Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta takibi zor olmaz mı?opudan 1 gün önce gitmek daha iyi olur gibi bir de transferden sonra 3 gün var inş

Yarın çıkacakmış canım, çok sağol bakalım zaman ne gösterecek, öncesinde temmuz gibi gidip bi öngörüşme yapayım diyorum, aklımda bahçeci Güvenç bey var kafamda netleşirse tedavi öncesi bi muayene olayım diyorum

Yumurta takibi zor olmaz mı?opudan 1 gün önce gitmek daha iyi olur gibi bir de transferden sonra 3 gün var inş
Yok be kuzum niye zor olsun, şehir dışı hastalara onlarda yardımcı oluyor hatta tüm takipleri yada 2 gün üst üste olan takipleri oturduğun şehirde irtibatta oldukları doktorlara bile yaptırıyorlar.

Hazır kan veriyorsun yaptır hepsini. Çok istiyorlarsa onlar bi daha yapar zaten.
Ben geriye dönük 4 ayrı aya ait hormon tahlil sonuçlarıyla gitmiştim. Genetikler pıhtılar, rahim filmi cdleri derken kafam kadar dosyayı koydum doktorun önüne. Yeni hiçbir test isteyemediydi yazık doktorceyzim.

senden sonra adam evine gitmiştir
aslında tedaviden once gidip beyin emari da cekmek lazim, tedaviden sonra, öncesi sonrasına bakmalılar. ben yaptirsam kesin bir kac kıvrımı küçülmüş yada yok çıkar

E Effective kuzum sen ne aşamadasın bu arada,
Bekliyoruz işte ... tek embriyo kaldı 3. Gün dondurulmuştu 5 e gelirse transfer olcak gelmezse tüp bebek maceramız bitiyor eşim istemiyor tekrar denemek, laporoskopi ol diyor ben emin değilim açıkçası kafam karışık ilk transfer 2 tane iyi durumda 3, gündü olmadı bu sefer 5 i görelim diyorum çünkü belki 5 e gelemiyor boşuna umut etmek çok zor inanın 2 hafta taşıyorsun bilmiyorsun ki ne durumdalar...

Enee bir embriyo gelişimi daha bekleyenimiz varmıış. Ne zaman belli olacak 5. Gün? Bugün mü çözdüler? Ne zaman çözecekler? Sorular sorular..

evet evet bunu cok goruyorum, baklıyatları cımlendırıp uzun uzun cımlerını yıyorlar tadı nasıl kı bı de nasıl cımlendırdın anlatsana gıı
Denemek için bi avuç yeşil mercimek kavanoza koyuyorsun üstünü geçecek kadar su kapağı kapatma yarım açık Hava alsın kapalı bi dolaba akşamdan koyup sabaha suyu çekmiş olacak bu sefer yine su koyup süzülecek yine ertesi sabah aynı işlem zaten filizlenmeye başlamış olacak 2-3 günde oluyor buzdolabında bozulmuyor

İlk kes duydum herşey yolunda mı Peki

Laporoskopi neden? Ne güzel 1 tane daha varmış, belki senin bebiş odur, hem ne güzel dinlenmiş enerji toplamış olacak, ben de sağlıksızsa transfer aşamasına gelip üstüne tekrar hormon alıp, 12 gün sabırla bekleyip sonucun olumsuz olması sürecini yaşamak istemediğim için 5. Gün ngs yapılmış olsun istiyorum, yeni transfer tarihin belli mi?

İnşallah 5.güne gelir Allah yardımcımız olsun çok zor süreçler

İlk kes duydum herşey yolunda mı Peki
Bi o kalmıştı çektirmediğim o da olsun tam olsun dedim ben ne bileyim 25 dk cihazın içinde kalacağımı bide damar yolundan ilaç verdiler, töbe yarabbim mezara girmiş gibi, bi ara çıkarın beni diye bağırasım geldi rapor yarın çıkacak canım

Peki İstanbul’a geldiğinde adet dönemin olacak dimi

neyse bunu da tecrübelerine eklemiş oldun

Ngs için geç kaldık mlsf ...tarih belli değil henüz, 5 e gelemezse de iptal olacak. Tüplerim kapalı göründü hsgde tekrar hsg çektiricem ama çünkü anestezi almamıştım ağrıdan kasılma olunca yanlış çıkabiliyormuş. Bizim yaşlarda doğal yoldan kolay değil onun için aklıma yatmıyor laporoskopi pek zaten 3 opuda 3 embriyo anca oldu çok umutlu değilim ilk sefer az ilaç tek yumurta büyüdü 2. İlaçsız yumurta boş, 3.de ilaçlı 5 folikül büyüdü ama 3 ü boştu. Hepsi de 3. Gün donduruldu 2si nisanda transfer edildi sonuç tırt... bu sefer bari 5 i görüyorsa devam edelim diyorum . Olumsuz sonuç da çok kötü Allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…