- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.881
Ben daha önce gördüm laboquikte kuruyunca çizgi. Aradaki fark sanırım şu, görünen o çizgi pembe olmuyor. Bende öyleydi.. Sabaha tekrar yapınca umarım pozitif olur test.Var da ben bu testi unutmuşum gittim bir güzel mevcut depomu bosalttim. Onun birikmesi falan ohohh anca yarına. Kuruduğu için çıkan ben hiç görmedim şimdiye kadar. Hele bu laboquikse hiç çıkmaz. Bebetime ve bir kaç marka çıkarıyor. Annemde iftardaydık bugün raflara öyle bir uzandım ki.
Senella dun msjlarimizi okudum biraz. Senin eski testleri gordum heyecanlandiran silik cizgilerine bu sefer oldu iste dedigim bi duygusallastim okurken. sindi bugun boyle bir testle msjini gorunce cok şaşırdım bukadar denk gelir. sevindim busefer olmus olsun amin diyorum
cok yorgunummmmmmmm. gecmis olsuna oglen gelen kalabalik misafirlerim aksam 11 de gittiler. ya ben nasil kurtulucam bu hastaligimdan. zaten gun boyu coluk cocuk herkezle ilgilenmekten sofra indir kalktan bitap dusmusum. yahu her misafir gelip gittigin de ben koltuklarini siliyorum, rn son 2 hafta once silmistimevi silip süpürüyorum banyo eyvallahta mutfak dolaplari kapaklari evi 40liyorum sanki eve etmisler gibi sabahi bekleyemeyip ne bicim bir insanim bune sabirsizlik be iinsan topla ertesi gun yap.hastayim degil mi ben. mahfettim kendimi karnim cok agriyor.
Ayy inşallah geç döllenmiştir falan da ondan böyle kuruyunca çıkmıştıt.. bugünkü testini bekliyorum ayy inşallahBaşrolünü çalmış olabilirim yarın. Ne de olsa mayısa odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi benimkisi :) hep mayıs olsun burcu kova olsun istemiştim. Nee kova mi? :) aman yareppim dedesi kılıklı mi olacak bu? Ohh maayy gatt :)
Valla buharlaşma çizgisi yoksa cikmiyor ki, var bişey oruç olmamdan mutevellit hcg salgılıyor olabilirim. :)
can09e nerdesin buralar çok heyecanlı.
Aynen yıllardır test yaparım bende. Bisey çıkmaz durur aylarca. Bat 1 için o çizgi yetersiz ama bakıcaz bakalım nedir?
Bu konuda kendini değiştirmelisin arminchcim. Bugün her misafirden sonra dolapları koltukları silersin,yarın ayakları deydi diye halıları yıkamaya başlarsın.Obsesyon artarak ilerler. En başta yaptığının normal olmadığını kabul ediceksin. Bu yaptığım abartı ve bunu yapmayı bırakmalıyım demelisin. Temiz olmak süper evet ama birileri gittiğinde arkalarından sabahı bile bekleyemeyip tüm gece eve vebalı hayvan girmiş gibi karantina ilan etmeni nasıl açıklıycaz?cok yorgunummmmmmmm. gecmis olsuna oglen gelen kalabalik misafirlerim aksam 11 de gittiler. ya ben nasil kurtulucam bu hastaligimdan. zaten gun boyu coluk cocuk herkezle ilgilenmekten sofra indir kalktan bitap dusmusum. yahu her misafir gelip gittigin de ben koltuklarini siliyorum, rn son 2 hafta once silmistimevi silip süpürüyorum banyo eyvallahta mutfak dolaplari kapaklari evi 40liyorum sanki eve etmisler gibi sabahi bekleyemeyip ne bicim bir insanim bune sabirsizlik be iinsan topla ertesi gun yap.hastayim degil mi ben. mahfettim kendimi karnim cok agriyor.
cok yorgunummmmmmmm. gecmis olsuna oglen gelen kalabalik misafirlerim aksam 11 de gittiler. ya ben nasil kurtulucam bu hastaligimdan. zaten gun boyu coluk cocuk herkezle ilgilenmekten sofra indir kalktan bitap dusmusum. yahu her misafir gelip gittigin de ben koltuklarini siliyorum, rn son 2 hafta once silmistimevi silip süpürüyorum banyo eyvallahta mutfak dolaplari kapaklari evi 40liyorum sanki eve etmisler gibi sabahi bekleyemeyip ne bicim bir insanim bune sabirsizlik be iinsan topla ertesi gun yap.hastayim degil mi ben. mahfettim kendimi karnim cok agriyor.
Abovvvv misafir gidince koltuk silmek kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Olsa olsa o koltuğa iki seksen uzanırım :) zor bir özellik nasıl başedilir bilmiyorum ama bebek olunca belki zamansızlıktan otomatik değişirsin.cok yorgunummmmmmmm. gecmis olsuna oglen gelen kalabalik misafirlerim aksam 11 de gittiler. ya ben nasil kurtulucam bu hastaligimdan. zaten gun boyu coluk cocuk herkezle ilgilenmekten sofra indir kalktan bitap dusmusum. yahu her misafir gelip gittigin de ben koltuklarini siliyorum, rn son 2 hafta once silmistimevi silip süpürüyorum banyo eyvallahta mutfak dolaplari kapaklari evi 40liyorum sanki eve etmisler gibi sabahi bekleyemeyip ne bicim bir insanim bune sabirsizlik be iinsan topla ertesi gun yap.hastayim degil mi ben. mahfettim kendimi karnim cok agriyor.
kuzumm günaydın benimki derken benim kocam demek istedimdi.. dengeli hayatı kolaylaştıran dedin ya.. kocam da yengeç hayatı zorlaştırmak için elinden geleni yapar dengesizin tekidirBence hayat şartları da insanları şekillendiriyor. Bir çok özellik farklılaşabiliyor sanırım.
inşallahh polip sandığı gebelikteeennndirrr Allahım çok amin :)Ben bir kayıptır ya sen o ara gittin ondandır. Fena mı oldu bak birşey varsa öğrenecek ve çözeceksin. Umarım bir şey yoktur tabiki :)
Buna pek katılmayacağım kuzum çünkü benim kocam balık..biraz alıngan ama genel olarak çok dengeli, ne istediğini bilen ve her zaman hayatı kolaylaştıran bir adam..
benim bat ta en iyi haliyle pazar görünüyor,28 gün hesabına göre,ama bende 28-29-30-31 aralığında gidip geliyor,sen yaptın mı testSende de haşimoto var canım. Son gittiğim doktor bazı yiyecekleri yasakladı bana. Süt ve süt ürünleri, kırmızı et, beyaz un ve türevleri bunlar hiç yok dedi. Uydum mu? %70 diyelim. Mümkünse yemedim ama ramazan oruç tutuyoruz o yüzden hamur türevleri kaçtı yani. Bu gıdalar özellikle gluten bağışıklığa zararlı. Ben bayagidir glutensiz ekmek alıyorum. Birde yeşim ergime gitmeyi düşünüyorum. Endokrin profu
Senin batta gelmiş sanki. Ramazan ile başladık ovu haftasına 3 kere ilişki ve final ben pes ettim.
Ya varisin ebced hesabi değeri 707 mis. O yüzden 707 defa çekim deniyor. Bu 707 yi yazalım kasigimda :) teşekkürler paylaşımlar için. 520 nedir?
520 maddıyat sayısı canım, 5 2 0 dıye olumluyoruz para kaynakları acılıyor :)
kuzum aslında katılmıssın canım :) balık dengesız degıl zaten, ıstedıgını bılen karsısındakıne hep kolaylık sunmaya calısan.. bu kısımlarda kesınlıkle katılıyorum kadını da erkegı de oyle ama sanırım bana erkekte fazla duygusallık sıkıcı gelıyor. bana balıgın tek kotu gelen yanı erkekte bu ozellık, yoksa dıyorum ya balık burcu cok guzel bır burc bence, balıgım kendımden bılıyorum :)
Yaşım 23 canım, yok bütün testlerim yapıldı bi sorun yok şükür ki, 1 sene olacak evleneli 4 aydır düzenli deniyoruz
duygusuz balık olanım ben .. ikizler dengelemiş sanırım. kuzenim ikizler yükseleni balık yavru kedi anne görse ağlıyor. Eşiminde burcu akrep yükseleni balık. hiç de duygusal değil.. her şey beyinde bitiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?