- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.481
Devam ediyorum canım. Sonuç alana kadar da bırakmayacağım :) umarım işe yarar bu ufak fark :)Heh süper. Transfer günü 11 olur o
Coraspini bırakma.
Tedavi planında öyle diyor. 5 ya da 6 gün var bakalım belli olacak bir saateAA süper kalınlık maşallah 5 gün sonra olur bence ay çok heyecanlı dennisim
Bakalım sonuç ne çıkacak. Yükselme eğiliminde mi sabit mi diye mi bakacak acaba. Sonuçta çözümü olan bir durum nasıl devam etmek gerekiyorsa erkenden bilmek en güzeliSınırda dedi doktor ,tekrar tahlil verdim yarın öğleden sonra gidicem tekrar
evet gerçekten canımı teslim edecektim canım,yoksa dayanılacak bişey olsa yine dayanırdımAlerji çok ciddi bir konu canım. O nedenle hiç bir şey senin sağlığından daha önemli olamaz. OndaN olmuştur olamamıştır geriye doğru düşünmek istediğinde tek şeye odaklanmak lazım ; Sağlıklı bir bebek için sağlıklı bir anne şart. Sen de sağlığın icin olman gereken bir iğne yaptırdın.
Elimdeki plana göre yarın progestan başlayıp, 19. Gün planlanıyordu transfer.. Pazartesi Salı derler diye düşünüyorum. Kan tahlili 13;30 da çıkacak.. az kaldı :)hadi inşallah her şey uygun transfere.. tahmini ne zamana derler?
evet hatta şimdi belli olmuştur hadi güzel sonuçlara senin kahraman da şoklanıp kendine gelmiştir zaar... :) sıkıca tutunuuurr.. arkadaşından örnek alsın inşallahhElimdeki plana göre yarın progestan başlayıp, 19. Gün planlanıyordu transfer.. Pazartesi Salı derler diye düşünüyorum. Kan tahlili 13;30 da çıkacak.. az kaldı :)
Dondurulmuş transfer inanılmaz kolay. Kontroller de kısa stres de yok
Kızlar bişey sorcam benim kist yumuyum kkorktu sanırsam benim an itibari ile regl ağrım başladı sanki !! test sonucu negatifse ilaca başla dediydi napim beklim mi olucak mı diye yoksa alim mi ilacı ? Kendi kendime olursam kist genede gider mi? Bide ilailaçlı yada ilaçsız regl olunca kurtulacam dimi ben bu kistten?
Kızlar
Bugün öğleden sonra transfer günüm belli olacak. Kan verdim sonuçlar çıksın diye bekliyoruz. Ona göre progestana da başlayacağım galiba. Bugün rahim kalınlığı 8,8 mm idi, herşey yolunda görünüyor.
Valla bende durumlar stabil. Denemeye devam :=)Çok teşekkür ederim canım benim.
Sende ne var ne yok?
Aminİlk halkamız kırıldı gerisi gelirantalyadan bir de @mavitosbik07 var, arka arkaya verelim güzel haberleri nolurrrr
Devam ediyorum canım. Sonuç alana kadar da bırakmayacağım :) umarım işe yarar bu ufak fark :)
Tedavi planında öyle diyor. 5 ya da 6 gün var bakalım belli olacak bir saate
Evet canım daha önce başıma geldiği için doktor tahlil istemeden ben gidip yaptırdım ne kadar erken farkedilirse okadar iyi diye düşündümBakalım sonuç ne çıkacak. Yükselme eğiliminde mi sabit mi diye mi bakacak acaba. Sonuçta çözümü olan bir durum nasıl devam etmek gerekiyorsa erkenden bilmek en güzeli
Gözün aydın canım bundan sonrasında da herşey sağlıkla ilerlesin Allah'ın izniyleÇok şükür sonucumuz pozitif artış takip edilecek
Hem ne sinir iyiki bebeye dönüşememiş dedirtiyor insanaVay sen yumurtaya bak ya. Bunca senedir aynı gün nizami şekilde çatla, Zeynep korunmayı bıraksın, vay efendim ben bu ay çatlayamıyorum
Sinir şey
İnş zuzu. Ben bi halt yedim inşallah o sorun olmaz işteyim malum ve çok yoğun ve benim sancılar adamı pelt eder baktım yükseliyor ağrı attım dicloflam. İnşallah kesmez regl ı .ama dayanamam o ağrıya ayakta bütün gün mecburdum.zaten gittin rahatladın ya gelir o kuzu.. inşallah öbür aya:)
Yaw sorma ne stres hemde hele dün gece daha önce bide hiç muayene olmayınca sabahı sabah ettim. Boşuna germisim kendimi sadece ultrason la baktıStres yaptın gece de uyumamışsın Zeynom iyiki gitmişsin hadi bakalım hormonlara da bakılır kafan rahat eder inşallah
Tabiki yaşamadığım için sadece izlenimlerimle fikir yürüyebilirim. Ama annelik bir çok durum bir çok yaşanmışlık içeren ve sürekli devam eden, gelişen, büyüyen bir şey olmalı. Normal Doğumda hissedilenler veya sezeryanla kazanılan tecrübeler de anne- bebek arasında bir ortak an daha yaratıyor olmalı. Bu nedenle biri diğerinden daha farklı anne olmuyor olabilir diye sanıyorum.
Benim kardeşim sezeryan istedi ve uyutulmak istedi çünkü kan göremez. Bırak kendisini biz kan verirken bakamaz. Konuştuğumuz bir çok şeyi kaçırdı böyle bakınca ama öyle bir annelik yapıyor ki, öyle paylaşımlar ve tecrübeler yaşıyor ki, demek ki nasıl doğurduğunla alakalı değil diyorum içimden :) keşke onun yarısı kadar anne olabilsem... ve o pişmanlık, yetersizlik duygusu hep var galiba. Kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok iyi bir anne, ama hala yetersiz hissediyor ve beni çok şaşırtıyor.
Benim sezeryan olmak zorunda çünkü miyom ameliyatı olduğum için artık açık ameliyat gerekiyor. Ama böyle bir zorunluluk olmasa, Belçika’da epiduralle korkmadan normal Doğum yapardım bence.
Teşekkür ederim denisim.
Doktorum dedi ki ; "Bhcg artışına bağlı dönemsel artış olabilir,çünkü normalde tiroid problemin yok,artmaya devam edeceğini sanmam ederse o zaman endokrine başvurulur" dedi. Ben baktım ki genelde ilac başlanıyor,çekindim açıkçası. Bugün sabah tekrar kan verdim. Öncekinden10 gün geçti. Bakayım yükselmişse endokrin bölümüne başvurucam
evet gerçekten canımı teslim edecektim canım,yoksa dayanılacak bişey olsa yine dayanırdım
hayırlısı diyorum,kısmet böyleymiş
belki de Allah daha büyük bir dertten korudu
Çok şükür sonucumuz pozitif artış takip edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?