Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görülebilebilse ne güsel olurdu..

Kızlar bugün reglimin 14. Günü ve benim ovü testi bugün 2 çizgi normalde 12-13 gün bu şekilde olmaya başlar bu ay benimde regli 1-2 gün gecikebilir, şimdi sorum ilişki bugün olsun mu?dün gece olmadı
bence bugün ve yarın üstüste mutlaka olmalı gibime geliyor.

aynı şey oldu banada...

inşallahh yaaa.. hadi yarın güzel haberleri ver bugünde kırmızı kart yemedim diye.. sonrada biz sana baskı yapalım hadi test yap diye .. ertesi gün dayanama yap sen testinide çift çizgiyi görelim inşallahh

bencee banada o taktik çok mantıklı gelmişti hatta sanada ondan 2 gün mutlaka üstüste devam dedimdi..

Beyazlar için bundan saç dibime çok gelmeden sıksam bişi olur mu ki
Ben de bu konuyu düşünüyodum. 20 yaşımda bölgesel olarak beyazlamaya başladılar. Saç rengimi de çok severim ve tamamen boyamayı hiç düşünmedim ,ama beyazları kapatıyordum. Şimdi hamilelikte ne yapmalıyız acaba. Tecrübeliler??

derhal o valizini hazırla bence kocanada anlatbide tr de baktırıcam diye lütfen.. ben sana burada daha iyi bakılacağına inanıyorum nedense bide burada gösterirsin. neyse yarın olsunda bi .. inşallah bişey çıkmayacak zati

saraçoğlunu dinlersek olmaz diye bişey yok...

ben hamıleyken hıc boyamamıstım, son kurtajda bebekten haberım olmadıgı ıcın boyamıstım sacımı, bu boyanın ne kadar bı etkısı olur bılemıyorum. cilekliturta_33 bebegın ölmesine de ne kadar etkısı oldu bılemıyorum, o yuzden ben yorumsuz, hatta boyama dıycek kafadayım su an. sen annesın her halınle guzelsın bebegım

ahhh kuzum düşünme böyle şeyler emin ol çoğu doktor bunun bi etkisinin olmadığını söylüyor. tabiki yapsak emin oluruz ama .bence yaşadığın kaybın bununla hiç bir ilgisi yok. bak sana link atıyorum bunun gibi dolu bulursun..

sen yumyum dönemine girdin dimi bak iyi değerlendiriyorsun.. taam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…