- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.781
Evde yok şimdi gidip alıp geleyim :)) tekrar yapayımEvet belirtiler aynı olduğundan ayırt etmek zor.
Doktor sorduğunda 10 mayısı karıştırma 4 mayıs dersin.. ☺ tekrar yaptın mı direk kana mı gideceksin?
Teşekkür ederim cevabın için bu arada Allah razı olsun :)Evde yok şimdi gidip alıp geleyim :)) tekrar yapayım
rica ederim ne demek inşallah mübarek günün yüzü suyu hürmetine sevindirsin.. Rabbim gönlüne göre versin.Teşekkür ederim cevabın için bu arada Allah razı olsun :)
İyi bari bende ne beceriksizim heyecandan mı diyordum :) Amin canım inşallah Allah bu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin inşallahrica ederim ne demek inşallah mübarek günün yüzü suyu hürmetine sevindirsin.. Rabbim gönlüne göre versin.
yaptığını da paylaş bakalım:)
resim yüklemede hata varmış başka arkadaşlar da denedik olmadı dediler. senlik değil sanırım:)
Sağol canım, ismini duydum fakat hiç araştırmadım onu, bi inceleyim bakim özgeçmişiniBahçeci Remzi Abalıyı da çok duydum Beste, onu da araştır istersen
Evet cekicm ztn ay cnm bnm varya herkez erkek dyr ztn duygndn beri ailm arkdslrm akrablarmz baklm hayrlısı olsn eli ayagı dzgn olsn yeter sende erkek dedn bnde artık erkek hisstmye basladm :)
Ne güzel güne geldi inşallah sağlıkla güçle tutunur da gelecekte yavrum senin tohumların kadir gecesi atıldı dersinGünaydın kader arkadaşlarım
Hayırlı Cuma’lar Kadir geceniz mübarek olsun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah -allahım Buradaki arkadaşlarıma bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip et amin-
Benim için büyük gün geldi çattı ,Allah’ın izniyle öğlen gidiyoruz saat 15 gibi de transfer olacak kızlarrrrr dua edin inşallah sağlıkla tutunup evlat olur -olurlar
öpüyorum hepinizi
Sanada hayırlı olsun, sayfamızda gebiş haberleri artıyor, bu haberler beni de umutlandırıyor, heyecanlandırıyor, her gün yeni bir gebiş haberi alalım inşallahİyi bari bende ne beceriksizim heyecandan mı diyordum :) Amin canım inşallah Allah bu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin canım inşallah herkese nasip etsin tabi daha ben emin olamıyorum kandan sonra belli olacak sanırım mutlu olup olmayacağımSanada hayırlı olsun, sayfamızda gebiş haberleri artıyor, bu haberler beni de umutlandırıyor, heyecanlandırıyor, her gün yeni bir gebiş haberi alalım inşallah
Canım profilde alttaki kinci testim markası farklı Acaba kan versem devlette yarına mı çıkar öğleden sonra gidecemaa süper o zaman.. sat kaçıydı önceki adetin başlangıcı?
bence tekrar dene teyit etmiş ol. sonra istersen kana gidersin.
kuzu imkanın varsa özele git 50 civarı diyorlar devlete gidersen sonuç ne zaman çıkar Allah bilir pazartesi de yoklarsa ama veriyim çıkar yarın netten bakarım diyorsan devlete git.Canım profilde alttaki kinci testim markası farklı Acaba kan versem devlette yarına mı çıkar öğleden sonra gidecem
Günaydın kader arkadaşlarım
Hayırlı Cuma’lar Kadir geceniz mübarek olsun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah -allahım Buradaki arkadaşlarıma bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip et amin-
Benim için büyük gün geldi çattı ,Allah’ın izniyle öğlen gidiyoruz saat 15 gibi de transfer olacak kızlarrrrr dua edin inşallah sağlıkla tutunup evlat olur -olurlar
öpüyorum hepinizi
Çizgi gayet net, kan testi ile de netleştirirsin ama şimdiden Tebrikler ve sağlıkla kucağına alırsın umarımtarayıcıdan deniyyorum olmadı bende profil resmi yaptım :)
Amin canım kan testi ve keseyi göremeden sevinemiyor insan tam ama çok şükür bunada darısı herkesin başına en güzeli olsun inşallahÇizgi gayet net, kan testi ile de netleştirirsin ama şimdiden Tebrikler ve sağlıkla kucağına alırsın umarım
ilk 5 dakika da çıktı bu çizgi öylece kaldı aslında :)
Öğeleden sonra tekrar yapayım :)
Birde kan versem mi hemen beklesem mi:)
Amin canım inşallah cümlemize hep negatif olunca şaşırıyor insan darısı isteyen herkesin başına :)Aha bir gebe daha.
Burdan bakınca bence gayet hamilesin bacım. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Canım gidemedim doktora yarın artık acile gidip öğrenirim inşallah :)kuzu imkanın varsa özele git 50 civarı diyorlar devlete gidersen sonuç ne zaman çıkar Allah bilir pazartesi de yoklarsa ama veriyim çıkar yarın netten bakarım diyorsan devlete git.
hayırlısı artık testle de takip edersin olmadı 6+3te direk kese bebe kalp atışı görmeye gidersin:)) inşallah sağlıkla seninledir.. darısı başımızaCanım gidemedim doktora yarın artık acile gidip öğrenirim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?