- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.121
Çok şükürKarından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Tam güzel yere yerleşmiş dedi doktor. Rahim iyi, kanama yok. Her şey yolundaymış
Nabzım 95 idiHaftaya Pazartesi yolk sac gözlemi için randevu verdi. Zorlasak kalp atışını duyabiliriz ama farklı bi ultrasona sokmak istemiyorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi.
İlaçları sordumcilekliturta_33
Her merkezin ayrı protokolü varmış kullanılacak miktar ve süre için. Müstecep Bey'in asistanı kalp atışına kadar aynen devam dedi.
Süt içeceksen günde 2 bardak pastorize, sevmiyosan kendi yaptığın yoğurttan günde 2 kase, arada ceviz fındık badem, küçük balıklar, somon, yöresel balıklar yenecekmiş. Beyaz ekmek yasak, tam buğday ekmeği yenecek. Bir fincan türk kahvesi ve 3 bardak çay limiti verdi. İlk 12 hafta cinsel ilişki yasak. Sonrasına bakıcaz dedi. Vinalac multivitamine 9 ay devam ederiz omega 3 ekleriz dedi bi ara dedi.
Ağrılar normal dedi. Çok şiddetli ani ağrı veya ağrısız kanama olursa haber ver dedi.
Ekstra doktor görüşü iyidir diye bu kısmı gebelerimiz için yazdım. :)
ahhh kuzum düşünme böyle şeyler emin ol çoğu doktor bunun bi etkisinin olmadığını söylüyor. tabiki yapsak emin oluruz ama .bence yaşadığın kaybın bununla hiç bir ilgisi yok. bak sana link atıyorum bunun gibi dolu bulursun..
Bu çay kahve kafamı karıştırıyor 3 küçük bardak mı ? Ben fincanla içiyorum da kupadan küçük ince bellşden büyükKarından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Tam güzel yere yerleşmiş dedi doktor. Rahim iyi, kanama yok. Her şey yolundaymış
Nabzım 95 idiHaftaya Pazartesi yolk sac gözlemi için randevu verdi. Zorlasak kalp atışını duyabiliriz ama farklı bi ultrasona sokmak istemiyorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi.
Her merkezin ayrı protokolü varmış kullanılacak miktar ve süre için. Müstecep Bey'in asistanı kalp atışına kadar aynen devam dedi.
Süt içeceksen günde 2 bardak pastorize, sevmiyosan kendi yaptığın yoğurttan günde 2 kase, arada ceviz fındık badem, küçük balıklar, somon, yöresel balıklar yenecekmiş. Beyaz ekmek yasak, tam buğday ekmeği yenecek. Bir fincan türk kahvesi ve 3 bardak çay limiti verdi. İlk 12 hafta cinsel ilişki yasak. Sonrasına bakıcaz dedi. Vinalac multivitamine 9 ay devam ederiz omega 3 ekleriz dedi bi ara dedi.
Ağrılar normal dedi. Çok şiddetli ani ağrı veya ağrısız kanama olursa haber ver dedi.
yuppiii kesede göründe Allahın izniyle 2 hafta sonrada kalp atışı.. çok mutlu oldum adına. kaç kere girdim bugün yazdın mı diye..:)Karından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
ben boyamıyorum.. var beyazlarım ama seviyorum onları ben yaaa..Bence de ilgisi yok. Naturigin saç boyasını tavsiye ederim. Hem süper beyaz kapatıyo hem paraben, sls, amonyak içermiyo.
Ben bunu görmemişim daha önce gebe kalmıştın sen hiç önce gördüğün oldu mu pozitifi? O iş hiç belli olmaz cicim ayy hadi inşallah vardır kuzum bir pozitif de senden gelsiinn...Bat yaklaşanlardan olarak bayağı bayağı belirtiler var ama adete 4 gün kala negatif çıktığı için ne hissedeceğini bilmiyorum. Hâlâ göğüslerim acıyor, ateşli, biseyler var gibi icinde ama ne bilmem. Sabah midem de bulanıyordu, hormonları mi bozdum ne yaptım artık.
Bu çay kahve kafamı karıştırıyor 3 küçük bardak mı ? Ben fincanla içiyorum da kupadan küçük ince bellşden büyük
Ben bile boyamıyom kaldı ki hamile kalırsam ihtimaliyle o daben boyamıyorum.. var beyazlarım ama seviyorum onları ben yaaa..
Ben bile boyamıyom kaldı ki hamile kalırsam ihtimaliyle o dabitkisel mitkisel riske girmezdim. Bana şimdi teyy yavrum zıkkımın yanında lafı olmaz diyenler olacaktır.. öpcüklerimi gönderiyoruuummm
Maşallah canım darısı bana olsunKarından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Maşallah canım darısı bana olsun
İlacı sorduğun için sağol canım bana da işte 14 gün sonraya gün verme nedeni demek kalp atışı da oluşmuş olur diye merkez öyle dedi
az bi yanlış ifade ettim kendimi ben gebelik şüphesinden ötürü değil kendi rengimi çok sevdiğimden boyamıyorum.Ben bile boyamıyom kaldı ki hamile kalırsam ihtimaliyle o dabitkisel mitkisel riske girmezdim. Bana şimdi teyy yavrum zıkkımın yanında lafı olmaz diyenler olacaktır.. öpcüklerimi gönderiyoruuummm
Gittim canım ultrason ve kan tahlili vardı. rahim kalınlığı 7 mm, ilaç aynen devam edecek ve Çarşamba tekrar gideceğim. Çarşamba Perşembe yumurta çatlar zaten sonra da transfer tarihi belli olur sanırım.dennisgo canım naptın bugün dr gidecektin yumurtalar ne alemdeymiş
Beyazlar için bundan saç dibime çok gelmeden sıksam bişi olur mu ki
KızlarBen de bu konuyu düşünüyodum. 20 yaşımda bölgesel olarak beyazlamaya başladılar. Saç rengimi de çok severim ve tamamen boyamayı hiç düşünmedim ,ama beyazları kapatıyordum. Şimdi hamilelikte ne yapmalıyız acaba. Tecrübeliler??
Hadi hayırlısı dennisim rahim kalınlığın gayet iyi ozamana kadar da istenen kalınlıkta olur rabbim bu sefer sağlıkla sonuna kadar herşey yolunda gitsin inşallah allah ol derse herşey oluverirGittim canım ultrason ve kan tahlili vardı. rahim kalınlığı 7 mm, ilaç aynen devam edecek ve Çarşamba tekrar gideceğim. Çarşamba Perşembe yumurta çatlar zaten sonra da transfer tarihi belli olur sanırım.
Kızlar
Banu çiftçinin bu konuda çektiği video var onu izleyin çok rahatsız oluyorsanız boyatın bence. Bende de aynı sorun var o gün geldiğinde içimden geldiği gibi davranacağım
cilekliturta_33 ben de kullanıyorum o ürünü ama çoğu saç diplerime gidiyor ve tüm gün de saç derin onunla muhattap olacak. Normal boyadan daha mı zararlı olur diye düşünmeden edemiyorum her kullandığımda.
Napayım kuzum ya gittim geldim işte sabah. Dondurulmuş transfer kontrolü rahatmış. stresten uzak oluyorsun yumurta sayısı ve gelişimi derdin olmadığı için. Kısa sürdü zAten. Kan sonucu da öğleden sonra çıktı. Herşey yolunda, Çarşamba tekrar kontrol dedi doktor; ben de kan değerlerini sormadım bir daha. Çarşamba transfer günü belli olur belkidennisgo sen nerelerdesin naptın...?
Aynen canım daha en az bir hafta var transfere daha da kalınlaşacaktır. Umarım arkandan gelirim :)Hadi hayırlısı dennisim rahim kalınlığın gayet iyi ozamana kadar da istenen kalınlıkta olur rabbim bu sefer sağlıkla sonuna kadar herşey yolunda gitsin inşallah allah ol derse herşey oluverir
Transferden önce boyamıştık tüm saç ,ama işte benim liseden beri var annemin tarafına çekmişim çok şükür dert değil ama çözüm üretmek lazım sadece tepeye sıktım bugün dışarı çıkıyordum baktım derime gelmedi saç dipime peçete koyup öyle deniyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?