Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum iyiyim bugun. kimse yoluma tas koyamaz artik hepsini carparim kocanin sperm testi gelmiş bi bakin lufen?
 

Eklentiler

  • 003D9716-998F-4211-8DF1-14BF719C4387.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 71FA6058-086D-4753-A1A3-0119B8C1134F.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 51
hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum iyiyim bugun. kimse yoluma tas koyamaz artik hepsini carparim kocanin sperm testi gelmiş bi bakin lufen?
Morfolojide biraz sorun var gibi impryl gibi bir takviye iyi gelir canım, sperm hacmi az ama tüp bebekte önemsizdir sayı fln iyi
 
gulum dalım çicekimhamilelik nasil gidiyor? canin bisi cekiyor mu ? mide bulantısı,?

Canım senin cevap vermeni çekiyordu dün gece. Acile gidecem dedin sonra tık yok.
Neler olmuş öyle. Ulen biz isviçreli bilimadamlarına da mı güvenemicez. Gerçek tektir. Bu teknolojik devirde nasıl fikir ayrılığına düşüyorlar anlamıyorum. Sonuç ne şimdi? Hangi antibiyotiği verdiler? Cipro ise helalleşip vedalaşalım.

Benim arada ağrım oluyor sonra hemen geçiyo. İğne yerlerim morarmaya başladı göbek çevresindeki derimde bi gerginlik var sanırsam rahim genişliyo o yüzden acıyo iğne yaparken. Hala tıkınıyorum 52 kilo oldum. Bi cup büyük sütyen ve beyaz donlar almam lazım. Hiç de sevmem beyaz iç çamaşırını.
 
uyumussundur diye buraya yazdim dı durumu. monuril 3 mg tek kullanimlik antibiyotik orda icirdiler. baska antibiyotik kullanmana gerek yok dedi. bilmiyorum sonuc, pazartesi gorusecekler haber vericekler

eee artik gobusun büyüyor. daha dur senyuksek bel anne donlari giymen de yakindir asdff
 

Ahahsgd sesli güldüm. Hakket gız şimdi onlara bakıyodum ben de. Yüksel bel donlar varmış rahata benziyo dedim kendi kendime Normalleri göbeği altından sıkacak gibi çünkü. Yüksek bel mi rahat olur acaba. Şişince nerden şişiyo ki tam olarak bu göbek bilmiyom?
can09e bişi söyle hangisi rahat olur göbek kesmez. Daha zeytin çekirdeği kıvamındaki bebeyle donumun lastiğini çekiştirip duruyom ben sıkıyo diye tam göbek altına denk geliyo. Daha 2 kilo farkla seksi fücudum yoldan çıktı anasını satam.
 
asdffg delibende elimde olmadan yazarken seni oyle cicekli yuksek bel donla hayal edip gulmustum. bence yuksek bel al bide cicekli olsun yuksek bel rahatsiz etmez seni.
 
Neden beyaz?
Beyaz don lazımsa bilelim. Hijyen açısından mı? Hani yüksek ısıda yıkamak filan?
 
Ah gızlar yandım gızlar
Bugün itibariyle 7+1 hafta oldu. Bulantı başladı. Aşırı değil,dayanılabilir boyutta ama her şeyde yoğun bi koku var gibi. Yorgunluk hissi biraz azaldı gibi ama haftasonu dinlendim diye de bana öyle gelmiş olabilir. İlk haftalardaki sancılar kramplar yok oluyor. Daha zinde hissediyosunuz. İyi bişey.
Eğer minnak kalp atıyorsa yarın sanırım duyucam. Umarım atıyodur ya endişeden ölcem
 
Neden beyaz?
Beyaz don lazımsa bilelim. Hijyen açısından mı? Hani yüksek ısıda yıkamak filan?

Evet hem hijyen yüksek sıcaklıkta yıkamak için, hem pamuklu sağlıklı, en önemlisi de lekelenme olursa fark etmek için. Çünküm benim donlar hep siyah, bordo, mor. Bunu da ifşa ettim çok şükür.
 
Evet hem hijyen yüksek sıcaklıkta yıkamak için, hem pamuklu sağlıklı, en önemlisi de lekelenme olursa fark etmek için. Çünküm benim donlar hep siyah, bordo, mor. Bunu da ifşa ettim çok şükür.
Öğrendiğimiz iyi oldu panikim
Bordo favori rengimdir. Siyah zaten candır,herkes sever.
Pamuklu olsun yeter, hiç değilse renk çeşidi olsun. Ütüler giyersin. Isı manyağı edersin onları. Ben öyle yapıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…