Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meşhur mayısı bitirdik a dostlar. Haberler hazirana kaldı. Önce cilekliturta_33 sonra panic_attack sonra da dennisgo ve Armin tarihleri belli olanlar. İnşallah sırayla güzel haberlerinizi alırız.

@Beste78 böyle bir tedavi sonrası vücut ne zaman normal adet döngüsüne dönüyor? Sen ne zaman adet olacaksın yani?

dvtb sesin soluğun çıkmıyor nasılsın?

Her an gelebilir canım,opu sonrası 10 gün içinde geliyor canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum

Her an gelebilir canım,opu sonrası 10 gün içinde geliyor canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum
Haydi gelsin o zaman inşallah. Tam yaz başlangıcı, hava mis, dinlendir kendini biraz. Sonrasında inşallah bebe eylüle kadar bekletmez.

hayırlısı artık testle de takip edersin olmadı 6+3te direk kese bebe kalp atışı görmeye gidersin:)) inşallah sağlıkla seninledir.. darısı başımıza
Amin canım inşallah bu mübarek gecede dualaınız kabul olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip eder rabbim inşallah
Bu arada dayanamadım test yaptırdım :)

Amin canım inşallah bu mübarek gecede dualaınız kabul olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip eder rabbim inşallah
Bu arada dayanamadım test yaptırdım :)Eki Görüntüle 2274939
Hayirli olsun canim, kat kat artsin insAllah, darisi bizlere olsun saglikla, hayirlisiyla

Mayıs olmadı Haziran’a yeşerttik umutları canım. Umarım güzel haberler alırız bakalım. Benim sonuç almam Temmuz’a da kalabilir. Ama geç olsun güzel olsun önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…