Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hem hijyen yüksek sıcaklıkta yıkamak için, hem pamuklu sağlıklı, en önemlisi de lekelenme olursa fark etmek için. Çünküm benim donlar hep siyah, bordo, mor. Bunu da ifşa ettim çok şükür.
donuna kadar sorarız işte biz böyle..

zeyno bu beyaz don meselesini hiç sevmedi... pamuklu ve ütü candır Nokta :)

canım 4 yada 5. dk da çekildi o foto sonra evden çıktım zaten sabah iş muhabbetine.. Hatta testi fırlattım kutuya ama kutu boş :) . kuruma çizgisi 5 dk da oluşmaz heralde dimi (gerçi ben hala çizgi görmüyorum ama :) ).. evet erken gebelik adı comfort du galiba.. doktor araştırıyorum şimdi kime gideyim diye puff bide bu çıktı.

Şimdi döndüm bidaha bidaha baktım, armin in dediği gibi fotoğrafı büyütmeden bakınca sanki var gibi yaaaa, olsun olsun inşallah olsunYoksa da en kısa sürede olsun, amin
allah allah... körüm ben kör.. eşim der zaten görmüyon kızım sen diye.. :) sabah çok üzüldü ona bi daha sormam artık bide sen bak diye.

kızlar eşim üzülmüş baya yaa.. Bu gün dedi çizgi çıksaydı babalar gününde haber almış olacaktım.. ayy bi kötü oldum..
şimdi iyiyim.. içim cızz etti öyle diyince..

Aynı şeyi biz de geçen sene yaşamıştık. Hemen olacak sanıyorduk bu işleri.

selozy Madam Seyyan kuzular yataktan hemen fırlamayın sakin hareketlerde bulunun peynir ekmek benim favorimdi. Nane koklardım.. mideyi kaldıracak şeyler yemeyin tabi.. tuzlu krakerler de işe yarardı.

Sağol cancan can09e . Hafta içi işe giderken zor oluyor uyanıp kalkmak zaten. Ben de iki haftadır bırakmaya karar versem de peynir ekmekten vazgeçemedim, zaten balık etli hamile kaldım gereğinden fazla kg alacağım diye ürküyorum. Ben de kraker istifledim bir de bana en sade, vanilyalı dondurma çok yarıyor. Darısı başına diyeceğim ama işin bu kısımlarını çok özlememişindir bence

kızlar eşim üzülmüş baya yaa.. Bu gün dedi çizgi çıksaydı babalar gününde haber almış olacaktım.. ayy bi kötü oldum..
şimdi iyiyim.. içim cızz etti öyle diyince..
Ben bu ayı bilmem de bu tekinsiz gecikme beni öbür ay için iyice heyecanlandırdı senin adına. Madem robot gibi dakikmiş düzenin. Benim nisanda tam bir hafta gecikmişti, mayıs ayı malum. Daha çoook kutlayacak gün var onları planlayın siz şimdiden

Ben 12 kilo aldım gebeliğim boyunca..
Doğumdan sonra 10 kilo gitti ki sezaryen olmasına rağmen.. emzirirken 54e kadar düştüm..
Darısı başıma evet:) özlenir o zamanlar bile ☺
Ben de zıkkımdan tiksiniyim diye dua ettim ama işe yaramadı o midem bulanırdı yine o içilirdi

çok iyi anlıyorum seni.. düzenlimidir normalde yoksa ilk defa mı yaşadın böyle gecikme.. yok ben 9 gün falan sabredem yarın doktora gidiyorum araştırıyorum kime gideyim diye tabi randevu bulabilirsem..
Geçen ay 20 gün gecikti hamileyim sandım. Ama ben 2 aydır evimden ayrıydım işimden dolayı kızımla babası ankarada ben urfada kaldık. strese bağlıyorum ama. Dr a gitmeyede korkuyom. Urfaya gidince oldu, bu ayda aynı devam etti sanırım

İyiymiş be 12 kg alıp 10unu doğurur doğurmaz vermek :) Darısı tüm sevenlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…