- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.801
catalla ezip uzerine limon hakiki zeytinyağıyla,bir ara nerdeyse hergun bitane yiyordum.sonra zararlı olur belki diye azalttim amaaa cok severim, hala kahvaltilarda ekmege surup yiyiyorum ve salatamda mutlaka olurAvokadoyu nasıl sevdim?
Önceden sadece dilimleyip yağ gibi yemeye çalıştım bence berbattı. Sonra araştırdım ve lezzetini buldum
1. Avokado olgun olacak değilse elma ile olgunlastirilacak.
# limon tuz ve ezilmiş sarimsakla Püre haline getirip et yemeklerinin yanında yeme (ete hic gerek yok ben sadece ekmeğe sürüp bile yerim)
# bol tuz ve limonla küp küp yeme kahvaltıda güzel olur
# salatalara muthiş yakışır herturlu yeşil salatanın içine roka ve sirkeyi sever.
Benim favorim sarımsaklı halidir bayılırim.
Şarj az şimdilik bu kadargene şarjı dükkanda unutmuşum
Geçmiş olsun canımburaya vaktim olmadi bugun, temizlik günüm du ve hastayim biraz. idarar yollarim berbat.operasyon oldugum hastaenin acile geldik. hala vakit varken belki trden, önce iylesirim.idararda kan var ama, bakteri yok dediler orda.oyuzden simdi operasyon gecirdigim yere yolladılar bekliyorumkanlar tahliller ciksin diye. yaniyor sanki alev alev tüp üstü boyle olmasaydi iyiydi
E Effective bildirimlere senden haber varmi, yazdin mi diye baktim aklim sendeydi, veeeeee pozitif testini gördümgozun aydin canım benim icini ferah tut, guzel guzel artan gelisen bebeginin, haberlerini vericeksin bizeee inanıyorum masallahh
Allah allahh nedir bişey değildir inşallahh kuzum yaa.. üşüttün zaar. Ayaklarına dikkat etmedin..çok temizlik yaptınn.. iyi haberini bekliyorum.sizi şansıma tukurmeye davet ediyorum hep beraber tüüuuuuukurun lutfen. kocaman bir tas sıkışmış idrar yolun da simdi evinde olan bir profu arayip cagirdilar zira bir doktor tas degil daha kotu bisey dedi bilmem neyse. iki farkli bakis acisi.beni simdi almaya gelicekler. vay arkadaş nedir benim bu sansimdan cektigim. asabim tepe taklak. neyim var bilmem ama yaniyor benim kiz. aglicam aglayamıyorum. yetti canima, iyki bir tupe gidicem dedim.cok uzgunum..
caneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedimAllah allahh nedir bişey değildir inşallahh kuzum yaa.. üşüttün zaar. Ayaklarına dikkat etmedin..çok temizlik yaptınn.. iyi haberini bekliyorum.
Gebelik düşünüyorum doktora gittim muayene de öğrendim biraz araştırdım moralim bozuldu bide sizin yorumlarınızı almak istedim ve daha önce dusugum olmadiEvet kontrolü beklemem canım Normalde çok şükür troid sıkıntısı yok daha önceki hamilelikte tsh 5 olmuştu yarım ilaç kullanmıştım ben tedbirli olayım da
Geçmiş olsun canım ben de geçen yaz sistiyle kombine kum dökmüştüm çok feci bi durumdu biliyorum ama çabuk geçiyor ilaçlarla inş senin de öyle olur. Bugün tekrar test yaptım yine çok silik çıktı bir artış olmamış,buraya vaktim olmadi bugun, temizlik günüm du ve hastayim biraz. idarar yollarim berbat.operasyon oldugum hastaenin acile geldik. hala vakit varken belki trden, önce iylesirim.idararda kan var ama, bakteri yok dediler orda.oyuzden simdi operasyon gecirdigim yere yolladılar bekliyorumkanlar tahliller ciksin diye. yaniyor sanki alev alev tüp üstü boyle olmasaydi iyiydi
E Effective bildirimlere senden haber varmi, yazdin mi diye baktim aklim sendeydi, veeeeee pozitif testini gördümgozun aydin canım benim icini ferah tut, guzel guzel artan gelisen bebeginin, haberlerini vericeksin bizeee inanıyorum masallahh
Benim bi arkadaşımın T şeklindeydi 3-4 düşüğü vardı ameliyatla düzeltti doktor ,kalp şeklinde duymadım ama ameliyatla düzeltilebilir sanırım doktor ne dediGebelik düşünüyorum doktora gittim muayene de öğrendim biraz araştırdım moralim bozuldu bide sizin yorumlarınızı almak istedim ve daha önce dusugum olmadi
Canım çok geçmiş olsun ya allah beterinden korusun üşüttün demek ki bol bol su iç ayağını sıcak tut eğer taşsa böbreklerin karnın hatta miden bile ağrır umarım antibiyotikle çözülürcaneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedimkomediye bak. tas diyen pcden acmis buyutmus ultrason fotolarini gosteriyor. profa ulaşamamışlar.
sonuc tek kullanimlik antibiyotik icirilerek eve yolladim. pazartesi jinekoloji ve üroloji doktorlari bir araya gelip cekilen goruntulere bakip sidik yarislarina noktayi koyup arayacaklarmış ve randevu vericeklermis gerekirse tekrR bakmaya. evet biseyler varsa hakli cikan goruse gore ameliatsa ameliyT tassa lazerle cozmeye calisilsakmis. yadaaa hic birsey yokta enfeksiyonsa icirdikleri tek kullanimlik antibiyotik cozermis. ben nereye düştüm
duzelen pskolojimden saglam bir tokat yedim.
insallah sadece enfeksiyondur. yoksa gelmek yalan olucak.
bebegimi alip geleyim nolur ya bisey cikmasin
Artış olacak inşallah Allah’ın iZniyleGeçmiş olsun canım ben de geçen yaz sistiyle kombine kum dökmüştüm çok feci bi durumdu biliyorum ama çabuk geçiyor ilaçlarla inş senin de öyle olur. Bugün tekrar test yaptım yine çok silik çıktı bir artış olmamış,bekliyoruz artık
Nasıl bir iş anlamadım. Çok geçmiş olsun Arminim. Taş olsa son zamanlarda sancı da yapması gerekirdi gibi geliyor bana, yanmadan önce, ama doktor değiliz tabii. İnşallah ilaçla çözülecek bir enfeksiyondur.caneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedimkomediye bak. tas diyen pcden acmis buyutmus ultrason fotolarini gosteriyor. profa ulaşamamışlar.
sonuc tek kullanimlik antibiyotik icirilerek eve yolladim. pazartesi jinekoloji ve üroloji doktorlari bir araya gelip cekilen goruntulere bakip sidik yarislarina noktayi koyup arayacaklarmış ve randevu vericeklermis gerekirse tekrR bakmaya. evet biseyler varsa hakli cikan goruse gore ameliatsa ameliyT tassa lazerle cozmeye calisilsakmis. yadaaa hic birsey yokta enfeksiyonsa icirdikleri tek kullanimlik antibiyotik cozermis. ben nereye düştüm
bebegimi alip geleyim nolur ya bisey cikmasin☹
Kız orada çizgi var gibi geç döllenme falan mı acaba ayyhh bekleyelim görelim bakalım zeynebim❤Nedir bu ya !!! Yeter gelsin artık.
Zeynom havalardandır sen kafaya taktıkçada stres olup gelmiyor sıcak bi duş iyi gelir yada ilişkiye girin benim bi kaç defa ilişki sonra hoop adet olmuşluğum var belki tesadüf ama bi dene kafana da takma senede bi iki gecikme normalNedir bu ya !!! Yeter gelsin artık.
Kız orada çizgi var gibi geç döllenme falan mı acaba ayyhh bekleyelim görelim bakalım zeynebim❤
Kızz bu şaşı bak şaşır mı da şaşı baktın..Ben göremedim şaşı da baktım yok
İnşallah aminArtış olacak inşallah Allah’ın iZniyle
İyimisin peki biraz düzeldinmi
Bi çok defa ilişkinin ardına (sabahına akşamına) gelmişliği var canım, ama son zamanlarda ilişki ardına da gelmediği için heveslenip gebe olduğumu düşündüğüm de olduZeynom havalardandır sen kafaya taktıkçada stres olup gelmiyor sıcak bi duş iyi gelir yada ilişkiye girin benim bi kaç defa ilişki sonra hoop adet olmuşluğum var belki tesadüf ama bi dene kafana da takma senede bi iki gecikme normal
İnşallah dediğim gibi enfeksiyondur.. ama şiddetlisinden kan idrarda olduğundan.. antibotikle hallolur bebişi alır gidersin kuzum.. planın bozulmaz.. ama şu dikkatimi çekti yine gene bişeyler çıktı diyorsun bunu yapmıyorduk hele hele senin gibi olumlu düşünen ya da en azından olumlu cümleler kuran birinden... hadii inşallah:)caneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedimkomediye bak. tas diyen pcden acmis buyutmus ultrason fotolarini gosteriyor. profa ulaşamamışlar.
bebegimi alip geleyim nolur ya bisey cikmasin☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?