- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.181
Kafaya koydum bende 10 gün sonra yapacağımInsAllah kuzum ya, benim takvim 27 si gösteriyor, biraz önce aklimdan çaktırmadan wc ye gidip test yapsammi diye geçti,10 gun kalaaa
Yok yok vazgectim zaten cancan,hangi hamilelik normal gebelik testiyle 10 gun kala cikmis ki demi, canimi sıkacağım bir de yok diye, aman aman kalsinHayırr hiç gerek yok :))
Nifty mi NIPT mi? Biz NIPT yaptirdik, bir haftada cikiyor sonuc. Bebegin cinsiyetini de ogreniyorsun, pek sahane birsey.
Heh dur onun broşürünü okumadan attıydım çantaya bakiim hangisi.
Ninalia NIPT. İvit. 5 iş gününde sonuç çıkıyormuş.
Evet, oglan mi kiz mi onu da ogrenirsiniz. Ay cok heyecanli.
Carsamba mi randevu şimdi, hadi insAllah guzel haberler alirsin, içime doğanı soylemeye gerek yok artik biliyorsun :)))Kafaya koydum bende 10 gün sonra yapacağımkendimle dalga geçme evresine geldim randevu alınca doktordan bi rahatlama geldi
Evet, oglan mi kiz mi onu da ogrenirsiniz. Ay cok heyecanli.
Kız halamıCarsamba mi randevu şimdi, hadi insAllah guzel haberler alirsin, içime doğanı soylemeye gerek yok artik biliyorsun :)))
Bilmem his diyelim, ya da ümit :)Kız halamıdaha dün test yaptım yaa guinness rekorlar kitabına mı sokucan beni testte en geç görülen gebelik diye
Artık ümit o .o zaten hiç bitmiyor bitmesinde zatenBilmem his diyelim, ya da ümit :)
panic_attack artık haftayla yaz ne kadarlık olduğunu bacım gün hesabı zor. Karından gördü demek helal valla ben hala vajinal ultrasona giriyorum.
Çay kahve durumuna gelince ben günde 5-6 kupa sade filtre kahve tüketirdim nasıl başedeceğim kahvesizlikle diyordum, bulantı başlayınca düşünmeme gerek kalmadı zaten yanına yaklaşamıyorum.
Balık soda da güzel gider dene bi zuzuAa ne güzel süper olmuş :))
4 hafta 5 günlük şu an.
Ben kahvaltıyı hayatta çaysız yapamam. Demli de seviyorum bi de. O yüzden kahvaltının üstüne limon sıkıp içiyorum mümkünse. Ders arasında da içme huyum vardı. Transferden beri 1 kupaya düşürdüm sadece kahvaltıda içiyorum. İki üç günde bir de Türk kahvesi. Kolayı balıkla yarım su bardağı içtim bi kere. Başka da içmedim. Kırmızı et neyse de balık kolasız olmuğiii..
Böyle olacağını umuyorduk, hiç yanıltmadı.. o artık kahraman bebe. senin kendine senelerce iyi bakmanın da payı büyük bence.Evet yaa durdu durdu atağa geçti sıpa. Boşuna kahraman demiyomuşsun :) Darısı başına Denis
Haziranda ne balığı yidin gıııAa ne güzel süper olmuş :))
4 hafta 5 günlük şu an.
Ben kahvaltıyı hayatta çaysız yapamam. Demli de seviyorum bi de. O yüzden kahvaltının üstüne limon sıkıp içiyorum mümkünse. Ders arasında da içme huyum vardı. Transferden beri 1 kupaya düşürdüm sadece kahvaltıda içiyorum. İki üç günde bir de Türk kahvesi. Kolayı balıkla yarım su bardağı içtim bi kere. Başka da içmedim. Kırmızı et neyse de balık kolasız olmuğiii..
Bir de sunlara bak. Bu Haydar Dumen'e Nobel Sabir Odul'u vermek lazim:
Böyle olacağını umuyorduk, hiç yanıltmadı.. o artık kahraman bebe. senin kendine senelerce iyi bakmanın da payı büyük bence.
Haziranda ne balığı yidin gııı
Ayy sen erkenden görüyomuşsun.. o zmn bekleyelim kuzuu❤ hayırlısı Allahtan. inşallah sürpriz yapıyodur bu defa☺
Belirtiler tam senella,bir teste bakar, tabi beklemek isteyebilirsin, mesela bu ay ben bekleyeceğim geçmesini, yani insAllah, başarabilirsem
Valla kadifeden olabilir. Pek rahat görünüyodu. :)) İlk vesikalığı için poz verdi. Pardon ikinci bu. 6.gün laboratuvar hatırası fotosu var bi de
Darısı başınıza kuzum yaa. Peşi sıra doğuralım inşallah.
Aa ne güzel süper olmuş :))
4 hafta 5 günlük şu an.
Bir de sunlara bak. Bu Haydar Dumen'e Nobel Sabir Odul'u vermek lazim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?