Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy tam benlik şeyler,nasıl çimlenir ki,bende kilo vermeye çalışıyorum,sağlıklı beslenmeye aynı zamanda,bu tarz şeyleri seviyorsan maş fasulyesini denemeni tavsiye ederim

Kahraman embriyo tutunacak ama ben olsam ben de sorardım, bir de farklı şehirden geliyorsun, şimdiden süreci bilmek istemen gayet doğal. Yani bir B planının olması güzel.

ne yazık ki kapalilar aradik sabah oglen buyuk hastanelere gitmem lazim di esimin is saatine ters ben gitsem herseyi birbirine katardim yarin sabaha kaldim

ne yazık ki kapalilar aradik sabah oglen buyuk hastanelere gitmem lazim di esimin is saatine ters ben gitsem herseyi birbirine katardim yarin sabaha kaldim

Herseyde vardır bir hayır diyoruz, böyle sonuç daha güzel olacak diyoruz veee can09e yi piste davet edip kocaman bir hommmm aliyoruz

Hadi geçmiş olsun, pelvik mr hiç duymamıştım ama bas ve boyun mr inda o tık tık sesleri delirtmisti

Bence de imkanınız varsa İstanbulda deneyin bizim durumumuz olsa giderdim ben de ama çok zor 15 gün otel fln

O korku bende de var

Abovvv ben de sessizliğini tatil öncesi yoğunluğuna yormuştum, test yapmamak icin mi kaçıyor bu kız cık cık cık ne kadan da ayıp hareketler bunlar
hayır konu benim teste nasıl geldi ben anlamadım kızlarr hommmmdan bahsetmiyor muyduk? :)

simdi memorialle gorustum zaten tedaviye burda baslamaya kararliysaniz geldiniz de hormon testleri paketin icin de dedi zatrn tekrar yapiyoruz dedi . sadece serolojik testlerinizi kan sayimi kan grubunu yaptirip gelin dedi dogru anladim sayiyorum ozaman niye hepsini yaptir gel dediniz oncesin de benim beyin benden once tatile gitti, calismiyor, almiyor algilamiyor. ben yine yarin gidip hepsini yaptırayim tam saftirik bisey oldum çıktım

bestecim enerjini topla bi guzel keyfine bak istanbula gelene kadar. rabbim sana en dogalindan nasip etsin ama, nasibin istanbuldaysa su gibi aksin gecsin zaman eylul olsun. bebegini alıp donmeyi nasip etsin sana. emarin sonucunu ne zaman alicaksin ?

Bence de imkanınız varsa İstanbulda deneyin bizim durumumuz olsa giderdim ben de ama çok zor 15 gün otel fln
Abim İstanbul’da ama Kalmayı düşünmüyorum canım uçakla gider gelirim, opu zamanı belki 1 gece kalırım diyorum, transfer aşamasına gelirsem de 2 gün kalırım diye düşünüyorum, İstanbul’a 79 tl uçak bileti var sabah gider akşam dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…