stres yapma demek kolay ama her şey olacağına varıyor,sen sadece pişmanlık yaşamamak için acele etme,başka doktorlara da görün,yani en kötü sahneyi düşünelim ki bu da en fazla kanaman olur,ben 9+4 e kadar bekledim,ilkinde kanamam kendiliğinden başladı,korktuğun kanama ise gece başladığı halde sabaha kadar hastaneye gitmedim,kendi doktorum kürtaj yapsın diye,(bu arada doktoruma ilk sorum uyanınca,geceki kanamadan sonra bebek düşmüş mü dedim,doktorum da düşmemiş ama düşmek üzereymiş dedi,bu da işimizi çok kolaylaştırdı dedi,gerçekten benim ilk kürtajdan sonra sıkıntılarım daha azdı,ama ikinciden sonra çok fazla sıkıntı yaşadım)
benim ilkinde yerleşme kanaması falan olmadı,ikinci de oldu,tarihini tam hatırlamıyorum ama canım ben gebeliği biliyordum olduğunda,adetten 2 gün önce öğrendiğimi düşünürsek gebeliği çok erken olmamış bende de,ben adetten 10 gün sonra testte pozitif göreni okudum burda,kızın arkadan gelen yumurtası varmış o çatlamış,yani içerde neler oluyor bilmiyoruz,en iyisi beklemek ve daha çok fikir almak