Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İNşallah bişey olmaz bana da arada geliyo sonra gidiyo
Aydın İstanbul kaç saat sürüyor ki

Bence de gezin, İstanbul'un en güzel, sakin zamanları bayram zamanı :)
Kaygı yok, kaygı yok.

y yok yok uyarmam ellemem bisi sanmasınlar . o zaman kocalar da hic ellemesin madem yalnis sinyal gidiyor. sut hormonu yuksekse hamile kalmaya engel diye okumustum ve demek ki memeleriyle cok oynaniyor bu bacilarimizin ki yukseliyorasdff

Ahashsa evet ben de pek elletmem mesela. Prolaktinim de hep normal çıkar. Hatta ilk Bahçeci randevumda prolaktin seviyeniz çok iyi dediydi doktor.

Bacılar bu aralar sağlıklı beslenecem diye uğraş veriyorum tavsiye ederim size de mercimek çimlendiriyorum ister sade ister salataya lor peynire karıştıp yiyorum
İçeriğindeki protein, antioksidan, vitamin ve yağ asitleri, kuru hallerine kıyasla 30 kata kadar artar. Üstüne üstlük, bedeninizin daha alkali olmasını doğal olarak desteklerler. Yani gerçek anlamda süper gıdalara dönüşürler.

Eklentiler

• 10E2F40D-0389-4C1B-89E4-1B3BEE990021.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 31
Duble yollarımız ve tünellerimiz sayesinde 6 saat sürüyöör.
Uçakla döneceedik ama ona da hayır, dinlenin dediler.
Hımm riske atma o vakit daha beybi olmadan planlar ona göre yapılıyor bizimde yaklaşık 1,5 saat falan sürüyor yavaş yavaş geliriz

evet evet bunu cok goruyorum, baklıyatları cımlendırıp uzun uzun cımlerını yıyorlar tadı nasıl kı bı de nasıl cımlendırdın anlatsana gıı

Ben zaten bir sürü şey kullanıyorum diye yeni bi şey ekleyemiyorum artık. Hatta dünden itibaren omega 3 ve koenzim q10'u da bıraktım.
Bir haftadır iki günde bir nar suyu içiyorum. Dut kurusu yiyorum tv izlerken. Ananas bitirdim iki tane. Zaten boğazına düşkün bi tip değilim kusacam gari o derece. Düzenli ve severek tükettiğim şeyler, köy yumurtası, ev yoğurdu, kırmızı et ve yeşillik.

Kortizon eklenince multivitamin hariç tüm takviyeleri bıraktım. Bırakmasa mıydım acaba yav. Dur sorayım onu ben :)

Canım seninde transfer tarihi kesinleşmiş, hadi bakalım al gel, yeter çok tatil yaptı, öyle şeylerde düşünme anasına tutunmak için seni bekliyor

Ilk defa duyuyorum. O zaman her an sutyenden dolayı prolaktin yükselebilir. Bende cok sıkı sutyen takardim önceden. Sonra da hamile kalamayız deriz. Salmak mi lazım. Memintolara özgürlük! Salın gitsin :)

Ya ben de bu zamana kadar kaç kere yaptırdım bu testi bunların hiç biri soylenmisti. Transfer öncesi benim merkezin aptal laboratuvarı yanlış ölçünce değerlerimi endokrin uzmanına gittim. O sıraladı bunları iste, dün gece duş aldık mi, iliski oldu mu, çamaşırınız sıkıyor mu vs diye. O sırada ağlıyor olduğum icin soramadım. Sizde bulunan en kaprisli hormon dedi, herşeyden etkileniyormuş. Benimkiler de sikiyor artık, tedavi sürecinde büyüdüler iyice

Çok sevindim toparlanmana. Biz de bir gece dağıldık toparlandık. Hayat devam ediyor. Senin kız tüplere sığamıyor demek ki biraz ozgur ruhlu, doğal gelmek istiyor

Canım seninde transfer tarihi kesinleşmiş, hadi bakalım al gel, yeter çok tatil yaptı, öyle şeylerde düşünme anasına tutunmak için seni bekliyor

Sağol kuzum.

Bastırılmış bütün anksiyete kırıntılarım tüp bebek tedavisiyle ortaya çıktı valla. Tüpe kadar umursamıyordum.

Kafamda transfer günü doktora soracağım sorular dönüp duruyor.
Soru da şu: İkinci kez başlanacak tedavide farklı ne yapacaksınız? Protokol değişecek mi?
O da diyecek "bu ne karamsarlık hele bi dur."
Duramam ben işte, tutma ihtimali düşük zaten, niye b planım hazır olmasın yani. Yüz yüzeyken vereyim işte kararımı aynı yerle mi devam edeyim, değiştireyim mi.
Bence hiç saçma değil yani bunları düşünmem. :)
Ara verirken de o arayı yine araştırmalarla geçiririm ben zaten. Rahat duramam. Daha birinci tedavide görüştüğüm, yazıştığım doktor sayısı 4! Sağlamcılıktan ölecem bi gün. :))

Hiç bitmiyordu heyecan bekleyiş Sorular hiç bitmiyordu Kuzu onu düşünme sen, çözünunce gelişimini tamamlamaya devam edecek o

Doktor mu istedi senden canim. Bu testi normal döngüde 21. gün istiyorlar ya. Bu aralıkta sonuç vermez bence anca ultrasonda görülebilir.

Doktor mu istedi senden canim. Bu testi normal döngüde 21. gün istiyorlar ya. Bu aralıkta sonuç vermez bence anca ultrasonda görülebilir.
Aynen canim 21.gun bugun. Gecen hafta gitmistim pko gibi gozukuyo dedi 21.gun gel progesterona bakalim dedi. Sabah gittim sonuc 0.3 ben dun testte cift cizgiyi cok net gördüm. Adetlerimde hep duzenlidir

Prolaktin reglinin herhangi bir günü baktırılabilir canım, 3 güne gerek yok bir de sabah 9-10 arası baktırman daha iyi olur aç tok farketmez.
çok sevindim iyi olmana canım,Durmak yok yola devam Bestecan,tüp tedavilerinin etkileri bir süre devam ediyor,benimde çevremde var,tedaviden sonra hamile kalan,inşAllah Eylülde kendine gebelik kontrolü için doktor arıyor olursun
Ben hep göğüs kistimi kontrol ettirirken baktırdım ve hiç birinde adet değildim,öğrendiğim iyi oldu canım,

Aynen canim 21.gun bugun. Gecen hafta gitmistim pko gibi gozukuyo dedi 21.gun gel progesterona bakalim dedi. Sabah gittim sonuc 0.3 ben dun testte cift cizgiyi cok net gördüm. Adetlerimde hep duzenlidir

Doktora ne zaman gideceksin, belki sen yeni yumurtluyorsun. Doktor ultrasonda gördü mü yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…