- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.621
Zaten şu an içeride olmakta olan gerçekleşiyor sadece biz bilmiyoruz :)Yok kız bişeyy heyecan işte bide öyle de oldu muhabbeti edip sonuna ağlamaklı emoji ona güldüm kafa da karışık kuzuuu
Odaklıyız kuzu lakin oldu mu olmadı mı yoruldumm vallaa
Var sistemi çıktı mertlik bozuldu zuzu boşver girme orlara senVAR sistemi neymiş yahuu
Ben de kuzunun hepatit bsini yaptırdım babannedeyiz oturuyoruz başım ağrıdı çok sıcakkk
Ama çıkmazsa yapıp yapmadini bilemicez merak içimizde devam edecek. . Hayınsın canoooo
Kaderdaş şuan yatma kısmındayım en azından bi on dakika yatıp en az 20-30 dk yürüyorum emilim olsun diye bol şans pztesi transfer herşey yolunda gitsin inşallah bu arada jeli devlet ödüyor kadın Doğuma yazdır beybisiKızlar bişi sorucem. Bu crinone jeli sıktıktan sonra 10-15 dk uzanın demiş bi video. Asistan da yürüyün dedi bana. Mantıken uzanmak lazım.
Acaba biraz uzandıktan sonra mı yürüyeceğiz? En doğrusu o gibi.
Help meeee!
tamam şimdi görememiş olabilebiliriz ama bu bişey olmadığı anlamınada gelmez...
Kaderdaş şuan yatma kısmındayım en azından bi on dakika yatıp en az 20-30 dk yürüyorum emilim olsun diye bol şans pztesi transfer herşey yolunda gitsin inşallah bu arada jeli devlet ödüyor kadın Doğuma yazdır beybisi
Bu görüntüye göre, sana haziran lambadaları bana kurşunlar... Ama kızıl ordu gelmeden ümit kesilmez.
Amaan lambada mı yapıyoz ki. Neyse ya hayırlısı kuzuBu görüntüye göre, sana haziran lambadaları bana kurşunlar... Ama kızıl ordu gelmeden ümit kesilmez.
E yapın işte sen bilirsin işiniAmaan lambada mı yapıyoz ki. Neyse ya hayırlısı kuzu
Pek anlşılmıyo yarın da yap bence. Bekleyince bişeler çıktı mı?Amaan lambada mı yapıyoz ki. Neyse ya hayırlısı kuzu
Olsun kuzum en azından görmüş oldun şimdilik.. şimdilik diyorum çünkü adet başlayana kadar umut var sonuçta.
Canimcim benim donmuşum yok ki, ama ben bu yazının az kaldı kısmını üzerime aliniyorum :)) doğalindan sağlıcakla bu ay yuvasina yerleşsin insAllahSenin de çok az kaldı canım.. Heyecan dorukta olmalı.. Orada donuk donuk bekliyor senin bebeler, gerçek yuvalarına yerleşsinler mutlu mesut yaşayın bir an önce
Canım karıştırmış olabilirim ama dondurulmuş, doğal hiç fark etmez önemli olan pozitif sonuç almak.. Mesajın az kaldı kısmı senin için geçerli olur umarım :)Canimcim benim donmuşum yok ki, ama ben bu yazının az kaldı kısmını üzerime aliniyorum :)) doğalindan sağlıcakla bu ay yuvasina yerleşsin insAllah
Doğru ya biz de tatilin yarın diğer gün gitsen sorun olmaz değil miyarın hz isanın, göğe yükseldiği gün dolayısıyla heryer kapalı tatilmiş meğer . randevu almaya karar verene kadar kqpanmisti. sabahtan giderim diye düşünmüştüm kiacilsa da ogleden sonra. bi ihtimal. ogleden sonra alsalar lmaz mi ?
yarın hz isanın, göğe yükseldiği gün dolayısıyla heryer kapalı tatilmiş meğer . randevu almaya karar verene kadar kqpanmisti. sabahtan giderim diye düşünmüştüm kiacilsa da ogleden sonra. bi ihtimal. ogleden sonra alsalar lmaz mi ?
bunlar yavru. ac gitsem ogleden sonra açılırsa versem ?Aç olculmesi gereken değer var mi ki yaptıracakların içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?