Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen memintolar indi diyordun,en geç yarın adet gelir gibi duruyo. Belirti de varmış. Bilemedim ama bence içmeden yarına kadar bekle. Olursan neden içesin ki.
Ayy niye sormadım ben ki dedi bana 10 gün iç sabah akşam 10.gün olursun hiç erken olma hatta bugün olma ihtimali gelmedi aklıma

Hep böyle yolunda gidecek Allahın izniyle

Tarlusal ın kistle alakası yok kuzum, o reglin başlasın diye verilmiş bugün reglin başlarsa içmene gerek yok, belirtilerin başlamış akşama kadar bekle gelmezse akşam başlarsın içmeye

Ayy niye sormadım ben ki dedi bana 10 gün iç sabah akşam 10.gün olursun hiç erken olma hatta bugün olma ihtimali gelmedi aklıma
Hiç kullanmadım sadece adını çok sık duyuyorum o ilacın. Bence olacağını hissettiğin için belirtiler de olduğu için sabahı bekle derim.

Rahim kalınlığın çok güzel, bundan sonrası da hep böyle güzel geçsin inşallah

Tarlusal ın kistle alakası yok kuzum, o reglin başlasın diye verilmiş bugün reglin başlarsa içmene gerek yok, belirtilerin başlamış akşama kadar bekle gelmezse akşam başlarsın içmeye
Bu acıyı iyi biliyorum kesin gelir ama tam sokulezmiki dedimdi bu kist olayı nedeniyle.yarım yamalak olurdu atamazsam diye korkuyorum

Hiç kullanmadım sadece adını çok sık duyuyorum o ilacın. Bence olacağını hissettiğin için belirtiler de olduğu için sabahı bekle derim.
Dimi baktım az geliyor adam akıllı sökülmüyor o zaman içerim

@Zeyneppp83 olduysan geeek yok içmene bence nihayetinde adet gelsin diye veriliyor ilaç
Olmadım canoomm ama kesin olucam 5 saati bulmaz kademeli artan ağrım ve sol bacak zonklamasi başladı. Bende öyle düşünüyorum baktım adam akıllı sökülmüyor o vakit alırım ilacı dedim kendi kendime. Herbiseyim olay oldu ya bu ne. Ama çok sevindim kendi kendime ilaçsız olabiliyorum yani regl acıma hiç bu kadar sevinmedimdi

Nur topu gibi kistimin kanıtı tabikine gebe değilim sonuç çıktı.

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-19-12-42-24.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 41
zaten gittin rahatladın ya gelir o kuzu.. inşallah öbür aya:)

Kizlarr doktordan çıktım ultrasonla bakti benim yumurta catlamamis kist olmuş tarlusal verdi. Önce emin olmak için kan testi dedi .reglin 2 yada 3 günü tekrar herşeye bakılması için gidicem
Stres yaptın gece de uyumamışsın Zeynom iyiki gitmişsin hadi bakalım hormonlara da bakılır kafan rahat eder inşallah

hadi inşallah her şey uygun transfere.. tahmini ne zamana derler?

Sınırda dedi doktor ,tekrar tahlil verdim yarın öğleden sonra gidicem tekrar

AA süper kalınlık maşallah 5 gün sonra olur bence ay çok heyecanlı dennisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…