemde iftardaydık bugün raflara öyle bir uzandım ki.
Valla bi haftadır benim testlerde de hep çizgi var ama kuruma çizgisi koyulaşma olmadıVar da ben bu testi unutmuşum gittim bir güzel mevcut depomu bosalttim. Onun birikmesi falan ohohh anca yarına. Kuruduğu için çıkan ben hiç görmedim şimdiye kadar. Hele bu laboquikse hiç çıkmaz. Bebetime ve bir kaç marka çıkarıyor. Annemde iftardaydık bugün raflara öyle bir uzandım ki.
En onemli 2 genden biri faktor v canim,daha önceki düşük geçmişini düşünürsek bir perinatologtan daha bununla ilgili fikir alabilirsin bence, o gün kardiyolaga gittim, eşinde faktör v de bozukluk varmis,8 ay igne vurulmuş hamilelikte,Sağol canım, Faktör V diye birsey düşük çıktı.
Sağol canım. Evet bana da herhalde iğne başlanacak. Doktorumla yüz yüze görüşemedik testi yaptırdığımdan beri, hamile değilim diye bir ara giderim diyordum şimdi durum acele oldu.En onemli 2 genden biri faktor v canim,daha önceki düşük geçmişini düşünürsek bir perinatologtan daha bununla ilgili fikir alabilirsin bence, o gün kardiyolaga gittim, eşinde faktör v de bozukluk varmis,8 ay igne vurulmuş hamilelikte,
Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende aynı şekilde Mayıs ayında tutturanlardanım çalışmalara başladık rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.kızlar bende folik asit ve klomenle başladım yani şansımızı arttırmak için doktorumun takibinde başladım Cuma günü ilacım bitiyor ve kontrollerimiz başlıyor bakalım kontrol gününde yumurta gelişimi varmı?Merhaba arkadaşlar.
Sanki biraz heyecanlıyım ve ilk yazım biraz uzun olacak gibi. Çünkü süreci birileri şu an en baştan bilsin istiyorum. Sonra sosyal deney gibi hep beraber değişkenleriyle beraber karşılaştırmalarımızı yapar tecrübelerimizi paylaşırız diye düşünüyorum. Hem hatıra da olur. Yazılanları yaşananları, hayal kırıklıklarımızı ve sevinçlerimizi ilerde okuruz. Askerlikteki aynı devreler gibi belli bi dönem oluşmuş olur. :)
Ben evlilikten korkan ve kendini işine, gücüne, gezip araştırmaya, dünyayı tanımaya adamış bir gençlik yaşadığım için biraz geç yani geçen sene evlendim ve şu an 37 yaşındayım.
Hamilelik için sırasıyla bütün ön hazırlığımı ve kontrollerimi yaptırdım.
-7 ay önce sigarayı bıraktım.
-Normalde de sağlıklı beslenirim ve hazır gıda, fastfood tüketmem. Bu yüzden beslenmemde bi değişiklik yapmadım ve şimdilik herhangi bir sağlık problemim yok.
-İyi bi kadın doğum uzmanı araştırdım ve ona gittim.
-Kan tahlilleri yapıldı. Hormon düzeylerim ve kan değerlerim normal.
-Yumurtalıklarım, rahim ve rahim ağzı sağlıklı.
-Yumurta rezervim de yaşıma göre gayet iyi seviyedeymiş, endişe edilecek bir azlık yokmuş.
-3 aydır folik asit kullanıyorum.
-Tam bir kedi manyağı olduğum için ve eskiden dışarda çok iyi pişmemiş et ve iyi yıkanmamış yeşillikler yemiş olabileceğim için toksoplazma testi yaptırdım. Neyse ki önceden bu enfeksiyonu habersiz atlatmışım ve bağışıklığım varmış.
-Hamilelikte yaptırmak istemediğim için tetanoz aşımı iki hafta önce tamamladım.
-Diş ve diş etlerim de hamilelikte artan problemlere önlem olması açısından bakıma girdi çıktı.
Özetle ben tam tekmil hazırım ama eşimdeki durumu henüz bilmiyoruz çünkü o şimdilik rahat bi adam :)
Bu arada daha önce eşimle hamilelik için hiç risk almadık ve korunmayı yeni bıraktık. Bu benim ilk deneme hikayem yani.
Ben özellikle Mayıs ayında hamile kalmayı çok istediğim için ilk ve bütün kozlarımı bu ay içinde ovülasyon testi ve yardımcı jel ile birlikte kullanacağım. :)
Haziran başında sonucu sizlerle paylaşırım. Tutturamazsam Haziran'ı pas geçip çalışmalara Temmuz'da devam edeceğiz bakalım 7 ay süre tanıdık kendimize. Hayırlısı..
Aranızda bu aydan itibaren hamile kalmayı planlayan varsa tanışmak, birlikte bu heyecanlı ve gergin süreci paylaşmak isterim. İsteyen herkese bol şans..
Kızlar sabah bir test yaptım. Kalbim gibi bembeyazdı. Bıraktık ise gittim. Şimdi eve yeni girdim, benim bembeyaz teste bir hâller olmuş bakın bakalım.
Ben çizgiyi görüyorum canım, inşallah vardır ben de laboquick kullanıyorum eski atmadığım testlere baktım ne kuruma çizgisi ne bişey tertemiz sararmış testlerKızlar sabah bir test yaptım. Kalbim gibi bembeyazdı. Bıraktık ise gittim. Şimdi eve yeni girdim, benim bembeyaz teste bir hâller olmuş bakın bakalım.
Sağol tatlım yarın çıkar çıkmaz yazarım son gelişmeleri@Beste78 tatlımm yarın ki yumurta toplaman kazasız belasız tamamlansın inşallah sürpriz olsun 5ten fazla olsun hepsi dolu kalitelin olsun spermle güzel güzel döllensinler
Yaşım 23 canım, yok bütün testlerim yapıldı bi sorun yok şükür ki, 1 sene olacak evleneli 4 aydır düzenli deniyoruzben kimyasaldan sonraki ayda hamile kalmıştım canım, serbest bırak kendını, allahın ıznıyle kavusursun bebegıne ınsallah. ne kadardır denıyorsun yasın kac sorun var mı bunlar da onemlı hemen yıkım yasama bence , senın sakın olman cok onemlı cunku.
Var bi çizgi ama pembik değil gibi. Buharlaşma çizgisi denen nane mi acep?
Ayy çok heyecanlı kııız! Yarın sabah net çıksın inşallah yarreppiiimm!
Ben çizgiyi görüyorum canım, inşallah vardır ben de laboquick kullanıyorum eski atmadığım testlere baktım ne kuruma çizgisi ne bişey tertemiz sararmış testler
Valla bi haftadır benim testlerde de hep çizgi var ama kuruma çizgisi koyulaşma olmadı
Yalnız işin ilginç tarafı daha önce yaptığım testlerde kuruma çizgisi olmazdı hiç bi şey anlamadım cumartesi günü kan vereceğim gelen giden olmazsa
Normalde ben bunu doktora sorduğumda korunma dönemiydi zaten kürtaj sonrasi, doktor öyle bir süre belirtmedi, ama nar da yuksek antioksidan oldugundan ben yumurtlamaya kadar icip birakiyorum, cunku bende senin gibi bagisikligimin bebegin gelismemesine neden olduğunu düşünüyorum, bu arada doktorum bagisiklik testlerinin anca % 20 sinin falan testlerle kontrol
Öyle özel bir zamandan bahsetmedi, bende kurtaj sonrasi korunma donemindeydim, yuksek antioksidan içerdiğinden ben adetle baslayip yumurtlamayla birakiyorum,
Yumurtlama haftasinin ilk günü ramazanin 1. günüydü, anammm öldüm bittim bende, iftar, lambada, bekleme süresi, banyo , sabah iş derken 1 hafta ruhi gibi gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?