- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.721
Yumurta takibi zor olmaz mı?opudan 1 gün önce gitmek daha iyi olur gibi bir de transferden sonra 3 gün var inşAbim İstanbul’da ama Kalmayı düşünmüyorum canım uçakla gider gelirim, opu zamanı belki 1 gece kalırım diyorum, transfer aşamasına gelirsem de 2 gün kalırım diye düşünüyorum, İstanbul’a 79 tl uçak bileti var sabah gider akşam dönerim
Yarın çıkacakmış canım, çok sağol bakalım zaman ne gösterecek, öncesinde temmuz gibi gidip bi öngörüşme yapayım diyorum, aklımda bahçeci Güvenç bey var kafamda netleşirse tedavi öncesi bi muayene olayım diyorumbestecim enerjini topla bi guzel keyfine bak istanbula gelene kadar. rabbim sana en dogalindan nasip etsin ama, nasibin istanbuldaysa su gibi aksin gecsin zaman eylul olsun. bebegini alıp donmeyi nasip etsin sana. emarin sonucunu ne zaman alicaksin ?
Yok be kuzum niye zor olsun, şehir dışı hastalara onlarda yardımcı oluyor hatta tüm takipleri yada 2 gün üst üste olan takipleri oturduğun şehirde irtibatta oldukları doktorlara bile yaptırıyorlar.Yumurta takibi zor olmaz mı?opudan 1 gün önce gitmek daha iyi olur gibi bir de transferden sonra 3 gün var inş
simdi memorialle gorustum zaten tedaviye burda baslamaya kararliysaniz geldiniz de hormon testleri paketin icin de dedi zatrn tekrar yapiyoruz dedi . sadece serolojik testlerinizi kan sayimi kan grubunu yaptirip gelin dedi dogru anladim sayiyorumozaman niye hepsini yaptir gel dediniz oncesin de benim beyin benden once tatile gitti, calismiyor, almiyor algilamiyor. ben yine yarin gidip hepsini yaptırayim tam saftirik bisey oldum çıktım
senden sonra adam evine gitmiştirHazır kan veriyorsun yaptır hepsini. Çok istiyorlarsa onlar bi daha yapar zaten.
Ben geriye dönük 4 ayrı aya ait hormon tahlil sonuçlarıyla gitmiştim. Genetikler pıhtılar, rahim filmi cdleri derken kafam kadar dosyayı koydum doktorun önüne. Yeni hiçbir test isteyemediydi yazık doktorceyzim.
Bekliyoruz işte ... tek embriyo kaldı 3. Gün dondurulmuştu 5 e gelirse transfer olcak gelmezse tüp bebek maceramız bitiyor eşim istemiyor tekrar denemek, laporoskopi ol diyor ben emin değilim açıkçası kafam karışık ilk transfer 2 tane iyi durumda 3, gündü olmadı bu sefer 5 i görelim diyorum çünkü belki 5 e gelemiyor boşuna umut etmek çok zor inanın 2 hafta taşıyorsun bilmiyorsun ki ne durumdalar...
Bekliyoruz işte ... tek embriyo kaldı 3. Gün dondurulmuştu 5 e gelirse transfer olcak gelmezse tüp bebek maceramız bitiyor eşim istemiyor tekrar denemek, laporoskopi ol diyor ben emin değilim açıkçası kafam karışık ilk transfer 2 tane iyi durumda 3, gündü olmadı bu sefer 5 i görelim diyorum çünkü belki 5 e gelemiyor boşuna umut etmek çok zor inanın 2 hafta taşıyorsun bilmiyorsun ki ne durumdalar...
Denemek için bi avuç yeşil mercimek kavanoza koyuyorsun üstünü geçecek kadar su kapağı kapatma yarım açık Hava alsın kapalı bi dolaba akşamdan koyup sabaha suyu çekmiş olacak bu sefer yine su koyup süzülecek yine ertesi sabah aynı işlem zaten filizlenmeye başlamış olacak 2-3 günde oluyor buzdolabında bozulmuyorevet evet bunu cok goruyorum, baklıyatları cımlendırıp uzun uzun cımlerını yıyorlar tadı nasıl kı bı de nasıl cımlendırdın anlatsana gıı
İlk kes duydum herşey yolunda mı PekiAy kızlar bu pelvik mr ne beter bir şeymiş tam 25 dakika cihazın içinde kaldım, deliriyorum zannettim, daha önce bel mr ı çektirmiştim 10 dk da birmişti bu bitmek bilmedi, şu telefonu verin kk daki arkadaşlarımla yazışayım bari diyesim geldi
Laporoskopi neden? Ne güzel 1 tane daha varmış, belki senin bebiş odur, hem ne güzel dinlenmiş enerji toplamış olacak, ben de sağlıksızsa transfer aşamasına gelip üstüne tekrar hormon alıp, 12 gün sabırla bekleyip sonucun olumsuz olması sürecini yaşamak istemediğim için 5. Gün ngs yapılmış olsun istiyorum, yeni transfer tarihin belli mi?Bekliyoruz işte ... tek embriyo kaldı 3. Gün dondurulmuştu 5 e gelirse transfer olcak gelmezse tüp bebek maceramız bitiyor eşim istemiyor tekrar denemek, laporoskopi ol diyor ben emin değilim açıkçası kafam karışık ilk transfer 2 tane iyi durumda 3, gündü olmadı bu sefer 5 i görelim diyorum çünkü belki 5 e gelemiyor boşuna umut etmek çok zor inanın 2 hafta taşıyorsun bilmiyorsun ki ne durumdalar...
İnşallah 5.güne gelir Allah yardımcımız olsun çok zor süreçlerBekliyoruz işte ... tek embriyo kaldı 3. Gün dondurulmuştu 5 e gelirse transfer olcak gelmezse tüp bebek maceramız bitiyor eşim istemiyor tekrar denemek, laporoskopi ol diyor ben emin değilim açıkçası kafam karışık ilk transfer 2 tane iyi durumda 3, gündü olmadı bu sefer 5 i görelim diyorum çünkü belki 5 e gelemiyor boşuna umut etmek çok zor inanın 2 hafta taşıyorsun bilmiyorsun ki ne durumdalar...
Bi o kalmıştı çektirmediğim o da olsun tam olsun dedim ben ne bileyim 25 dk cihazın içinde kalacağımı bide damar yolundan ilaç verdiler, töbe yarabbim mezara girmiş gibi, bi ara çıkarın beni diye bağırasım geldiİlk kes duydum herşey yolunda mı Peki
Peki İstanbul’a geldiğinde adet dönemin olacak dimisimdi memorialle gorustum zaten tedaviye burda baslamaya kararliysaniz geldiniz de hormon testleri paketin icin de dedi zatrn tekrar yapiyoruz dedi . sadece serolojik testlerinizi kan sayimi kan grubunu yaptirip gelin dedi dogru anladim sayiyorumozaman niye hepsini yaptir gel dediniz oncesin de benim beyin benden once tatile gitti, calismiyor, almiyor algilamiyor. ben yine yarin gidip hepsini yaptırayim tam saftirik bisey oldum çıktım
Bi o kalmıştı çektirmediğim o da olsun tam olsun dedim ben ne bileyim 25 dk cihazın içinde kalacağımı bide damar yolundan ilaç verdiler, töbe yarabbim mezara girmiş gibi, bi ara çıkarın beni diye bağırasım geldirapor yarın çıkacak canım
Yok daha zamanı varEnee bir embriyo gelişimi daha bekleyenimiz varmıış. Ne zaman belli olacak 5. Gün? Bugün mü çözdüler? Ne zaman çözecekler? Sorular sorular..
Ngs için geç kaldık mlsf ...tarih belli değil henüz, 5 e gelemezse de iptal olacak. Tüplerim kapalı göründü hsgde tekrar hsg çektiricem ama çünkü anestezi almamıştım ağrıdan kasılma olunca yanlış çıkabiliyormuş. Bizim yaşlarda doğal yoldan kolay değil onun için aklıma yatmıyor laporoskopi pek zaten 3 opuda 3 embriyo anca oldu çok umutlu değilimLaporoskopi neden? Ne güzel 1 tane daha varmış, belki senin bebiş odur, hem ne güzel dinlenmiş enerji toplamış olacak, ben de sağlıksızsa transfer aşamasına gelip üstüne tekrar hormon alıp, 12 gün sabırla bekleyip sonucun olumsuz olması sürecini yaşamak istemediğim için 5. Gün ngs yapılmış olsun istiyorum, yeni transfer tarihin belli mi?
evet canısı 21 haziran randevum hastaneyle, 25 haziran adetim. oncesinde gelmis oluyorum önlem olarak.Peki İstanbul’a geldiğinde adet dönemin olacak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?