Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy süper haber, hadi bakalım heyecan dorukta:)) 12 gün heyecanlı bekleyiş mi başlayacak sonra

Kızlar merhaba hepinize. bizde 3,4 aydir korunmayi bıraktık. Gecen hafta doktora gittim adetlerimin ilk günü cok sancili oldugu icin birde genel muayene olmak icin. Doktor savcılarımin vucut yapısıyla alakali oldugunu soyledi ama cok az polikistik bir yapi olabilir emin değilim dedi. smear testi ve kan tahlili aldi. Sonuclarim henüz cikmadi. Benim her ay adetlerim duzenli oluyor dünde ovulasyonda cift cizgiyi yakaladim ama doktor pko olabilir degince umutsuzluga kapildim. Sizce ovulasyonda cift cizgiyo yakalayip degerlendirsek bile pko dolasisiyla döllenme gerceklesmez mi bu arada dunki ovulasyon testimi ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20190529_225831.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 35
aa nasıl yani,duş alınca noluyor ki

yazmışsın canım zaten,geriden gelince görmemişim :) çok şaşırdım şimdi,peki adetin 3.gününe denk gelmeyen prolaktin hormonu ne kadar doğru sonuç verir

Ilk defa duyuyorum. O zaman her an sutyenden dolayı prolaktin yükselebilir. Bende cok sıkı sutyen takardim önceden. Sonra da hamile kalamayız deriz. Salmak mi lazım. Memintolara özgürlük! Salın gitsin :)
hadi kızlar bağırıyoruz,"kahrolsun sütyenler memolara özgürlük"
adet dönemindeki şiş olduğu dönemlerde eve gelince böyle bağırıyorum fırlatıp atıyorum sütyeni

polikistik olan çok kişi hamile kalabiliyor,yaşın gençse sakince bekle,polikistikteki en büyük sorun adet zamanının belli olmaması,eğer düzenli adet görüyorsan sorun yok,ama görmüyorsan da doktorlar adet gördürtüp hafif ilaçlar ve takiple yumurtlama yakalıyor,yaşın gençse sakince bekle bence,kan sonuçların çıktımı

Pko da en büyük sorun her ay yumurtlama olamaması ya da ne zaman olacağını kestirememek. Sen pozitifi görmüşsün işte. Hiç meraklanma.

Adetlerim duzenli 28 yaşındayım. 31,32 gunde bir adet görürüm bu yaşıma kadar hic atladığı olmadi adetimin. Kan sonucum bu aksam yada yarin cikcak. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin cok rahatladim

Slm can arkadaşlarım, tahmin edeceğiniz gibi dün benim için kötü geçti ağladım hem de höyküre höyküre, bağırdım çağırdım sinirlendim, üzüldüm tabi sonra hepsi geçti insanoğlu sürekli gülemediği gibi ağlayamıyorda, sabah uyandım benim için yeni bir gün başladı, destekleriniz için hepinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız dün girmedim çünkü sizleri de etkilemek istemedim, umarım bundan sonrası çok güzel olur, eşimlede konuştuk tedaviye bir süre ara vericem belki son kez eylül ayında İstanbul’da bi deneme daha yapıcam, ama bu süreçte çalışmaları aksatmayıp normal yoldan olması için dua edicem.
Bu arada uzun zamandır sağ yumurtalığımda ara ara hissettiğim bir ağrı vardı ve bu son opudan sonra düne kadar kasık ağrım çok oldu doktorumla konuştum bugün 15:30 da pelvik mr çektiricem, bakalım sonuç ne olucak.
Hepinizi çok çok

Yeni bir güne yeni ve güzel umutlarla başlaman çok guzel, inşallah dinleme sürecinde bir sürpriz yapar kızın ve sana -merhaba anneciiim der- bize de müjdeler verirsin canım. Her nerede bekleyen, isteyen varsa Allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklarını sağlıklı yavrularla doldursun, bizleri de sevindrisin inşallah. Eşin de sana destek sağladığı sürece zaten herşey çok daha iyi ve güzel olacak eminim.

yazmışsın canım zaten,geriden gelince görmemişim :) çok şaşırdım şimdi,peki adetin 3.gününe denk gelmeyen prolaktin hormonu ne kadar doğru sonuç verir
Prolaktin reglinin herhangi bir günü baktırılabilir canım, 3 güne gerek yok bir de sabah 9-10 arası baktırman daha iyi olur aç tok farketmez.

İyi olmana sevindim daha iyi ol canım benim allah dermansız dert vermesin inşallah Eylül’e kadar kendini rahat bırak herşey allahtan mucizeler seni beni hepimizi bekliyor boğulacaksan büyük denizde boğul bi de İstanbul’u dene arkadaşım duamdasın

Sağol kuzu iyidir çalışıyorum sen nasılsın
Duana amiin diyoruumm
Sende ne var ne yok nasılsın?

Hoşgeldin, çabuk toparlanmana sevindim Beste. Sonuçta hayal kırıklığı yaşaman çok normal ama bu seni umutsuzluğa itmesin. Ne kötü tablolar var, okuyoruz. Biraz geç olacak ama olacak hepimizin, yürekten inanıyorum. Nazlı bebiş hepsi:)) Umarım tüp bebeğe ihtiyaç duymadan gelir bebişin, gelmezse de İstanbulda denemen de iyi fikir, içinde kalmamış olur hem.

Ayyy süper haber, hadi bakalım heyecan dorukta:)) 12 gün heyecanlı bekleyiş mi başlayacak sonra

He yaa bi de o kısım var. 3 gün yola çıkmayacakmışım. Güzelim bayram tatilim İstanbul'da ziyan olacak. Neyse bomboş olur zaten, gezerik. :)

O değil de, embriyoya çözülürken bişi olmaz inşalla yav. Kendime yeni kaygı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…