- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.821
Her an gelebilir canım,opu sonrası 10 gün içinde geliyor canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorumMeşhur mayısı bitirdik a dostlar. Haberler hazirana kaldı. Öncecilekliturta_33 sonra panic_attack sonra da dennisgo ve Armin tarihleri belli olanlar. İnşallah sırayla güzel haberlerinizi alırız.
@Beste78 böyle bir tedavi sonrası vücut ne zaman normal adet döngüsüne dönüyor? Sen ne zaman adet olacaksın yani?
dvtb sesin soluğun çıkmıyor nasılsın?
Haydi gelsin o zaman inşallah. Tam yaz başlangıcı, hava mis, dinlendir kendini biraz. Sonrasında inşallah bebe eylüle kadar bekletmez.Her an gelebilir canım,opu sonrası 10 gün içinde geliyor canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum
Test ??Kızlarr gelmedi regl menopoza hemen girilmiyo diye duydum. Öyledir demi?
Amin canım inşallah bu mübarek gecede dualaınız kabul olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip eder rabbim inşallahhayırlısı artık testle de takip edersin olmadı 6+3te direk kese bebe kalp atışı görmeye gidersin:)) inşallah sağlıkla seninledir.. darısı başımıza
Benimde gecikti ya cancan 2 gün, sicaklardan sanirim, belki deeeKızlarr gelmedi regl menopoza hemen girilmiyo diye duydum. Öyledir demi?
Hayirli olsun canim, kat kat artsin insAllah, darisi bizlere olsun saglikla, hayirlisiylaAmin canım inşallah bu mübarek gecede dualaınız kabul olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip eder rabbim inşallah
Bu arada dayanamadım test yaptırdım :)Eki Görüntüle 2274939
Amin canım inşallah sarısı isteyen herkesin başına sağlıkla hayırlısıyla inşallahHayirli olsun canim, kat kat artsin insAllah, darisi bizlere olsun saglikla, hayirlisiyla
Bugün yapmadım dün negatifti işteTest ??
Ayy gecikmez ya bilemedim bugün de gelmezse yarın yapam bari tekrar kuzuBenimde gecikti ya cancan 2 gün, sicaklardan sanirim, belki deee
Canım yaşın kaç hemen girilmiyor önce düzensizleşiyor regl sıcak basmalar falan ...Kızlarr gelmedi regl menopoza hemen girilmiyo diye duydum. Öyledir demi?
40 olduk canım:) aman iyi gelecek gibi ağrı da yok o kafamı karıştırdı yaaCanım yaşın kaç hemen girilmiyor önce düzensizleşiyor regl sıcak basmalar falan ...
havalardan da olabilir bence değildir40 olduk canım:) aman iyi gelecek gibi ağrı da yok o kafamı karıştırdı yaa
Hayirlisi bakalim cancanAyy gecikmez ya bilemedim bugün de gelmezse yarın yapam bari tekrar kuzu
Aminnnn canimKizlar kandilimiz mübarek olsun bütün dualarımız kabul olsun inşallah. ..
Mayıs olmadı Haziran’a yeşerttik umutları canım. Umarım güzel haberler alırız bakalım. Benim sonuç almam Temmuz’a da kalabilir. Ama geç olsun güzel olsun önemli değil :)Meşhur mayısı bitirdik a dostlar. Haberler hazirana kaldı. Öncecilekliturta_33 sonra panic_attack sonra da dennisgo ve Armin tarihleri belli olanlar. İnşallah sırayla güzel haberlerinizi alırız.
@Beste78 böyle bir tedavi sonrası vücut ne zaman normal adet döngüsüne dönüyor? Sen ne zaman adet olacaksın yani?
dvtb sesin soluğun çıkmıyor nasılsın?
Menopoz düşündüren ne sana? Sadece gününde Regl olmadın bu da zaten sık olabilen bir şeyKızlarr gelmedi regl menopoza hemen girilmiyo diye duydum. Öyledir demi?
Yumurtlama tarihinden emin misin kuzım, geç yumurtlamış olabilir misin ?Ayy gecikmez ya bilemedim bugün de gelmezse yarın yapam bari tekrar kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?