- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.701
ayyy tam benlik şeyler,nasıl çimlenir ki,bende kilo vermeye çalışıyorum,sağlıklı beslenmeye aynı zamanda,bu tarz şeyleri seviyorsan maş fasulyesini denemeni tavsiye ederimBacılar bu aralar sağlıklı beslenecem diye uğraş veriyorum tavsiye ederim size de mercimek çimlendiriyorum ister sade ister salataya lor peynire karıştıp yiyorum
İçeriğindeki protein, antioksidan, vitamin ve yağ asitleri, kuru hallerine kıyasla 30 kata kadar artar. Üstüne üstlük, bedeninizin daha alkali olmasını doğal olarak desteklerler. Yani gerçek anlamda süper gıdalara dönüşürler.
Kahraman embriyo tutunacak ama ben olsam ben de sorardım, bir de farklı şehirden geliyorsun, şimdiden süreci bilmek istemen gayet doğal. Yani bir B planının olması güzel.Sağol kuzum.
Bastırılmış bütün anksiyete kırıntılarım tüp bebek tedavisiyle ortaya çıktı valla. Tüpe kadar umursamıyordum.
Kafamda transfer günü doktora soracağım sorular dönüp duruyor.
Soru da şu: İkinci kez başlanacak tedavide farklı ne yapacaksınız? Protokol değişecek mi?
O da diyecek "bu ne karamsarlık hele bi dur."
Duramam ben işte, tutma ihtimali düşük zaten, niye b planım hazır olmasın yani. Yüz yüzeyken vereyim işte kararımı aynı yerle mi devam edeyim, değiştireyim mi.
Bence hiç saçma değil yani bunları düşünmem. :)
Ara verirken de o arayı yine araştırmalarla geçiririm ben zaten. Rahat duramam. Daha birinci tedavide görüştüğüm, yazıştığım doktor sayısı 4! Sağlamcılıktan ölecem bi gün. :))
Ultrasondan bakmadi sadece kan tahlili istedi. Diger ay adetimin basinda tekrar gidicem yine kan tahlili icin..Doktora ne zaman gideceksin, belki sen yeni yumurtluyorsun. Doktor ultrasonda gördü mü yumurta
Ultrasondan bakmadi sadece kan tahlili istedi. Diger ay adetimin basinda tekrar gidicem yine kan tahlili icin..
ne yazık ki kapalilar aradik sabah oglenEvet ters zamana denk gelmiş. Orada nasıl bilmiyorum ama burada olsan sen bu testleri yazdırmak için doktoru görüyorsan pek mümkün olmayacaktır. Fakat yapılacak testlere ait bir istem kağıdı varsa tüp bebek merkezi tatil,bayram dinlemeden devam eden tedaviler nedeniyle her gün açık olduğu için o istem kağıdı ile hastanede kan verebileceğin bir yer mutlaka vardır.
ne yazık ki kapalilar aradik sabah oglenbuyuk hastanelere gitmem lazim di esimin is saatine ters ben gitsem herseyi birbirine katardim yarin sabaha kaldim
Hoommmmmmm flx daha iyi diyo ama neysssHerseyde vardır bir hayır diyoruz, böyle sonuç daha güzel olacak diyoruz veeecan09e yi piste davet edip kocaman bir hommmm aliyoruz
assjdjdjwjksmHerseyde vardır bir hayır diyoruz, böyle sonuç daha güzel olacak diyoruz veeecan09e yi piste davet edip kocaman bir hommmm aliyoruz
assjdjdjwjksmilahi sen allahta seni güldürsün caneeem gönder gelsin
Abovvv ben de sessizliğini tatil öncesi yoğunluğuna yormuştum, test yapmamak icin mi kaçıyor bu kız cık cık cık ne kadan da ayıp hareketler bunlarKonuyu değiştirmecan09e :)) bekliyoruz
Ay kızlar bu pelvik mr ne beter bir şeymiş tam 25 dakika cihazın içinde kaldım, deliriyorum zannettim, daha önce bel mr ı çektirmiştim 10 dk da birmişti bu bitmek bilmedi, şu telefonu verin kk daki arkadaşlarımla yazışayım bari diyesim geldi
Bence de imkanınız varsa İstanbulda deneyin bizim durumumuz olsa giderdim ben de ama çok zor 15 gün otel flnSlm can arkadaşlarım, tahmin edeceğiniz gibi dün benim için kötü geçti ağladım hem de höyküre höyküre, bağırdım çağırdım sinirlendim, üzüldüm tabi sonra hepsi geçti insanoğlu sürekli gülemediği gibi ağlayamıyorda, sabah uyandım benim için yeni bir gün başladı, destekleriniz için hepinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız dün girmedim çünkü sizleri de etkilemek istemedim, umarım bundan sonrası çok güzel olur, eşimlede konuştuk tedaviye bir süre ara vericem belki son kez eylül ayında İstanbul’da bi deneme daha yapıcam, ama bu süreçte çalışmaları aksatmayıp normal yoldan olması için dua edicem.
Bu arada uzun zamandır sağ yumurtalığımda ara ara hissettiğim bir ağrı vardı ve bu son opudan sonra düne kadar kasık ağrım çok oldu doktorumla konuştum bugün 15:30 da pelvik mr çektiricem, bakalım sonuç ne olucak.
Hepinizi çok çok
O korku bende de varHe yaa bi de o kısım var. 3 gün yola çıkmayacakmışım. Güzelim bayram tatilim İstanbul'da ziyan olacak. Neyse bomboş olur zaten, gezerik. :)
O değil de, embriyoya çözülürken bişi olmaz inşalla yav. Kendime yeni kaygı buldum.
hayır konu benim teste nasıl geldi ben anlamadım kızlarr hommmmdan bahsetmiyor muyduk? :)Abovvv ben de sessizliğini tatil öncesi yoğunluğuna yormuştum, test yapmamak icin mi kaçıyor bu kız cık cık cık ne kadan da ayıp hareketler bunlar
hayır konu benim teste nasıl geldi ben anlamadım kızlarr hommmmdan bahsetmiyor muyduk? :)
bestecim enerjini topla bi guzel keyfine bak istanbula gelene kadar. rabbim sana en dogalindan nasip etsin ama, nasibin istanbuldaysa su gibi aksin gecsin zaman eylul olsun. bebegini alıp donmeyi nasip etsin sana. emarin sonucunu ne zaman alicaksin ?Ay kızlar bu pelvik mr ne beter bir şeymiş tam 25 dakika cihazın içinde kaldım, deliriyorum zannettim, daha önce bel mr ı çektirmiştim 10 dk da birmişti bu bitmek bilmedi, şu telefonu verin kk daki arkadaşlarımla yazışayım bari diyesim geldi
Abim İstanbul’da ama Kalmayı düşünmüyorum canım uçakla gider gelirim, opu zamanı belki 1 gece kalırım diyorum, transfer aşamasına gelirsem de 2 gün kalırım diye düşünüyorum, İstanbul’a 79 tl uçak bileti var sabah gider akşam dönerimBence de imkanınız varsa İstanbulda deneyin bizim durumumuz olsa giderdim ben de ama çok zor 15 gün otel fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?