• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet. Hani şu folik asit içmemizin sebebi meşhur spina bifida yok mu? İşte ondan varmış bende. Hiçbi belirti vermemiş. Sonradan da gergin omurilik sendromuna dönüşmüş. Gelişme dönemimde çok şiddetli ağrılar oluyordu, 17 yaşımda teşhiş kondu. Hiçbi gelişim geriliğim yok hatta 1.75 boyundayım doktor şok olmuştu,vücudumda bi belirti de yok. Çok şükür. Doktor vücudun bunu yok saymış sen de yok say ama darbe almamaya dikkat et ve hamile kaldığında doktorunla konuş,normal doğum yapman tehlikeli demişti. Sonra bikaç doktordan fikir aldım hepsi aynısını söyledi. Uzun yıllardır sezaryene şartlanmş durumdaydım zaten :KK39:
boyuna kurban maşallahh teğet geçmiş anlaşılan.. nasıl sağlıklı şekilde olacaksa öyle olsun kuzu .. şimdiden düşünme onu Rabbim bi yoluna koymuştur. :KK36:

fotoyaa bakıın burada olmak istiyorumm yani bunun gibi bi yerdee... daha önceki foto gibi bir yerde de olmak isterimm.. hayal kuruyorum şimdilik inşallah gerçek olucak:)
Sen öyle bir yere inşallah gidersin ayrı. Ama bana uğur niyetine profil fotosu değişikliğine gidelim hissi verdi daha çok. Dur ben de kaldırayım şu ağlak heykeli şöyle tosunundan bir çocuk koyayım. Aha buldum :-)

Son düzenleme:
Sen öyle bir yere inşallah gidersin ayrı. Ama bana uğur niyetine profil fotosu değişikliğine gidelim hissi verdi daha çok. Dur ben de kaldırayım şu ağlak heykeli şöyle tosunundan bir çocuk koyayım. Aha buldum :-)
ağlak heykelin gitmiş şirin bişiy gelmişşş :)
yok totem olaydı bebik koyardım uğur getirsin diyeee :) bu tatilimin geldiğinin işaretii :p

ama dur iyi aklıma getirdinn bebik koyumm ben :)
ama inşallah giderim o ayrıı :rapci:

panic_attack panic_attack altunzade ki bahcecimiydi senin merkez? doktorun kim? @Senella seninkisi hangisiydi ? cem celigi takipcisi degilim videosu şak diye karsima cikti. sayfasina girdim ya hamile kalanlarin sonuclarini videoya almis. o mutluluklari aglamalari yarabbim izle izle aglamaktan onlarla mutlu olmaktan gulmekten heder oldum😂 kafam ceme gitti ?

Bana da sürekli facebookta bahçeci nin videoları çıkıyor, onlara bebek haberi verildikçe ben de ağlıyorum farkında olmadan ne kadar güzel seviniyorlar hele bir babanın sevinci var doktora atlayıp sarılıyor onu gördükçe daha çok ağlıyorum

Cankolar selam,yarın olası adet günü. Ovulasyon testim böyle çıktı. Ne dersiniz:KK64:
Elimde hcg yok yarın sabah yapabilicem

aman yarebbi, çizgi çok net, ilaç falan kullanmıyosan şayet, hamilelik olabilir mi gııı, inşallah gebeliktir, gebelik testi denesene diycem ama erken gebelik olmazsa sanırım orda çıkmaz, hadi bakalım hayırlısı inşallah, ay çok güzel

aman yarebbi, çizgi çok net, ilaç falan kullanmıyosan şayet, hamilelik olabilir mi gııı, inşallah gebeliktir, gebelik testi denesene diycem ama erken gebelik olmazsa sanırım orda çıkmaz, hadi bakalım hayırlısı inşallah, ay çok güzel
Ahha işte buna kahkayı bastımmm gııı.. kız doğruacak nerdeyse 😆 sabah da hcgyi attı..

Merhaba kızlar Adet olmadım 7 gün geçti göğüslerim cok agrıyor yarın test yapsam mı acaba ya korkuyorum tek çizgi çıkar diye moralimide bozmak istemiyorum

7 gun ıyı bır sure ama sen madem korkuyorsan ve dayanabıleceksen kesın bır gun koy mesela 10. gunde kesın yapacagım dıye, o zamana kadar sabret ve o zaman kesınlıkle dene bence.

Bugün gebelik de yaptım, pozitif çıktı. Baştan okuyosun sanırım bugünki mesajlara gelince görürsün :) normal ucuz bebe time yaptım baya da koyu çıktı. Yarın kan vericem. Hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun.amin

Eklentiler

• IMG-20190527-WA0002.webp
    IMG-20190527-WA0002.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
Ama doktora git mutlaka diye tavsiye almışsın. Belki de bundan kaçış yok. Ben anlamadım adet başlamadan ikinci döngü başladı gibi ama o da bir tuhaf sonuçta.
Doktor hanıma sordum şimdi, kasık ağrım ve yumurtlama akıntısı kıvamında akıntım var, adet olmadan olabilir mi diye. Olabilir rana hn isterseniz yarın bir bakayım usg ile dedi kendileri. 18.30 da gelebilirim dedim, burda yokum dedi. Öğle saatinde gidebilirim ama gitmeyeceğim, gıcık şey :)) bugün 18.00 gelin dedi. bugün anadolu yakasındayım, ben ovulasyon testi alayım bugün. Ve her ihtimale karşı değerlendirelim birkaç günü. Sonrasında yine konuşuruz Alin hn dedim, kesin sinir olacak :)) Tarlusala başlamayacağım, şu birkaç günü değerlendireceğim. Daha da ona gitmem, yazmam

Doktor hanıma sordum şimdi, kasık ağrım ve yumurtlama akıntısı kıvamında akıntım var, adet olmadan olabilir mi diye. Olabilir rana hn isterseniz yarın bir bakayım usg ile dedi kendileri. 18.30 da gelebilirim dedim, burda yokum dedi. Öğle saatinde gidebilirim ama gitmeyeceğim, gıcık şey :)) bugün 18.00 gelin dedi. bugün anadolu yakasındayım, ben ovulasyon testi alayım bugün. Ve her ihtimale karşı değerlendirelim birkaç günü. Sonrasında yine konuşuruz Alin hn dedim, kesin sinir olacak :)) Tarlusala başlamayacağım, şu birkaç günü değerlendireceğim. Daha da ona gitmem, yazmam
Doktorla bir zamanlarınız uymuyor. Daha önce de sanırım benzer bir şey olmuştu. Bence de ovulasyon testi yapıp bugünleri değerlendirmen en iyisi.

Doktorla bir zamanlarınız uymuyor. Daha önce de sanırım benzer bir şey olmuştu. Bence de ovulasyon testi yapıp bugünleri değerlendirmen en iyisi.
Ewet ya, çalışıyorum. 18.00 da çıkıyorum, nasıl bir iş yerinde çalışıyorsunuz, ameliyat oldunuz vs. İstiyorki her dediğinde gideyim. Olmuyor yani. Hani para için desem para da almıyor kontrol diye. Ben çok titizim diyip duruyor, madem titizsin niye takip etmiyorsun dimi, hep ben yazıyorum, soruyorum, söylüyorum operasyondan beri, bir de gıcık gıcık gülerek laf sokması:))
Öyle yapacağım

Back
X