Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim miyom rahim dışına doğru büyüyor, ve rahime baskı yapmıyor, tüp bebek doktorları da miyom kalabilir demişti. Rahim içine doğru büyüyorsa ve baskı oluyorsa alınmasından yanalar.

Peki miyom bilgi

Tebrik ederim tatlim. Senin icin cok sevindim ve insallah cok cookkkk saglikli bir hamilelik gecirirsin.

Ben bile boyamıyom kaldı ki hamile kalırsam ihtimaliyle o da bitkisel mitkisel riske girmezdim. Bana şimdi teyy yavrum zıkkımın yanında lafı olmaz diyenler olacaktır.. öpcüklerimi gönderiyoruuummm

Ben o zikkimi azaltabildigim kadar azalttim onceden 1 paket icerdim yani 20 adet simdi sariyorum hem daha az tutun koymus oluyorum gunde 4 taneye dusurdum. Kimyasal diye temizlik malzemeleri kullanmamaya basladim hatta krem bile kullanmiyorum yani cok nadir, ickimde arada sirada. hic birakmayi denemedim nasil olucak bilmiyorum Ilk cocugunda icmismiydin Cancigim?

ne kadar sağlıklı beslenirsen geri dönüşü o kadar güzel olur canım şekil a panic :)
en azından azaltmışsın o da bir başarı tebrik ederim. günde 3 4 iyidir. evet kızımda içtim maalesef 10u geçmedim.. yazmıştım daha önce de bulandım ama gene de o zıkkımı içtim.

Iyice dinlen sekeerim. Sendin dimi surekli tansiyonunu olcen? hamile oldugunu bilmeden once de olcuyomuydun? benim bu aralar nabizim ve kucuk tansiyonum biraz yuksek cikiyoda
Bİ kere ölçtürdüm başım çok ağrımştı şükür normal çıkmıştı

Aaaa gördün mü keseyi, ne güzellll:))Sıra kalp atışında:)
Yumurtan o kadar kaliteliki zaar, zarını delememiş spermler :))

Peki miyom bilgi

Tebrik ederim tatlim. Senin icin cok sevindim ve insallah cok cookkkk saglikli bir hamilelik gecirirsin.

Miyom bilgi derken büyüklüğü falan mı, 4.5 cm di, aşılama için kullandığım düşük mg iğne ve 3 kür klomenle bir anda 6.5 cm oldu.

Miyom bilgi derken büyüklüğü falan mı, 4.5 cm di, aşılama için kullandığım düşük mg iğne ve 3 kür klomenle bir anda 6.5 cm oldu.

hahahah ben bu yazip silme sayfa yenileme olaayina alisamadim @Zeyneppp83 gibi haha banada doktor kuccukuk bi miyomun var bunu sana soylememeliydim hic dusunme dedi ama hala kafamda.

Tabi canım kesin. Bir yumurta kolay yetişmiyor. Ne o öyle hemen kabul mu etsin spermi? Zorla içine deptiler işte sonunda yazık.

Taş gibi hatunun taş gibi yumurtası olur :)
Bak bana ben gibi narin hassas kararsiz yumurtalarım. Hemen dokununca alıyor sonra da oraya mi yuvarlansam, buraya mi yuvarlansam, aaa bura güzel yok yok şura güzel derken orda bir tünel mi var oraya da bakayım diye ilerlerken, hopp çıkıştan çıkmış :) kızım oğlum oraya vantuz gibi yapışacaksınız öğrenin şunu :)

Oooo bu ay yapıştılar bile haberin yok kuzumm, sen testi yapmadan konuşmayacağım seninle, küseceğim, kızacam artıkkk :))

Ayy cok sevindimm Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah.. Kalp atışlarını da duy o zaman daha iyi hissedeceksin. Söylemiştim sana kahramanına kavuştunn

Test ne zaman yapıciiin Senella ?

sizin ora nereydi yaw hatırlayamadım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…