Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben korkuyorum artık Mr dan ya, bir defa belim için girmiştim, sıkıntı olmamıştı, sonra meme MR ı istediler, açık MR bulup girdim:)

Canım yanlış aktardım sanırım yani regli olup olmaman önemli değil herhangi bir gün ama sabahtan yapılması önemli çünkü gün içinde yükselen bir hormon her şeyden etkileniyor mavitosbik in anlattığı gibi, en doğru değeri sabah saatleri ölçülen değer

Burada olmaktan ben de çok mutluyum, burada gördüğümüz desteği ailemizden bile zor görüyoruz, hepimiz benzer şeyler yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz canım
Meraba ben geldm bgn gittk çok şükür kesemizi gördk bebişmde daha susam tanesi kadar hersey yolunda habr vereym dedm :)

Şimdi tüplerin tamamen mi kapalı ilaç geçişi hiç mi olmadı? Laporoskopi öncesi mutlaka anestezili bir kez daha çektir, bende anestezi almadan çektirmiştim çok kasmıştım kendimi raporda zor geçiş yazmıştı doktorum anestezi almadığın için kasmışsındır kendini dedi, bir de maydonoz süt buharını duydun mu? Benim kardeşiminde kapalıydı laporoskopi yaptıracaktı bunu duymuş yaptı ve o ay hamile kaldı, bir araştır istersen canın, ha bide ne demek doğal olmaz bu yaştan sonra pek de güzel olur çok da güzel olur

Ben korkuyorum artık Mr dan ya, bir defa belim için girmiştim, sıkıntı olmamıştı, sonra meme MR ı istediler, açık MR bulup girdim:)
Ben bel mr da zorlanmadım 10 dk geçti ama 25 dk çok uzun geldi bitmek bilmedi bi de karnımın üstüne biley koydular o ayrı rahatsızlık veriyor kollarım uyuştu, aman çok zorladı beni valla sen iyi yapmışsın açık mr yaptırarak

Meraba ben geldm bgn gittk çok şükür kesemizi gördk bebişmde daha susam tanesi kadar hersey yolunda habr vereym dedm :)
Ayy çok sevindim, darısı başımıza inşallah yokluycaktım seni ama panik olma diye sessiz kaldım bende, inşallah 9 ayın hep böyle güzel haberlerle geçsin canım, hamiş duası kabul olurmuş, bizleri de dualarında araya sıkıştırırsan seviniriz canım

Anca müsait olup yazabldm aklmdyn yani saol cnm edcm bol bol hemde allah en kısa sürede istyn herkeze sana en cbk seklde kucagnzda görlm habrlriniz alalım dye inşallah canım 2 hafta sonrada 7 haftada kalp atısı için gitcez ayın 14 ünde yani

Çok sağol canım, güzel haberlerinin devamını bekliyoruz, kalp atışı muayenesi muhteşem bir duygu, telefona çekmeyi unutma büyüdüğünde dinletirsin bebişine ( oğluna yazdım ilk, nedense o geçti içimden )

Canım
Üzüntülerini de dibine kadar yaşamak cesaret ister ve bence çok iyi yapmışsın. Sonra yeni umutlarla yeni bir güne başlamışsın. Umarım doğal yoldan denerken alırsın mutlu haberi. Filmde çektirince de herşeyin yolunda olduğu sonucunu alırsın umarım.

araştırayım maydonoz fln

Aynen canim 21.gun bugun. Gecen hafta gitmistim pko gibi gozukuyo dedi 21.gun gel progesterona bakalim dedi. Sabah gittim sonuc 0.3 ben dun testte cift cizgiyi cok net gördüm. Adetlerimde hep duzenlidir
Yumurtlama olmasa da iki adet arası lh artışı oluyor. Öğrenmenin tek yolu 21.progesteron tahlili. Meraklanma bazı aylar yumurtlaman olmuyor olabilir bikaç ay daha kontrol edersin olmazsa da iğneyle çatlatılıyor.

Tahmin edebiliyorum, neyseki geçti gitti
40 dakika sürdü benim meme Mr ımda. 20.dakikasında damardan ilaç verdiler
Hafif dozda sakinleştirici verdiler bir de :))

Güvenç bey benim de takip ettiğim doktorlardan biri. Ücretsiz ön görüşme yapıyor zaten, bence de iyi olur öncesinde gelip tedavi ve süreç hakkında bilgi alman

sağol kuzumm,bu konuda çok enteresan demi,kimisi asla yükselmez diyor,kimi de bunları söylüyor,ama ben hep diyorum bu saraçoğlu çözümleri çok iyi diye

Günaydın kader arkadaşlarım
Hayırlı Cuma’lar Kadir geceniz mübarek olsun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah -allahım Buradaki arkadaşlarıma bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip et amin-
Benim için büyük gün geldi çattı ,Allah’ın izniyle öğlen gidiyoruz saat 15 gibi de transfer olacak kızlarrrrr dua edin inşallah sağlıkla tutunup evlat olur -olurlar
öpüyorum hepinizi

Teşekkürler canım Kadir gecen senin de mübarek olsun.. Bu mübarek günde çifte bayram yaşatsın Rabbim inşallah...

bizler için de Hayırlı olanı nasip etsin Rabbim. Amin.

iyi haberlerini bekliyorum.

Tahmin edebiliyorum, neyseki geçti gitti
40 dakika sürdü benim meme Mr ımda. 20.dakikasında damardan ilaç verdiler
Hafif dozda sakinleştirici verdiler bir de :))
Yumurtlama olmasa da iki adet arası lh artışı oluyor. Öğrenmenin tek yolu 21.progesteron tahlili. Meraklanma bazı aylar yumurtlaman olmuyor olabilir bikaç ay daha kontrol edersin olmazsa da iğneyle çatlatılıyor.
Ovulasyon testleri boşuna heveslendiriyo olabilir yani bizleri, bu ay ilk kez test kullandim bunu hemen tecrübe etmem iyi oldu bi yerde.. Neyse hepimiz icin hayırlısıni dileyelim bu mübarek günde kizlar hepimizin Kadir Gecesi mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…