• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
lindalinda lindalinda canım seni gördümm başka yerde hamilesiin gözün aydın bizim burada konuştuğumuz süreçten sonra neler oldu merak ettim :) o ovu testi yumurtladığını mı göstermiş o zaman mı hamile olduğunu öğrendin:)
Saolasın canım evet ya sanırım o çift çizgiyi gördüğüm gün yumurtlama günuymus o gün ve ertesi günü de degerlendirmistik biz. Bi önceki ay da rahim filmi cektirmistim belki onunda da etkisi olabilir tam emin değilim. Keseyi gördük ama kalp atışı daha bu hafta inşallah. Sende durumlar nasıl inan unuttum ya ben bi çok kişiyle konuştuğum için kim kimdi unutuyorum kusura bakma lutfen

Saolasın canım evet ya sanırım o çift çizgiyi gördüğüm gün yumurtlama günuymus o gün ve ertesi günü de degerlendirmistik biz. Bi önceki ay da rahim filmi cektirmistim belki onunda da etkisi olabilir tam emin değilim. Keseyi gördük ama kalp atışı daha bu hafta inşallah. Sende durumlar nasıl inan unuttum ya ben bi çok kişiyle konuştuğum için kim kimdi unutuyorum kusura bakma lutfen
yok rica ederim canım çok sevindimm.. ben hala bekliyorum 4 gün kaldı bata dua etsen yeterli sanırım bizler de görelimm çift çizgileri yakın zamanda..
Sen de görürsün artık pıt pıtları Sağlıkla kucağına al inşallah:)

çok iyi anlıyorum seni.. bak bir bebeğim var benim, buna rağmen benim de aklımdan geçiyor bazı zaman öyle acaba nazarı değer diye düşünür mü vs.. diye.. hani olmuyor ya.. hiç yalnız hissetme kendini.. bizim niyetimizi biliyorlardır tabi ki ama kendi kendimize ediyoruz işte.. kendi beynimizin oyunu bunlar. bak bana çocuğumu yok saydırabiliyor tövbe est.
şimdi yine bana senin çocuğun var diyeceklerdir.. ama bu hissettiğimiz şeyi değiştirmiyor. ha hamdolsun var diyorum o ayrı.. İnanıyorum Rabbim kucaklarınızı dolduracak hem de çok yakın.. yeter ki bu umutsuzluğunu bir kenara bırak yavaşça değil hızlıca..

aynen canım benım de cocugum var ama ıstedıgınde bır tane olmamanın uzuntusu de ayrı cok defa dengesızler yuzunden aglamıslıgım var. ben de ne yapıyorum ıkıncı cocugu sorana, neeeeyy cocuk mu, benım var allah ona saglık versın uzun omur versın ıkıncıyı nasıl bakıcam calısırkene bunda cok zorlandım felann baslıyorum aglanmayaa, sorduguna soracagına bın pısman oluyorlar. ohhh canıma degsın

yok rica ederim canım çok sevindimm.. ben hala bekliyorum 4 gün kaldı bata dua etsen yeterli sanırım bizler de görelimm çift çizgileri yakın zamanda..
Sen de görürsün artık pıt pıtları Sağlıkla kucağına al inşallah:)
Saolasın canım etmem mi ederim tabiki.hayırlısı ile inşallah hamilesindir.hayırlı haberi alırsan etiketle lütfen ya:)

aynen canım benım de cocugum var ama ıstedıgınde bır tane olmamanın uzuntusu de ayrı cok defa dengesızler yuzunden aglamıslıgım var. ben de ne yapıyorum ıkıncı cocugu sorana, neeeeyy cocuk mu, benım var allah ona saglık versın uzun omur versın ıkıncıyı nasıl bakıcam calısırkene bunda cok zorlandım felann baslıyorum aglanmayaa, sorduguna soracagına bın pısman oluyorlar. ohhh canıma degsın
iyi yapıyorsunn bu cevabı hak ediyorlardır :) boş ver sen dengesizleri kuzu herkes kendine baksın!

Ahha işte buna kahkayı bastımmm gııı.. kız doğruacak nerdeyse 😆 sabah da hcgyi attı..

okuya okuya gelıyorum kuzu, napiim, atlayınca kafa basmıyo bende, sıraya cevaplıyorum sonuna gelene kadar cevaplayacaklarımı unutuyorum cunku :) ne guzel ama yaa, bır kac hafta gırmesem kızı ancak dogumunda kutlayacaktım super hamılesın gıııı dıye :) dusunsene benı.

Bugün gebelik de yaptım, pozitif çıktı. Baştan okuyosun sanırım bugünki mesajlara gelince görürsün :) normal ucuz bebe time yaptım baya da koyu çıktı. Yarın kan vericem. Hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun.amin

aynen, bastan gelıyorum, cok mutlu oldum gııı, ınsallah saglıkla alırsın kucagına, sezaryan da ıyıdır ya, zamanı falan bellı gıder alırsın bebısını kucagına, onun varlıgıyla dıkıs acısı duymazsın. yıne hamıle kalsam yıne sezaryan olurum. saglıklı bır hamılelık olsun ınsallah canım

amannnnn tanrısı🧿🙏🏼😀🥰🥰🥰🥰 gözün aydin canısı hamilesinnnnnnnn. rabbim kucagina almayi da nasibin eğlesin 🥰
Çok teşekkür ederriimm. Hamileyim galiba dimi hala adet oldum mu diye kontrol ediyorum. Bi de ağrım var acaba bişey olur mu korkusu oluyor. Ya darısı senin de herkesin de başına arminchcim:KK16:

@Beste78 canısı ilac hakkin da verdigin degerli bilgiler icin cok teşekkür ediyorum. senin gibi bilgili birinin aramizda olmasi cok guzel🥰💐

can09e can09e canemmm deprem olmuş gecmis olsun.rabbim beterinden korusun ufak olduguna sevindim enerji birikmez ufaktan atılır🤣

flx77 flx77 güzel kalbinden ettigin dularina cok tesekkur ediyorum, cok duygulandim💐🥰

Ozgur06 Ozgur06 canısı seni cok iyi anliyorum anliyoruz ve hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıp çöküyoruz dizlerimiz üstüne. hic olmayacak gibi gelip yerle bir ediyor bizi. ben kendi adıma cok düştüm kalktım cocuklar gibi hıçkıra hıçkıra cok agladıgım zamanlar oluyor. aglama seklim bile degisti gozumun yasi damla damla gelmiyor sel oluyor. en ufak bisey de öyle bir agliyorum ki ic ceke ceke saklayamıyorum icimin çaresizliğini.zırhımı kaybettim bu yolda. mutfak pencerem bahceye bakiyor. bahcede cocuk parki banklar cocuklariyla oynayan anneler camimin onun deki piknik masasin da bebegini emziren yurumeyi ogreten anneler. bahce bahce degil cocuk yuvası, benim panjurum genel de hep kapalı☹ bahceye aksamlari çıkıyorum.gunduz cikiyorum bazen goz kulak olayim diye birakiyorlar yanima diger goren kadinlar insallah senin de olur diyorlar kacip eve kosasim geliyor vsyre vsyre🤦🏻‍♀️ ahh diyorum nezaman bu bahce de ben de bebegime yurumeyi ogreticem. mutfak camindan bakmak bir iskence oluyor cogu zaman. ama düştüğünde cabuk toparlanmayı yeni bir umu da sarılmayı bilmemiz gerek. kalk ayaga sirkelen icinin acısini ta icim de hissettim ve gecicek oyle bir gun gelicek ki o hazir da bekleyen yaslar mutluluktan akıcak.hamile kalmamiz icin önce beynimizin bunu kabul etmesi gerekiyor lutfen bunu ezberle ve surekli tekrar et.

ben fiziksel olarakta, ruhsal olarakta sağlıklı bir kadınım ve gebe kalabilirim bu gebeligi de devam ettirebilirim öyle de oldu amin.

sabah uyandigin da aynaya bak ve alttaki gibi tekrar et. ve kendine gulumse sevdigini de söyle🥰

sen fiziksel olarakta, ruhsal olarakta, sağlıklı bir kadınsın ve gebe kalabilirsin bu gebeligi de devam ettirebilirsin öyle de oldu amin.

Bu arada tüp bebek tedavisi yapan arkadaşlar biosteron dhea kullanan oldu mu? Faydasını gören var mi? Yumurta sayısını artırıyormuş.
Hayır kullanmadım canım yan etkileri olabilirmiş kan değerine baktırmadan kullanma bence çünkü testosteronu arttırıyor o da kıllanma fln yapıyormuş çarpıntı fln...

Çok teşekkür ederriimm. Hamileyim galiba dimi hala adet oldum mu diye kontrol ediyorum. Bi de ağrım var acaba bişey olur mu korkusu oluyor. Ya darısı senin de herkesin de başına arminchcim:KK16:
🥰sonsuz kereeee aminnnn🙏🏼💐korkma seninle 9ay tamamlicaz bebegim de🥰 gorunce naptin 😀 ne sekillere girdin ben heral ciglik atardim😂

Back
X