Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salı günü bi kan verip baktıracağım dennisim
Neyse ki ilaçla düzenlenecek bir şey.. eğer ki değerin yüksek çıkarsa kısa zamanda çözülür en azından.

Yok çok şükür ensemden geliyordu ağrı acaba dedim biraz rüzgarda kaldım ondan sanırım
Evet enseden gelenler tansiyon düşündürüyor ama neyse ki iyi çıkmış. Evde bir tansiyon aleti olsa daha rahat edersin belki hamilelik döneminde canım

Olgunlaştırmak için ben de muzla birlikte bir kesekağıdında bekletiyorum. Sarkısaklı limonlu hiç denemedim. Ben daha çok smoothie gibi tükettim. Zaten bir şeyi yiyemiyorsam direk öyle deniyorum :)
Bir ara sarmısaklı deneyeyim ama et yemeğinin yanında arar mıyım bilemedim :) et benim için önemli bir konu :)

Geçmiş olsun canım. Hiç olmasa daha iyiydi tabiki ama tedaviye daha var o zamana kadar atlatırsın umarım. Yeterki inatçı bir bakteri olmasın ilaca cevap versin.

Şu an ne yapacaklar taşı mı kıracaklar ben anlamadım tam. Ama umarım kolayca atlatırsın. Önemli olan sağlığın sonra herşey halledilir merak etme.

Bir sorun varsa şimdi ortaya çıkması daha iyi oldu bence. Çünkü tedavi aşamasında, transferden sonra böyle şeyler yaşamak daha büyük bir can sıkıntısı olurdu. Tabiki hiç olmasa daha iyiydi, olacaktaysa tedaviye yakınken olmasındı ama yine de en kötü zamanlama bu değil bence. Pazartesi bir değerlendirsinler bakalım umarım tek kullanımlık antibiyotik yeterli olur

Henüz erken ama, ilk test için de ikinci test için de öyle.. adet günü yaklaştıkça değerler de daha hızlı artıyor sanırım.

Bir de üstüne biraz nar ekşisi dök süper oluyor bağımlısı olacaksın gör bak

Evet bira iyi geliyor ama sarsıntı da lazım ip atlama bu açıdan iyi. Ama taş sıkışmış dedi ya Armin ben lazerle kıracaklar diye düşündüm..
Taş da olmayabilir kuzu inşallah değildir..artık bira içsin ip atlasınn kısa sürede normale dönsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…