- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #7.301
aa ben de regldim düğün gecemde hiç şaştığını bilmem maşallahh bizeeee
cok fazla benzer yanımız cıkıyo canom, bız ıkımız bı sekılde aynı zamanda hamıle kalacagız bu gıdısle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa ben de regldim düğün gecemde hiç şaştığını bilmem maşallahh bizeeee
kuzum benim bu ay olsun o ay yaa bu ay olmazsa söz beraber hamile kalalım :))cok fazla benzer yanımız cıkıyo canom, bız ıkımız bı sekılde aynı zamanda hamıle kalacagız bu gıdısle
dimi bende onu diyom bu arada demin yazmayı unuttum sana diyom hazır dönem yaklaşıyor şu marjonun taktiğe bi el mi atsan..![]()
Kizlar kizlar Marjo bacinin taktigi neydiben son hamıle kaldıgımda yumurtlamadan 3 gun once falan baslamıstım, ovunun pık oldugu gun ve arkasından gelen 4 gunu de degerlendırmıstım ve hamıle kalabılmıstım allah tarafından. yıne oyle denıycem allah kısmet eder de bısey cıkmazsa. ovu testlerımı beklıyorum yarın gelecek, kargodalar su an. gorev bılıncıyle olunca ben de pek ıstemıyorum brılıkte olmak, adamdan soguyorum resmen :)
ay o bendede oluyo..ben son hamıle kaldıgımda yumurtlamadan 3 gun once falan baslamıstım, ovunun pık oldugu gun ve arkasından gelen 4 gunu de degerlendırmıstım ve hamıle kalabılmıstım allah tarafından. yıne oyle denıycem allah kısmet eder de bısey cıkmazsa. ovu testlerımı beklıyorum yarın gelecek, kargodalar su an. gorev bılıncıyle olunca ben de pek ıstemıyorum brılıkte olmak, adamdan soguyorum resmen :)
kuzum benim bu ay olsun o ay yaa bu ay olmazsa söz beraber hamile kalalım :))
4.5 kilo normal digummuu SAKAAAAAAAAASoylemesi ayiip bende 4.5 kilo dogmusum annemde normal dogum yapmis bana sonra idrar torbasi sarkti ve hala o sorunu yasar- dedim nasil dogurdun ya dediki hemsireler karnima dizleiyle bastira bastira cikardilarseni dedi.
Tebrik ediyorum sekerim. Her yigidin harci degil.![]()
ayy hadi inşallahh kuzuumm aynen 1 ayın bile lafı olmaz demi :)zuzum zaten gunu gunune tutturtamayız, bu ayda sen kalmıs ol, ben de bu ovu da kalayım, zaten aynı kalmıs oluyoruz, aramızda 10-15 gunun lafı olmaz, cıfte kırmızı cızgıyı senden gormeyı beklıyom hadı bakalım, mesela benım kurtajım olmasaydı dogum tarıhı marjonunkınden bır gun onceydısenle aynı tuttururz ınsallah bu ay canom,
Senella ile
Ozgur06 nınkı bızımkılerın ablaları olur artık
Kendisi okuduğum kadarıyla moral bozma konusunda uzman,kim gittiyse gömüyor genelde,aa yok canım siz birkaç ay doğal deneyin dediğini ben hiç duymadım,tacir sonuçta...kızlar merhaba biz 10 haziranda Bülent Tıraş'ta muayene olduk adetin 18.günüydü ve yumurtlama olmuştu
yumurta rezervi azalmış dedi solda basit bi kist var 23 mm sağda 4 tane yumurta var prp yöntemini önerdi prp yöntemi ile normal yolla hamile kalan 14 hastası varmış ve bize direkt tüp bebek dedi
şimdi sizlere sorularım şunlar
1. yumurta kontrolü normalde adetin 3. günü olmaz mı?
burdaki dr (Şanlıurfa ) iki aydır adetin 3.günü kontrollerde sağda 4 solda 5-6 gibi yumurta sayısından bahsediyordu ve hiç rezerv az demedi anlamadım
2. yumurta rezervini arttırmak mümkün mü? mümkünse neler yapabilirim?
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim bayağı moralimi bozdu açıkcası Bülent bey
Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsun canım benimRica ederim kuzum. Düzenli kullanın. Bitmeden yeni paketi alın. Bir iki gün kullanmasam bişi olmaz demeyin. En kısa sürede darısı başınıza inşallah.![]()
Maalesef annelerimizin zamaninda simdiki kadar gelismis degildi hic bir sey. Onlarin anlattiklari da hepimizi korkutuyor tabii. Sanci cok korkunc, idrarini tutamiyorsun, vajinan yirtiliyor vs. Ancak artik hersey cok degisti, bizler gercekten de cok sansliyiz:
Ben epidural ile agrisiz, sancisiz dogum yaptim. Hic birsey hissetmedim. Sadece cocuk cikarken baski hissediyorsun biraz. Ne bir kesigim var, ne yirtigim var, ne de idrar torbasi sarkmam. Bunu sebebi de hastane ve doktorlar sana dogum yapabilmen icin yeterince zaman veriyorlar. Benim ilk dogumum 24 saatten fazla surdu. Ikinci dogumum yaklasik 8 saat sanirim. Kimse aman bu cocuklar dogmuyor hemen karnini keselim demedi. Hemsire elimi tutup bekledi. Zaten burda Turkiye'deki gibi ozel istek uzerine sezeryan yapilmiyor, yasak. Cunku normal dogum hem anne hem de bebek icin en iyisi. Sut emmek bebeklerin ne kadar hakkiysa normal dogum da o kadar haklari (bebegin alacagi yararli bakteriler olsun, cigerlerindeki suyun baski ile cikmasi olsun, annenin hormonlarinin hemen duzene girmesi olsun vs).
O yuzden bu mesaj vesilesi ile burada anne olan ve olacak herkese tavsiyem epidural ile dogum icin israr edin. Eger hayati bir tehlike yoksa tabii. Turkiye'de 38.haftada sezeryan ile cocuklari aliyorlar. Benim kizim 41 hafta + 2 gunluk dogdu. Oglum da tam 40 haftalik. Ustelik kakasini da yapmisti iceride. Kimse de telase edip sezeryan sezeryan diye tutturmadi.
Bu arada idrarini tutamiyor gibi hissediyorsunuz (bu bir his, idrari tutuyorsunuz, kacirma falan yok). O dogru, ancak bir kac haftaya geciyor. Ne idrar tutamama, ne de baska bir sorunum var. Dedigim gibi annelerimiz cok cekmis sahiden, ama bizler sansliyiz :)
ayy hadi inşallahh kuzuumm aynen 1 ayın bile lafı olmaz demi :)
hahahah,valla kendime güldüm sonra,nolmuş kı belki bende gizli gebelik yaşamak istiyom @Zeyneppp83 le birliktecanım dur ya o 10 gun kala degıl 10 gun geçeydi, yanlıs hatırlamıssın (elınde bolca test var sanırım :) :) :) :) :) :) )
ama şimdi senle o farklı şu durumda sana da bat günü baskı yapmayacağımızın garantisi yookk :))ya ben karar aldım ya bekleyecem diye,ondan utancımdan baskı yapamıyorum
ama bendeSenella akşamm akşammm akşamm diyorum
tankeri işten çıkmadan boşalt,eve gidene kadar bekle,bişey içme,yemek hazırla üst baş değiştir derken,tankerde kalan yeterince beklemiş olacak kuzu'di mi :) bi tutunmayı bile bilmiyorlar ne biçim embriyolar böyle :)
Valla bugün öğle yemeğinde şancı girdi aha geldi dedim. Lavobaya girdim gelmemiş.
Gördüm çoğu kişi de görüyor bence yumurtlaması erken olanlar 11 12.gün benim yumurtlama. Halsizlik uykusuzluk yok işte. Sadece tembellik var hiç bişey yapmıyorum. Yapamıyorum.
Ooo neler öğreniyorum. Birde şey diyorlardı göğüslerde belirti varsa bebek kizmiymis ikisi de östrojen salgiladigindan göğüsler erken sinyal verirmiş gibi bişeydi. Hadi bakalım neler olacak.
Allah Allah ben bunu ilk defa duydum. Akşam sıvı alımı çok oluyor ki.
adam hayal kırıklığı yaşamıştıraa ben de regldim düğün gecemde hiç şaştığını bilmem maşallahh bizeeee
ahaha sormaa bir de boş boşş saçlarımdaki tokalarla uğraşmıştı garibimm.. sonra kardeş kardeş uyudukadam hayal kırıklığı yaşamıştır![]()
tankerr Allah seni emii kahve içiyordum ama püskürtmedimtankeri işten çıkmadan boşalt,eve gidene kadar bekle,bişey içme,yemek hazırla üst baş değiştir derken,tankerde kalan yeterince beklemiş olacak kuzu