- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.681
İNşallah bişey olmaz bana da arada geliyo sonra gidiyoHe yaa bi de o kısım var. 3 gün yola çıkmayacakmışım. Güzelim bayram tatilim İstanbul'da ziyan olacak. Neyse bomboş olur zaten, gezerik. :)
O değil de, embriyoya çözülürken bişi olmaz inşalla yav. Kendime yeni kaygı buldum.
Bence de gezin, İstanbul'un en güzel, sakin zamanları bayram zamanı :)He yaa bi de o kısım var. 3 gün yola çıkmayacakmışım. Güzelim bayram tatilim İstanbul'da ziyan olacak. Neyse bomboş olur zaten, gezerik. :)
O değil de, embriyoya çözülürken bişi olmaz inşalla yav. Kendime yeni kaygı buldum.
yyok yok uyarmam ellemem bisi sanmasınlar . o zaman kocalar da hic ellemesin madem yalnis sinyal gidiyor. sut hormonu yuksekse hamile kalmaya engel diye okumustum ve demek ki memeleriyle cok oynaniyor bu bacilarimizin ki yukseliyor asdff
İNşallah bişey olmaz bana da arada geliyo sonra gidiyo
Aydın İstanbul kaç saat sürüyor ki
Hımm riske atma o vakit daha beybi olmadan planlar ona göre yapılıyor bizimde yaklaşık 1,5 saat falan sürüyor yavaş yavaş gelirizDuble yollarımız ve tünellerimiz sayesinde 6 saat sürüyöör.
Uçakla döneceedik ama ona da hayır, dinlenin dediler.
flx77 çok tatlisin yaw
@can09e cano naptin nasilsin?
panic_attack panikcim transfer gunun hayirli olsun
Diger kizlar nasilsiniz?
Memintolara ozgurluuukkkelletmek, ellemek yok, sutyen yok. Yasasin memikler
Allahim bu mubarek ayda hepimizin duasini hayirli kabul eyle. Cokkk aminn
Bacılar bu aralar sağlıklı beslenecem diye uğraş veriyorum tavsiye ederim size de mercimek çimlendiriyorum ister sade ister salataya lor peynire karıştıp yiyorum
İçeriğindeki protein, antioksidan, vitamin ve yağ asitleri, kuru hallerine kıyasla 30 kata kadar artar. Üstüne üstlük, bedeninizin daha alkali olmasını doğal olarak desteklerler. Yani gerçek anlamda süper gıdalara dönüşürler.
Bacılar bu aralar sağlıklı beslenecem diye uğraş veriyorum tavsiye ederim size de mercimek çimlendiriyorum ister sade ister salataya lor peynire karıştıp yiyorum
İçeriğindeki protein, antioksidan, vitamin ve yağ asitleri, kuru hallerine kıyasla 30 kata kadar artar. Üstüne üstlük, bedeninizin daha alkali olmasını doğal olarak desteklerler. Yani gerçek anlamda süper gıdalara dönüşürler.
Canım seninde transfer tarihi kesinleşmiş, hadi bakalım al gel, yeter çok tatil yaptı, öyle şeylerde düşünme anasına tutunmak için seni bekliyorHe yaa bi de o kısım var. 3 gün yola çıkmayacakmışım. Güzelim bayram tatilim İstanbul'da ziyan olacak. Neyse bomboş olur zaten, gezerik. :)
Ilk defa duyuyorum. O zaman her an sutyenden dolayı prolaktin yükselebilir. Bende cok sıkı sutyen takardim önceden. Sonra da hamile kalamayız deriz. Salmak mi lazım. Memintolara özgürlük! Salın gitsin :)
yazmışsın canım zaten,geriden gelince görmemişim :) çok şaşırdım şimdi,peki adetin 3.gününe denk gelmeyen prolaktin hormonu ne kadar doğru sonuç verir
Slm can arkadaşlarım, tahmin edeceğiniz gibi dün benim için kötü geçti ağladım hem de höyküre höyküre, bağırdım çağırdım sinirlendim, üzüldüm tabi sonra hepsi geçti insanoğlu sürekli gülemediği gibi ağlayamıyorda, sabah uyandım benim için yeni bir gün başladı, destekleriniz için hepinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız dün girmedim çünkü sizleri de etkilemek istemedim, umarım bundan sonrası çok güzel olur, eşimlede konuştuk tedaviye bir süre ara vericem belki son kez eylül ayında İstanbul’da bi deneme daha yapıcam, ama bu süreçte çalışmaları aksatmayıp normal yoldan olması için dua edicem.
Bu arada uzun zamandır sağ yumurtalığımda ara ara hissettiğim bir ağrı vardı ve bu son opudan sonra düne kadar kasık ağrım çok oldu doktorumla konuştum bugün 15:30 da pelvik mr çektiricem, bakalım sonuç ne olucak.
Hepinizi çok çok
Canım seninde transfer tarihi kesinleşmiş, hadi bakalım al gel, yeter çok tatil yaptı, öyle şeylerde düşünme anasına tutunmak için seni bekliyor
He yaa bi de o kısım var. 3 gün yola çıkmayacakmışım. Güzelim bayram tatilim İstanbul'da ziyan olacak. Neyse bomboş olur zaten, gezerik. :)
Kizlar sabah yazmistim ovulasyon cift cizgiyi dün gördüm doktor pkodan supheli diye ama az once kan tahlilim çıktı ve progesteron 0.3 çıktı bu cok düşük bi deger anladığım kadariyla. Yumurta olusmamis test yaniltti sanırım
Aynen canim 21.gun bugun. Gecen hafta gitmistim pko gibi gozukuyo dedi 21.gun gel progesterona bakalim dedi. Sabah gittim sonuc 0.3Doktor mu istedi senden canim. Bu testi normal döngüde 21. gün istiyorlar ya. Bu aralıkta sonuç vermez bence anca ultrasonda görülebilir.
çok sevindim iyi olmana canım,Durmak yok yola devam Bestecan,tüp tedavilerinin etkileri bir süre devam ediyor,benimde çevremde var,tedaviden sonra hamile kalan,inşAllah Eylülde kendine gebelik kontrolü için doktor arıyor olursunProlaktin reglinin herhangi bir günü baktırılabilir canım, 3 güne gerek yok bir de sabah 9-10 arası baktırman daha iyi olur aç tok farketmez.
Aynen canim 21.gun bugun. Gecen hafta gitmistim pko gibi gozukuyo dedi 21.gun gel progesterona bakalim dedi. Sabah gittim sonuc 0.3ben dun testte cift cizgiyi cok net gördüm. Adetlerimde hep duzenlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?