- 1 Temmuz 2018
- 131
- 141
- 23
- 31
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.841
Hcg demi var işte canım baya belli..Var mı kızlar
Neyse ki ilaçla düzenlenecek bir şey.. eğer ki değerin yüksek çıkarsa kısa zamanda çözülür en azından.Salı günü bi kan verip baktıracağım dennisim
Evet enseden gelenler tansiyon düşündürüyor ama neyse ki iyi çıkmış. Evde bir tansiyon aleti olsa daha rahat edersin belki hamilelik döneminde canımYok çok şükür ensemden geliyordu ağrı acaba dedimbiraz rüzgarda kaldım ondan sanırım
Avokadoyu nasıl sevdim?
Önceden sadece dilimleyip yağ gibi yemeye çalıştım bence berbattı. Sonra araştırdım ve lezzetini buldum
1. Avokado olgun olacak değilse elma ile olgunlastirilacak.
# limon tuz ve ezilmiş sarimsakla Püre haline getirip et yemeklerinin yanında yeme (ete hic gerek yok ben sadece ekmeğe sürüp bile yerim)
# bol tuz ve limonla küp küp yeme kahvaltıda güzel olur
# salatalara muthiş yakışır herturlu yeşil salatanın içine roka ve sirkeyi sever.
Benim favorim sarımsaklı halidir bayılırim.
Şarj az şimdilik bu kadargene şarjı dükkanda unutmuşum
Geçmiş olsun canım. Hiç olmasa daha iyiydi tabiki ama tedaviye daha var o zamana kadar atlatırsın umarım. Yeterki inatçı bir bakteri olmasın ilaca cevap versin.buraya vaktim olmadi bugun, temizlik günüm du ve hastayim biraz. idarar yollarim berbat.operasyon oldugum hastaenin acile geldik. hala vakit varken belki trden, önce iylesirim.idararda kan var ama, bakteri yok dediler orda.oyuzden simdi operasyon gecirdigim yere yolladılar bekliyorumkanlar tahliller ciksin diye. yaniyor sanki alev alev tüp üstü boyle olmasaydi iyiydi
@Effective bildirimlere senden haber varmi, yazdin mi diye baktim aklim sendeydi, veeeeee pozitif testini gördümgozun aydin canım benim icini ferah tut, guzel guzel artan gelisen bebeginin, haberlerini vericeksin bizeee inanıyorum masallahh
sizi şansıma tukurmeye davet ediyorum hep beraber tüüuuuuukurun lutfen. kocaman bir tas sıkışmış idrar yolun da simdi evinde olan bir profu arayip cagirdilar zira bir doktor tas degil daha kotu bisey dedi bilmem neyse. iki farkli bakis acisi.beni simdi almaya gelicekler. vay arkadaş nedir benim bu sansimdan cektigim. asabim tepe taklak. neyim var bilmem ama yaniyor benim kiz. aglicam aglayamıyorum. yetti canima, iyki bir tupe gidicem dedim.cok uzgunum..
caneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedimkomediye bak. tas diyen pcden acmis buyutmus ultrason fotolarini gosteriyor. profa ulaşamamışlar.
sonuc tek kullanimlik antibiyotik icirilerek eve yolladim. pazartesi jinekoloji ve üroloji doktorlari bir araya gelip cekilen goruntulere bakip sidik yarislarina noktayi koyup arayacaklarmış ve randevu vericeklermis gerekirse tekrR bakmaya. evet biseyler varsa hakli cikan goruse gore ameliatsa ameliyT tassa lazerle cozmeye calisilsakmis. yadaaa hic birsey yokta enfeksiyonsa icirdikleri tek kullanimlik antibiyotik cozermis. ben nereye düştüm
duzelen pskolojimden saglam bir tokat yedim.
insallah sadece enfeksiyondur. yoksa gelmek yalan olucak.
bebegimi alip geleyim nolur ya bisey cikmasin
Bekle canım sıkıntı yok yarın verirsin kanı. erken gebelik mi normal test mi o?İnşAllah vardır Eşim evde gidip kan veremiyorum çok farklı duygular içindeyim test bozuk olabilir mi oyle bir ihtimal yoktur inşallah bekleyeyim mi sizce
Geçmiş olsun canım ben de geçen yaz sistiyle kombine kum dökmüştüm çok feci bi durumdu biliyorum ama çabuk geçiyor ilaçlarla inş senin de öyle olur. Bugün tekrar test yaptım yine çok silik çıktı bir artış olmamış,bekliyoruz artık
Bir de üstüne biraz nar ekşisi dök süper oluyor bağımlısı olacaksın gör bakOlgunlaştırmak için ben de muzla birlikte bir kesekağıdında bekletiyorum. Sarkısaklı limonlu hiç denemedim. Ben daha çok smoothie gibi tükettim. Zaten bir şeyi yiyemiyorsam direk öyle deniyorum :)
Bir ara sarmısaklı deneyeyim ama et yemeğinin yanında arar mıyım bilemedim :) et benim için önemli bir konu :)
Evet bira iyi geliyor ama sarsıntı da lazım ip atlama bu açıdan iyi. Ama taş sıkışmış dedi yaBen bira diye duydum
Bir de üstüne biraz nar ekşisi dök süper oluyor bağımlısı olacaksın gör bak
Taş da olmayabilir kuzu inşallah değildir..artık bira içsin ip atlasınn kısa sürede normale dönsünnEvet bira iyi geliyor ama sarsıntı da lazım ip atlama bu açıdan iyi. Ama taş sıkışmış dedi yaArmin ben lazerle kıracaklar diye düşündüm..
Eskiden tüm silik çizgileri görürdüm x- ray gözlerimle ama artık göremiyorum silikleri, bu konuda uzmanVar mı kızlar
Kuzu felipeninki çok bariz görmedin mi onunkini gerçektenEskiden tüm silik çizgileri görürdüm x- ray gözlerimle ama artık göremiyorum silikleri, bu konuda uzmancan09e bence şu an :)
Taş da olmayabilir kuzu inşallah değildir..artık bira içsin ip atlasınn kısa sürede normale dönsünn
Kuzu felipeninki çok bariz görmedin mi onunkini gerçekten
Ben artık zorlanıyorum kendimi kaldıramıyorum zaar.. Esinin ipi var onla atlıyoruz ara sıraBugün ben de ip atlayam karın yağlarımı dökem azıcık :) çok zevkli ip atlamak..
Büyütmeden bile belli kuzu bi muayeneye bakar.. ben astigmatım ona rağmen görüyorumGerçekten göremedim benim gözler bozulmuş bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?