- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.861
Küçükken yiyip yiyip neden kilo almadığımızı ip atlarken anlıyorum aslında. Bazen sabahtan akşama kadar ip atlardım nasıl kilo alayım :)Ben artık zorlanıyorum kendimi kaldıramıyorum zaar.. Esinin ipi var onla atlıyoruz ara sıra
Slm, bana da orda bi hayalet çizgi var gibi geldi, yaaa hadi inşallahNedir bu ya !!! Yeter gelsin artık.
yakinlastirmadan bakinca bi hafif cizgi goruyorumNedir bu ya !!! Yeter gelsin artık.
Morfolojide biraz sorun var gibi impryl gibi bir takviye iyi gelir canım, sperm hacmi az ama tüp bebekte önemsizdir sayı fln iyihepinize ayri ayri tesekkur ediyorum iyiyim bugun. kimse yoluma tas koyamaz artik hepsini carparimkocanin sperm testi gelmiş bi bakin lufen?
sen nezaman kan vericeksin verdin mi ?Morfolojide biraz sorun var gibi impryl gibi bir takviye iyi gelir canım, sperm hacmi az ama tüp bebekte önemsizdir sayı fln iyi
Nedir bu ya !!! Yeter gelsin artık.
gulum dalım çicekimBen bişi göremedim. Öfff sinir bozucu haklısın.
gulum dalım çicekimhamilelik nasil gidiyor? canin bisi cekiyor mu ? mide bulantısı,?
Vernedim canım eşim istemiyor test gününden önce...sen nezaman kan vericeksin verdin mi ?
uyumussundur diye buraya yazdim dı durumu. monuril 3 mg tek kullanimlik antibiyotik orda icirdiler. baska antibiyotik kullanmana gerek yok dedi. bilmiyorum sonuc, pazartesi gorusecekler haber vericeklerCanım senin cevap vermeni çekiyordu dün gece. Acile gidecem dedin sonra tık yok.
Neler olmuş öyle. Ulen biz isviçreli bilimadamlarına da mı güvenemicez. Gerçek tektir. Bu teknolojik devirde nasıl fikir ayrılığına düşüyorlar anlamıyorum. Sonuç ne şimdi? Hangi antibiyotiği verdiler? Cipro ise helalleşip vedalaşalım.
Benim arada ağrım oluyor sonra hemen geçiyo. İğne yerlerim morarmaya başladı göbek çevresindeki derimde bi gerginlik var sanırsam rahim genişliyo o yüzden acıyo iğne yaparken. Hala tıkınıyorum 52 kilo oldum. Bi cup büyük sütyen ve beyaz donlar almam lazım. Hiç de sevmem beyaz iç çamaşırını.
uyumusumdur diye buraya yazdim dı durumu. monuril 3 mg tek kullanimlik antibiyotik orda icirdiler. baska antibiyotik kullanmana gerek yok dedi. bilmiyorum sonuc, pazartesi gorusecekler haber vericekler
eee artik gobusun büyüyor. daha dur senyuksek bel anne donlari giymen de yakindir asdff
asdffg deliAhahsgd sesli güldüm. Hakket gız şimdi onlara bakıyodum ben de. Yüksel bel donlar varmış rahata benziyo dedim kendi kendimeNormalleri göbeği altından sıkacak gibi çünkü. Yüksek bel mi rahat olur acaba. Şişince nerden şişiyo ki tam olarak bu göbek bilmiyom?
can09e bişi söyle hangisi rahat olur göbek kesmez. Daha zeytin çekirdeği kıvamındaki bebeyle donumun lastiğini çekiştirip duruyom ben sıkıyo diye tam göbek altına denk geliyo. Daha 2 kilo farkla seksi fücudum yoldan çıktı anasını satam.
canısi, test günü nezaman dı?Vernedim canım eşim istemiyor test gününden önce...
Neden beyaz?Canım senin cevap vermeni çekiyordu dün gece. Acile gidecem dedin sonra tık yok.
Neler olmuş öyle. Ulen biz isviçreli bilimadamlarına da mı güvenemicez. Gerçek tektir. Bu teknolojik devirde nasıl fikir ayrılığına düşüyorlar anlamıyorum. Sonuç ne şimdi? Hangi antibiyotiği verdiler? Cipro ise helalleşip vedalaşalım.
Benim arada ağrım oluyor sonra hemen geçiyo. İğne yerlerim morarmaya başladı göbek çevresindeki derimde bi gerginlik var sanırsam rahim genişliyo o yüzden acıyo iğne yaparken. Hala tıkınıyorum 52 kilo oldum. Bi cup büyük sütyen ve beyaz donlar almam lazım. Hiç de sevmem beyaz iç çamaşırını.
Çarşamba günü Armincimcanısi, test günü nezaman dı?
Neden beyaz?
Beyaz don lazımsa bilelim. Hijyen açısından mı? Hani yüksek ısıda yıkamak filan?
Öğrendiğimiz iyi oldu panikimEvet hem hijyen yüksek sıcaklıkta yıkamak için, hem pamuklu sağlıklı, en önemlisi de lekelenme olursa fark etmek için. Çünküm benim donlar hep siyah, bordo, mor. Bunu da ifşa ettim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?