- 14 Haziran 2019
- 165
- 577
- 53
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.221
Benim miyom rahim dışına doğru büyüyor, ve rahime baskı yapmıyor, tüp bebek doktorları da miyom kalabilir demişti. Rahim içine doğru büyüyorsa ve baskı oluyorsa alınmasından yanalar.
Karından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Tam güzel yere yerleşmiş dedi doktor. Rahim iyi, kanama yok. Her şey yolundaymış
Nabzım 95 idiHaftaya Pazartesi yolk sac gözlemi için randevu verdi. Zorlasak kalp atışını duyabiliriz ama farklı bi ultrasona sokmak istemiyorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi.
İlaçları sordumcilekliturta_33
Her merkezin ayrı protokolü varmış kullanılacak miktar ve süre için. Müstecep Bey'in asistanı kalp atışına kadar aynen devam dedi.
Süt içeceksen günde 2 bardak pastorize, sevmiyosan kendi yaptığın yoğurttan günde 2 kase, arada ceviz fındık badem, küçük balıklar, somon, yöresel balıklar yenecekmiş. Beyaz ekmek yasak, tam buğday ekmeği yenecek. Bir fincan türk kahvesi ve 3 bardak çay limiti verdi. İlk 12 hafta cinsel ilişki yasak. Sonrasına bakıcaz dedi. Vinalac multivitamine 9 ay devam ederiz omega 3 ekleriz dedi bi ara dedi.
Ağrılar normal dedi. Çok şiddetli ani ağrı veya ağrısız kanama olursa haber ver dedi.
Ekstra doktor görüşü iyidir diye bu kısmı gebelerimiz için yazdım. :)
Ben bile boyamıyom kaldı ki hamile kalırsam ihtimaliyle o dabitkisel mitkisel riske girmezdim. Bana şimdi teyy yavrum zıkkımın yanında lafı olmaz diyenler olacaktır.. öpcüklerimi gönderiyoruuummm
ne kadar sağlıklı beslenirsen geri dönüşü o kadar güzel olur canım şekil a panic :)Ben o zikkimi azaltabildigim kadar azalttim onceden 1 paket icerdim yani 20 adet simdi sariyorum hem daha az tutun koymus oluyorum gunde 4 taneye dusurdum. Kimyasal diye temizlik malzemeleri kullanmamaya basladim hatta krem bile kullanmiyorum yani cok nadir, ickimde arada sirada.hic birakmayi denemedim nasil olucak bilmiyorum Ilk cocugunda icmismiydin Cancigim?
Bİ kere ölçtürdüm başım çok ağrımştı şükür normal çıkmıştıIyice dinlen sekeerim. Sendin dimi surekli tansiyonunu olcen? hamile oldugunu bilmeden once de olcuyomuydun? benim bu aralar nabizim ve kucuk tansiyonum biraz yuksek cikiyoda
Bİ kere ölçtürdüm başım çok ağrımştı şükür normal çıkmıştı
Aaaa gördün mü keseyi, ne güzellll:))Sıra kalp atışında:)Doktorum da öyle dedi bugün. Sen hep sağlıklıydın niye ilk denemede tutmayacağını düşündün ki dedi. 6.güne bekletildiği için, cc olduğu için, tüp bebek garanti olmadığı için, 5aa ile negatif olan yığınla yorum okuduğum için dedim. Al o zaman bu da sana kapak olsun dedi, fotoğrafını verdi.
18 sene sigara kullanmasam doğal yoldan olacaktı belki de dedim ama doktor bizim spermle yumurtanın bir türlü buluşamadığını ya da spermin yumurtanın zarını bir türlü delemediğini düşünüyo.
İnşallahhh canım, bebek haberleriyle daha da dolup taşsın burası :)Ohh tam temizlik olmuş rabbim bu operasyonu vesile kılsın inşallah inşallah seninde güzel haberlerini alırız yakın zamanda
Miyom bilgi derken büyüklüğü falan mı, 4.5 cm di, aşılama için kullandığım düşük mg iğne ve 3 kür klomenle bir anda 6.5 cm oldu.Peki miyom bilgi
Tebrik ederim tatlim. Senin icin cok sevindim ve insallah cok cookkkk saglikli bir hamilelik gecirirsin.
Miyom bilgi derken büyüklüğü falan mı, 4.5 cm di, aşılama için kullandığım düşük mg iğne ve 3 kür klomenle bir anda 6.5 cm oldu.
Aaaa gördün mü keseyi, ne güzellll:))Sıra kalp atışında:)
Yumurtan o kadar kaliteliki zaar, zarını delememiş spermler :))
Aaaa gördün mü keseyi, ne güzellll:))Sıra kalp atışında:)
Yumurtan o kadar kaliteliki zaar, zarını delememiş spermler :))
Oooo bu ay yapıştılar bile haberin yok kuzumm, sen testi yapmadan konuşmayacağım seninle, küseceğim, kızacam artıkkk :))Taş gibi hatunun taş gibi yumurtası olur :)
Bak bana ben gibi narin hassas kararsiz yumurtalarım. Hemen dokununca alıyor sonra da oraya mi yuvarlansam, buraya mi yuvarlansam, aaa bura güzel yok yok şura güzel derken orda bir tünel mi var oraya da bakayım diye ilerlerken, hopp çıkıştan çıkmış :) kızım oğlum oraya vantuz gibi yapışacaksınız öğrenin şunu :)
Ayy cok sevindimm Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah.. Kalp atışlarını da duy o zaman daha iyi hissedeceksin. Söylemiştim sanaKarından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Tam güzel yere yerleşmiş dedi doktor. Rahim iyi, kanama yok. Her şey yolundaymış
Nabzım 95 idiHaftaya Pazartesi yolk sac gözlemi için randevu verdi. Zorlasak kalp atışını duyabiliriz ama farklı bi ultrasona sokmak istemiyorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi.
İlaçları sordumcilekliturta_33
Her merkezin ayrı protokolü varmış kullanılacak miktar ve süre için. Müstecep Bey'in asistanı kalp atışına kadar aynen devam dedi.
Süt içeceksen günde 2 bardak pastorize, sevmiyosan kendi yaptığın yoğurttan günde 2 kase, arada ceviz fındık badem, küçük balıklar, somon, yöresel balıklar yenecekmiş. Beyaz ekmek yasak, tam buğday ekmeği yenecek. Bir fincan türk kahvesi ve 3 bardak çay limiti verdi. İlk 12 hafta cinsel ilişki yasak. Sonrasına bakıcaz dedi. Vinalac multivitamine 9 ay devam ederiz omega 3 ekleriz dedi bi ara dedi.
Ağrılar normal dedi. Çok şiddetli ani ağrı veya ağrısız kanama olursa haber ver dedi.
Ekstra doktor görüşü iyidir diye bu kısmı gebelerimiz için yazdım. :)
Taş gibi hatunun taş gibi yumurtası olur :)
Bak bana ben gibi narin hassas kararsiz yumurtalarım. Hemen dokununca alıyor sonra da oraya mi yuvarlansam, buraya mi yuvarlansam, aaa bura güzel yok yok şura güzel derken orda bir tünel mi var oraya da bakayım diye ilerlerken, hopp çıkıştan çıkmış :) kızım oğlum oraya vantuz gibi yapışacaksınız öğrenin şunu :)
neyi ne yaptım kuzum.. randevum yarın benim..@Zeyneppp83 zeynepcim naptın?
ben hala alışamadım telefonda zor oluyor.hahahah ben bu yazip silme sayfa yenileme olaayina alisamadim @Zeyneppp83 gibi haha banada doktor kuccukuk bi miyomun var bunu sana soylememeliydim hic dusunme dedi ama hala kafamda.
Adet olup olmadığını merak ettimneyi ne yaptım kuzum.. randevum yarın benim..
sizin ora nereydi yaw hatırlayamadım ben..Sorma ya yedigim zaman tansiyonum dusuyo midem bulaniyo bayilcak gibi oluyorum.Burdada Avokadoyu hersyee koyuyolar herseyeeeeeee. Hatta benim alerjim var deyince aglamakli oluyo herkes hehehehe bide siparis verirken avo istemiyorum dersem fiyattan dusuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?