Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet gerçekten canımı teslim edecektim canım,yoksa dayanılacak bişey olsa yine dayanırdım
hayırlısı diyorum,kısmet böyleymiş
belki de Allah daha büyük bir dertten korudu

hadi inşallah her şey uygun transfere.. tahmini ne zamana derler?
Elimdeki plana göre yarın progestan başlayıp, 19. Gün planlanıyordu transfer.. Pazartesi Salı derler diye düşünüyorum. Kan tahlili 13;30 da çıkacak.. az kaldı :)
Dondurulmuş transfer inanılmaz kolay. Kontroller de kısa stres de yok

evet hatta şimdi belli olmuştur hadi güzel sonuçlara senin kahraman da şoklanıp kendine gelmiştir zaar... :) sıkıca tutunuuurr.. arkadaşından örnek alsın inşallahh

ilaç hakkında hıcbır fıkrım yok kuzum

canım ınsallah hep yolunda gıder ve saglıkla hamılelıgıne devam edersın ve sonunda yavrunu kucagına alırsın.

Devam ediyorum canım. Sonuç alana kadar da bırakmayacağım :) umarım işe yarar bu ufak fark :)

Tedavi planında öyle diyor. 5 ya da 6 gün var bakalım belli olacak bir saate

Bence işe yarayacak. 2,5 litre suyu da ihmal etme. Rahimde ne kadar cıvık ortam olursa o kadar iyi. Sekemez, gömülüp kalır :)

Bakalım sonuç ne çıkacak. Yükselme eğiliminde mi sabit mi diye mi bakacak acaba. Sonuçta çözümü olan bir durum nasıl devam etmek gerekiyorsa erkenden bilmek en güzeli
Evet canım daha önce başıma geldiği için doktor tahlil istemeden ben gidip yaptırdım ne kadar erken farkedilirse okadar iyi diye düşündüm

Vay sen yumurtaya bak ya. Bunca senedir aynı gün nizami şekilde çatla, Zeynep korunmayı bıraksın, vay efendim ben bu ay çatlayamıyorum
Sinir şey
Hem ne sinir iyiki bebeye dönüşememiş dedirtiyor insana beceriksiz

zaten gittin rahatladın ya gelir o kuzu.. inşallah öbür aya:)
İnş zuzu. Ben bi halt yedim inşallah o sorun olmaz işteyim malum ve çok yoğun ve benim sancılar adamı pelt eder baktım yükseliyor ağrı attım dicloflam. İnşallah kesmez regl ı .ama dayanamam o ağrıya ayakta bütün gün mecburdum. bide normalde 500 mg ilk apnx içerim hafif olsun diye bunu içtim.

Stres yaptın gece de uyumamışsın Zeynom iyiki gitmişsin hadi bakalım hormonlara da bakılır kafan rahat eder inşallah
Yaw sorma ne stres hemde hele dün gece daha önce bide hiç muayene olmayınca sabahı sabah ettim. Boşuna germisim kendimi sadece ultrason la baktı

Dedigim gibi hayirlisi neyse o olsun. Sezeryan olman gerekiyorsa sezeryan olursun, dert etme bunlari. Once bir bebek gelsin de :)

Miyom ile polip ayni seylerdi galiba degil mi? Ben de hamile kalmadan once aldirdim ama rahim icinden degil. Rahim icinde de varmis ama cok geride, bunun hamilelige bir etkisi olmaz dedi doktor. Gecen haftada kahverengi bir akinti oldu, hemen acile gittik (ben dusuk yapiyorum sandim yine). Meger polip olusmus disarida yine, ertesi sabah aliverdiler. Yasla ilgili birsey mi acaba, yas aldikca zirta pirta cikamaya basladilar.

Benim de tiroid problemim ilk hamileligimde bas gosterdi. Dogumdan sonra doktor ilaci birak dedi, arada sirada da kontrol ediyorlardi. Normale donmustu tiroidim. Ikinci hamileligimde yine tiroid problemim olustu. Yine ilac kullandim ama bu sefer hamilelikten sonra da duzelmedi. 4 senedir duzenli kullaniyorum. Simdi bu ucuncu hamileligim, bu sefer iyice costu. Normalde 50 mg kullanirdim ilac, 100'e cikardilar. Ben ikinci hamileligimden sonra da cok zor kilo vermistim. Birincisinde 27 kilo alip (abartmiyorum) 6 aydan kisa surede 30 kg geriye vermistim. Oyle Cambridge Dusesi gibi kontrol altinda falan da degil, kendi kendime guzel guzel verdim yani. Ikincisinde 28 alip ancak 23 kilosunu geri verebildim ve cok ugrastim vermek icin. Tiroidin az calismasi yapiyor bunu iste, gicik bir sey.

evet gerçekten canımı teslim edecektim canım,yoksa dayanılacak bişey olsa yine dayanırdım
hayırlısı diyorum,kısmet böyleymiş
belki de Allah daha büyük bir dertten korudu

Evet ya bir de bu alerji meselesi ilerlemis bir hamilelikte ciksaydi? Simdi en azindan bu tehlikenin farkindasiniz, ve doktor gerekli onlemleri alir. Herseyde bir hayir vardir derler ya... Ozgur06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…