Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Menopoz düşündüren ne sana? Sadece gününde Regl olmadın bu da zaten sık olabilen bir şey
Yumurtlama tarihinden emin misin kuzım, geç yumurtlamış olabilir misin ?
Ağrı yok kuzu memitolar olmuşum da inmiş gibi
Yok tarihim belli düzenli olduğundan yas da 40 olduğundan bebe de olmadığından yoksa menopoza mı giriyom diye düşündüm bi an geçti

Yok tarihim belli düzenli olduğundan yas da 40 olduğundan bebe de olmadığından yoksa menopoza mı giriyom diye düşündüm bi an geçti
Evet böyle düşüncelere kapılmadan önce ne yapıyoruz annemiz kaç yaşında menopoza girdi onu öğreniyoruz :) bizi de bekleyen yaş ortalama o civarlar zaten :)

Evet böyle düşüncelere kapılmadan önce ne yapıyoruz annemiz kaç yaşında menopoza girdi onu öğreniyoruz :) bizi de bekleyen yaş ortalama o civarlar zaten :)
Onu biliyoruz tabisi kuzu daha önce konuşulmuştu lakin bu bir sene 10 seneye bedel oldu var sen hesabet

Ayy gecikmez ya bilemedim bugün de gelmezse yarın yapam bari tekrar kuzu
Ay nolur bebişten gelmemiş olsun, belki geç döllenme, geç tutunma olmuştur, yarın sabaha kadar gelmezse yap bi test, menapoz düşünmek içinde daha çok erken yumurtalar bittikten sonra dahi 2-3 yılı buluyormuş.

İnşallah bebektendir, değilse de eskilerin 'rahim bebek arıyo' dediği şeyden bir gecikmedir, öbür ayın müjdecisidir.

melek ve mucizesi kuzuu sen nerelerdesin aklıma geldin durup dururken.. naptı acaba dedim inşallah güzel haberlerin vardır?
Canım aklına gelmişim ne güzel Bende durumlar aynı. Hala hamile değilim ama zaten bir kaç aydır tedavi olmuyorum. Gelecek ay için düşünüyorum tekrar başlamayı ama hakkatten yoruldum.Arada girip bakınıyorum buralara.Sen ne yaptın varmı müjdeli haber

O şu an kendini menopoza girdi sanıyor.
Ben de tek embriyo transferiyle ikiz doğuracağımı görüyorum rüyamda. İyice uçtuk biz bacım.

Benim de aynı hakkat yorulduk artık neyse canımız sağolsun rabbim mucizelerimizi korusun canım. Gel arada bize de takıl arada da ben aklına geleyim

Ohh şükürr ağrıyla uyandım gelmiş kızlar insan bi lekelenir bi ağrı olur yok direk iç çamaşırı kirletmişim neyseki menopoz değil
Randevuna gidicek misin cano?
İnşallah bebektendir, değilse de eskilerin 'rahim bebek arıyo' dediği şeyden bir gecikmedir, öbür ayın müjdecisidir.
O dediğin bende de oldu. Önceki ay adetim amaçsızca bi hafta geç geldi. Şimdi hamileyim. Adet gecikmesi yaşayanlar için yeni bi umut kaynağı işte
Dün gece hepinize çok çok dualar pozitif enerjiler gönderdim canlar! Eminim işe yarayacak çok güzel haberler alıcaz

Evet canım transfere bi gün kala aradılar sabah jeli uygulayın estrofemi de için duş alın aynen kokulu kozmetik ürünlerini kullanmayın dediler saçımı şampuanladım sabah 8.30 da duş aldım o saate kadar koku kalmaz diye düşündüm zaten bone takılıyor sıkışık gelin dedi ben geçer çok içmiştim stres yapmıştım yarım lt su yetti yani zaten ultrasonla kontrol ediyorlar doluluka göre iç yada içme diyorlar ,tok git canım bana kortizonlu ilaç vermedi Dr sana da söylerler kabız olmamak gerek senin pztesi kaçta transfer ?

Tamam kuzum çok sağol.
Saati henüz söylemediler. Yarın ararlar sanırım.
O sıkışıklık durumu çok sinir bozucu yav. 1 litre içsem yeter heral. Kabızlık konusunda da bi şey denmedi. Vinalac multivitamin kullanıyorum ya kabızlığı engelliyomuş, belki o yüzden. Yerim yine kayısı mayısı.

Rica ederim canım bol şans herşey yolunda gitsin inşallah bi litreyi içmeye başladıktan sonra kendini sıkışmış hissedince içme çünkü bekliyorsun iyice sıkışıyorsun ,kabızlık transfer sonrası için olmamalı sen şimdiden yumuşat heyecan var mı heyecan

Zaman yaklaştıkça sakinlik gelmeye başladı da merkezden içeri girince kesin nabzım fırlar. :)) arasıra da bicik embriyomun başına bi iş gelecek diye tırsıyorum sonra geçiyo :))

Ben de şimdi çıktım doktordan polip değilmiş tertemiz dedi. Gayet iyi görünüyor dedi geçenkiyle görüntü çok farklı zaten 2 de ilaç verdi sen öner ağrı kesiciyi dedim. Diğeri de kanamayı azaltan ilaçmış. Geçici çözüm olur dedi zarın kalın olduğundan kanaman yoğun dedi bebek düşünmeseydin hormonlu spiral takardık rahat ederdin dedi.. kocam gene vermedi örneğini

Bende ve en yakın arkadaşımda da oldu. Hamile kalmadan önceki ay vücut yeni gelinin tatlı telaşı gibi bir duruma giriyor sanırım. Duydun mu can09e istatistiki verilerle konuşuyoruz burda

Bende ve en yakın arkadaşımda da oldu. Hamile kalmadan önceki ay vücut yeni gelinin tatlı telaşı gibi bir duruma giriyor sanırım. Duydun mu can09e istatistiki verilerle konuşuyoruz burda
Benimki gecikme sayılmaz artık kuzu :)
Kocayla artık direk konuşup olmadı hprmonlu spiral taktırcam.. boşver düşünme her ay ne bakıyon diyo :/

Kocana selamlarımızı ilet cano.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…