@Beste78 canısı ilac hakkin da verdigin degerli bilgiler icin cok teşekkür ediyorum. senin gibi bilgili birinin aramizda olmasi cok guzel

can09e
canemmm deprem olmuş gecmis olsun.rabbim beterinden korusun ufak olduguna sevindim enerji birikmez ufaktan atılır
flx77
güzel kalbinden ettigin dularina cok tesekkur ediyorum, cok duygulandim

Ozgur06
canısı seni cok iyi anliyorum anliyoruz ve hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıp çöküyoruz dizlerimiz üstüne. hic olmayacak gibi gelip yerle bir ediyor bizi. ben kendi adıma cok düştüm kalktım cocuklar gibi hıçkıra hıçkıra cok agladıgım zamanlar oluyor. aglama seklim bile degisti gozumun yasi damla damla gelmiyor sel oluyor. en ufak bisey de öyle bir agliyorum ki ic ceke ceke saklayamıyorum icimin çaresizliğini.zırhımı kaybettim bu yolda. mutfak pencerem bahceye bakiyor. bahcede cocuk parki banklar cocuklariyla oynayan anneler camimin onun deki piknik masasin da bebegini emziren yurumeyi ogreten anneler. bahce bahce degil cocuk yuvası, benim panjurum genel de hep kapalı☹ bahceye aksamlari çıkıyorum.gunduz cikiyorum bazen goz kulak olayim diye birakiyorlar yanima diger goren kadinlar insallah senin de olur diyorlar kacip eve kosasim geliyor vsyre vsyre

ahh diyorum nezaman bu bahce de ben de bebegime yurumeyi ogreticem. mutfak camindan bakmak bir iskence oluyor cogu zaman. ama düştüğünde cabuk toparlanmayı yeni bir umu da sarılmayı bilmemiz gerek. kalk ayaga sirkelen icinin acısini ta icim de hissettim ve gecicek oyle bir gun gelicek ki o hazir da bekleyen yaslar mutluluktan akıcak.hamile kalmamiz icin önce beynimizin bunu kabul etmesi gerekiyor lutfen bunu ezberle ve surekli tekrar et.
ben fiziksel olarakta, ruhsal olarakta sağlıklı bir kadınım ve gebe kalabilirim bu gebeligi de devam ettirebilirim öyle de oldu amin.
sabah uyandigin da aynaya bak ve alttaki gibi tekrar et. ve kendine gulumse sevdigini de söyle
sen fiziksel olarakta, ruhsal olarakta, sağlıklı bir kadınsın ve gebe kalabilirsin bu gebeligi de devam ettirebilirsin öyle de oldu amin.