- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.861
Ayy çiçeem sorma yaKocana selamlarımızı ilet cano.
Ayy çiçeem sorma ya
Taktırcam o zaman dedim ne gerek var olursa olur işte diyo.. ama yoruldum her ay aynı döngüden.
Anlamıyosun çiçeem neyse yaAynı mevzuya dönecez gene ama benim çocuum olsa ikincisi için bu kadar cebelleşmem çiçeem yaa. Taktırma bişi ve sal gitsin. Valla gereksiz stres.
Çocuk yapacaz derken yaşlanacaz ha buralarda.
Ben bi tane yapsam çocuğu vitrine koyacam. Kendime de göstermiş olduğum üstün performanstan ötürü plaketi verip bi taraflarıma kilit vuracam
Sen bu kadar isterken bi örnek vermek ne kadar zor olabilir.Anlamıyosun çiçeem neyse ya
Hormonlu spiralden memnun kalan çok duydum ağrıyı yoğunluğu azaltıyormuş. Bari 40ımdan sonra rahat edeyim.
Taktırmaaaaaa sen de akışına bırak o zamanAyy çiçeem sorma ya
Taktırcam o zaman dedim ne gerek var olursa olur işte diyo.. ama yoruldum her ay aynı döngüden.
İyi bari bi de onu aldırmak zorunda kalmayacaksınBen de şimdi çıktım doktordan polip değilmiş tertemiz dedi. Gayet iyi görünüyor dedi geçenkiyle görüntü çok farklı zaten 2 de ilaç verdi sen öner ağrı kesiciyi dedim. Diğeri de kanamayı azaltan ilaçmış. Geçici çözüm olur dedi zarın kalın olduğundan kanaman yoğun dedi bebek düşünmeseydin hormonlu spiral takardık rahat ederdin dedi.. kocam gene vermedi örneğini
Spiral mi? Nasıl? Sonuçta bebek istiyorsun,olmaması için bi sebep yok ve daha yılmadın. Evet yılmadın RAKİ kendine gel!Olursa olur mantığıyla bakıp bırakamıyorum işte her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldum dediğim o. taktırırsam rahat edicekmişim hem de kafa rahatlıcak sonuçta. ille olsun diye ölmüyorum ben de ama, var mı yok mu tuttu mu tutmadı meşgul oluyorsun işte böyle en azından net olucaksın. Bilmem ifade edebiliyor muyum.
Armin çok acayip kafalar yaşıyo. Testler kaldıysa doktora moktora dalmamıştır inşallah kafa göz. Şu an sınırdışı ediliyo olabilir
Armiiin nerdesin gel annem bizim saatler başladı.
Yine uykum yok ama sabah dersim var. Hoff...
bu aralar hava daaa guzel kafam gibiArmin çok acayip kafalar yaşıyo. Testler kaldıysa doktora moktora dalmamıştır inşallah kafa göz. Şu an sınırdışı ediliyo olabilir
Armiiin nerdesin gel annem bizim saatler başladı.
Yine uykum yok ama sabah dersim var. Hoff...
bugün müydü testleri yorulmuş mücadeleden uyumuş kalmıştır belki. . Senin bünye alışık uykusuz sabahlara hoffflama kalkar gidersin yine kursu asmak için bahane uretmeyelim lütfen
Fazla garantici gördüm seni iyidir garanticilik abartmadigimiz sürece. .yazmadim bu ara kafam güzel benim persembe veremedim kapalılar di cuma verdim amh fsh icin gec dogru sonuc elde edemeyebilirim ama, düşündüm ki zaten gelince iki testi tekrar ederim.
bu aralar hava daaa guzel kafam gibiaksamlari bahcede hatunlarla cay kahve cekirdek modundayim yeni eve girdim kız panic ne dersi anacim ? pazartesiye bisi de kalmadi
yazmadim bu ara kafam güzel benim persembe veremedim kapalılar di cuma verdim amh fsh icin gec dogru sonuc elde edemeyebilirim ama, düşündüm ki zaten gelince iki testi tekrar ederim.
bu aralar hava daaa guzel kafam gibiaksamlari bahcede hatunlarla cay kahve cekirdek modundayim yeni eve girdim kız panic ne dersi anacim ? pazartesiye bisi de kalmadi
way anasini sayin seyirciler ben seni muhasebeciii saniyorum kiNe kursu gız. Kurs olsa gitmem ki zaten asarım. İş bu.Örtmenim ben. Özel okul Pazar mesaisi.
Ayyyy karıştı frekanslar bendeNe kursu gız. Kurs olsa gitmem ki zaten asarım. İş bu.Örtmenim ben. Özel okul Pazar mesaisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?