Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim okul 7 gün açık. Benim tatil günlerim Pazartesi Salı. En yoğun günlerim de Cumartesi Pazar. Neyse ki yarından sonra biz de 9 gün kapalıyız. Haziran sonu müdür oluyom.
Ooooo hem tatil hem müdürlük. ..zürperrrr. müdürümmm

nalet sigortamiz yani bu ulke de ozel sigortalar var devlet sigortası yok tupe bebegi de karsilamiyo. iste bende bolca masraf cikariyorum onlara ki, her ay bir suru sigorta parasi oduyoruz. ise yarasinlar. trde o teslerin hepisi 2 bini buluyormuş. elimde guncel verilerle gidersem hem daha iyi bir gorusme olar dedim

Yemişim müdürlüğü. Hamile kalsam da evde dursam acık yaa. Valla bahanem olur. 3 yıl dönmem işe. Müge Anlı izlerim, mama yaparım.
Sende benim kafamdasin bu aralar desene. Evde oturup kadın programları izlicem istemiyorum çalışmak yaa diye isyanlardayım ma aile dalga geçiyor sen mi diye

Ohhh iyi yapıyon o zaman ne varsa yapsınlar kız valla haklısın.

kiz panic_attack müdür olunca maasina zam yapacaklar mı bide okullar tatil olcak sena nekadar tatil ?

Yoo mayış çok fark etmez. Ders saatlerim azalacak o iyi. @Zeyneppp83
Özel olduğu için bizde okul yaz kış açık. Bi tek resmi tatillerde kapalı bi de yıllık izin var 2 hafta.

Yoo mayış çok fark etmez. Ders saatlerim azalacak o iyi. Özel olduğu için bizde okul yaz kış açık. Bi tek resmi tatillerde kapalı bi de yıllık izin var 2 hafta.
ders saatlerin azalir insallah ama sanki tersi olur gibi düşündüm. sorumlulugun artıp sitrese bogulmayacaksan harikaaaa bir hamilelik gecireceksin o zaman.

Yoo mayış çok fark etmez. Ders saatlerim azalacak o iyi. @Zeyneppp83
Özel olduğu için bizde okul yaz kış açık. Bi tek resmi tatillerde kapalı bi de yıllık izin var 2 hafta.
Özel sektör = ağır şartlar. Devlette tatil durumları iyi. Gerçi onlarda da başladılar yaz tatilinden çalmaya

ders saatlerin azalir insallah ama sanki tersi olur gibi düşündüm. sorumlulugun artıp sitrese bogulmayacaksan harikaaaa bir hamilelik gecireceksin o zaman.
Yok ya ne stresi olmaz olmaz stres felan misss gibi müdür olcek işte tebrik ederim canım panic_attack

Kızlaaar nasılsınız :)
Bende durumlar çok karışık 4 gün oldu bugünle bat geçtii test yaptım negatif çıktı dün sabah idrarıyla ..
Bi de grip oluyorum sanırım bi hapşırma, bi mide bulantısıı sormayın gidiyor ilaçta içemiyorum bu belirsizlikten ..
Normalde adet olacağım zaman kasık ağrılarım başlardı şimdi o da yok

İnşallah gebeliktendir canım olurmu bat da arada böyle gecikmeler?

can09e canikim yataga girdim hayaller hayaller yatamadim derken,derken, senin msj daki hormonlu sipral geldi aklima ve anladigim hamilelige engel degil ama spral spraldir olan sansi da yariya indirip, kazayla hamile kalanlarin meselesi gibi şansaaaa. acaba bu yazi cikarsan öyle mi karar versen bacım ? hani yazın gunesin yesilin enerjisi iyi gelirya heleki ankaranin kara kışından gri havasindans sonra, gevsemis açılmış olur ikinci bebe bi bakarsin gelir böyle hee? bat oynayaya dursun. seviyor ve öpüyorum bide özlemişim seni der, kaldigim penpe hayallerime dönerim bide beyin göçtu benim bu ara ama sacma mantıksız fikirler uretmissem kız canee sen yine sev kii beni

sabaha bir test patlat guzellik belkim yenidir ondan çıkmıyordur insallah oyledir

Olur mu kuzu her fikir değerli benim için bak başka bakış açısı getirdin evett spiralli kazayla hamile kalanlardan olurum belkim.. o zaman taktırsam da bitmiyor kaygılar zaar ya tutarsa tey allam..
Hayırlısı bakalım.
Senin orda verdiğin testleri kabul edicekler mi onu konuştun mu? Ne varsa getir dediler mi..
Ayy senin için de heyecanlı günler başlıyor..
İnşallahh o bahçeye bebenle beraber çıktığın günlere diyorum kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…