Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha önce gördüm laboquikte kuruyunca çizgi. Aradaki fark sanırım şu, görünen o çizgi pembe olmuyor. Bende öyleydi.. Sabaha tekrar yapınca umarım pozitif olur test.

kız meryem senin yüzünden her iseme de baloncuk oluyomu diye bakar olmustum ki bak hamilelik belirtilerine bir belirti de senin dikkattinle icat olmus oldu senin yüzünden tortu varmi diye bakarken baloncuk oluyomu diye bakar olucaz. patent sende tebrik ediyorun seni gozun aydın rabbim kucagina almayi da nasip etsin cok sevindim canısı@Meryem Seyyan

Senella dun msjlarimizi okudum biraz. Senin eski testleri gordum heyecanlandiran silik cizgilerine bu sefer oldu iste dedigim bi duygusallastim okurken. sindi bugun boyle bir testle msjini gorunce cok şaşırdım bukadar denk gelir. sevindim busefer olmus olsun amin diyorum

cok yorgunummmmmmmm. gecmis olsuna oglen gelen kalabalik misafirlerim aksam 11 de gittiler. ya ben nasil kurtulucam bu hastaligimdan. zaten gun boyu coluk cocuk herkezle ilgilenmekten sofra indir kalktan bitap dusmusum. yahu her misafir gelip gittigin de ben koltuklarini siliyorum, rn son 2 hafta once silmistim evi silip süpürüyorum banyo eyvallahta mutfak dolaplari kapaklari evi 40liyorum sanki eve etmisler gibi sabahi bekleyemeyip ne bicim bir insanim bune sabirsizlik be iinsan topla ertesi gun yap.hastayim degil mi ben. mahfettim kendimi karnim cok agriyor.

Evrene pozitif mesaj verdin demek ki :)
Sen bana benden fazla inandın her zaman.
Inşallah olur, bekleyen herkesin hepimizin. 2.levele geçelim artık 'di mi :)

Bence bunla ilgili psikolojik destek almalısın canım. Normal değil bu kadar temizlik. Sen hiç hamile kalmadım diyorsun ama hiç rahat durmadın ki, nasıl tutunsun bu bebek. Çok iyi hatırlıyorum bata yakın hafta hep bir temizliğe girisiyordun. Biraz kendi relaks bırak. Bak benim ev göçüyor ise gidip gelip otel gibi kullanıyoruz. Bütün ağır temizliklerimi ben hep adet zamanı yumurtlama haftasına kadar denk getiriyorum. Diğer 15 gün anca yemek bulaşık dikkat ederek sağa sola uzanmamaya çalışarak geçiyor. Çünkü içinde bir canlı olup olmadığını en az 15 günden önce öğrenemiyorsun.

Ayy inşallah geç döllenmiştir falan da ondan böyle kuruyunca çıkmıştıt.. bugünkü testini bekliyorum ayy inşallah

Bu konuda kendini değiştirmelisin arminchcim. Bugün her misafirden sonra dolapları koltukları silersin,yarın ayakları deydi diye halıları yıkamaya başlarsın.Obsesyon artarak ilerler. En başta yaptığının normal olmadığını kabul ediceksin. Bu yaptığım abartı ve bunu yapmayı bırakmalıyım demelisin. Temiz olmak süper evet ama birileri gittiğinde arkalarından sabahı bile bekleyemeyip tüm gece eve vebalı hayvan girmiş gibi karantina ilan etmeni nasıl açıklıycaz? hem de ağrın varken. Senella nın dediği gbi ben yumurtlama sonrası asla aşırı vücut aktivitesi isteyen işleri yapmıyorum.

ben de senin gibiydim. üstelik evlenene kadar hiç ev işlerine karışmazdım. Eve yardımcı da çağırmazdım, beğenmiyorum. kadınları darlıyorum diye. ama dizlerimden birinde sıkıntı çıktı. Şimdi mecbur çağırıyorum. yine beğenmiyorum ama görmüyorum duymuyorum napayım. hiç bir şey canımızdan daha değerli değil.

Abovvvv misafir gidince koltuk silmek kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Olsa olsa o koltuğa iki seksen uzanırım :) zor bir özellik nasıl başedilir bilmiyorum ama bebek olunca belki zamansızlıktan otomatik değişirsin.

Bence hayat şartları da insanları şekillendiriyor. Bir çok özellik farklılaşabiliyor sanırım.
kuzumm günaydın benimki derken benim kocam demek istedimdi.. dengeli hayatı kolaylaştıran dedin ya.. kocam da yengeç hayatı zorlaştırmak için elinden geleni yapar dengesizin tekidir yooğsa benim kendimin burcu boğaa

Buna pek katılmayacağım kuzum çünkü benim kocam balık..biraz alıngan ama genel olarak çok dengeli, ne istediğini bilen ve her zaman hayatı kolaylaştıran bir adam..

kuzum aslında katılmıssın canım :) balık dengesız degıl zaten, ıstedıgını bılen karsısındakıne hep kolaylık sunmaya calısan.. bu kısımlarda kesınlıkle katılıyorum kadını da erkegı de oyle ama sanırım bana erkekte fazla duygusallık sıkıcı gelıyor. bana balıgın tek kotu gelen yanı erkekte bu ozellık, yoksa dıyorum ya balık burcu cok guzel bır burc bence, balıgım kendımden bılıyorum :)

benim bat ta en iyi haliyle pazar görünüyor,28 gün hesabına göre,ama bende 28-29-30-31 aralığında gidip geliyor,sen yaptın mı test

duygusuz balık olanım ben .. ikizler dengelemiş sanırım. kuzenim ikizler yükseleni balık yavru kedi anne görse ağlıyor. Eşiminde burcu akrep yükseleni balık. hiç de duygusal değil.. her şey beyinde bitiyor :)

Yaşım 23 canım, yok bütün testlerim yapıldı bi sorun yok şükür ki, 1 sene olacak evleneli 4 aydır düzenli deniyoruz

allahın ıznıyle tum sartların cok guzel, senden yakın zamanda hayırlı guzel haberler alırız gıbı hıssedıyorum canım.

kuzum yorma kendını yahu, bosver evı bıraz dınlen, koltuk dediğinin yenisi de alınır, eski de olsa oturulur ama senin bir alternatifin yok, kendine dikkat et, sevdıklerıne koltuk lazım değil sağlıklı bir sen lazım.

Son düzenleme:

ben kararlarımı verırken duygusal davranıyorum daha cok evet, ama yavru kedıde falan aglamıyorum artık eskıden fılm ızlerken bıle aglardım genclıgımde, ama ınsan yasadıkca ve hayattakı gercek dertlerı mucadelelerı gordukce kazıklar yedıkce aglanacak ve aglanmayacak seyler lıstesını beynınde guncellıyor sanırım. eskıden sulu goz ızledıgım dınledıgım seyler sımdı bırsey ıfade etmıyor mesela. balık ıyıdır balık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…