- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.461
İlk halkamız kırıldı gerisi gelir
Ayy niye sormadım ben ki dedi bana 10 gün iç sabah akşam 10.gün olursun hiç erken olma hatta bugün olma ihtimali gelmedi aklımaSen memintolar indi diyordun,en geç yarın adet gelir gibi duruyo. Belirti de varmış. Bilemedim ama bence içmeden yarına kadar bekle. Olursan neden içesin ki.
Hep böyle yolunda gidecek Allahın izniyleKızlar
Bugün öğleden sonra transfer günüm belli olacak. Kan verdim sonuçlar çıksın diye bekliyoruz. Ona göre progestana da başlayacağım galiba. Bugün rahim kalınlığı 8,8 mm idi, herşey yolunda görünüyor.
Dimi oda vardı 4te 2 iyi istatistikİlk halkamız kırıldı gerisi gelirantalyadan bir de @mavitosbik07 var, arka arkaya verelim güzel haberleri nolurrrr
Tarlusal ın kistle alakası yok kuzum, o reglin başlasın diye verilmiş bugün reglin başlarsa içmene gerek yok, belirtilerin başlamış akşama kadar bekle gelmezse akşam başlarsın içmeyeKızlar bişey sorcam benim kist yumuyum kkorktu sanırsam benim an itibari ile regl ağrım başladı sanki !! test sonucu negatifse ilaca başla dediydi napim beklim mi olucak mı diye yoksa alim mi ilacı ? Kendi kendime olursam kist genede gider mi? Bide ilailaçlı yada ilaçsız regl olunca kurtulacam dimi ben bu kistten?
Hiç kullanmadım sadece adını çok sık duyuyorum o ilacın. Bence olacağını hissettiğin için belirtiler de olduğu için sabahı bekle derim.Ayy niye sormadım ben ki dedi bana 10 gün iç sabah akşam 10.gün olursun hiç erken olma hatta bugün olma ihtimali gelmedi aklıma
Rahim kalınlığın çok güzel, bundan sonrası da hep böyle güzel geçsin inşallahKızlar
Bugün öğleden sonra transfer günüm belli olacak. Kan verdim sonuçlar çıksın diye bekliyoruz. Ona göre progestana da başlayacağım galiba. Bugün rahim kalınlığı 8,8 mm idi, herşey yolunda görünüyor.
Bu acıyı iyi biliyorum kesin gelir ama tam sokulezmiki dedimdi bu kist olayı nedeniyle.yarım yamalak olurdu atamazsam diye korkuyorumTarlusal ın kistle alakası yok kuzum, o reglin başlasın diye verilmiş bugün reglin başlarsa içmene gerek yok, belirtilerin başlamış akşama kadar bekle gelmezse akşam başlarsın içmeye
Dimi baktım az geliyor adam akıllı sökülmüyor o zaman içerimHiç kullanmadım sadece adını çok sık duyuyorum o ilacın. Bence olacağını hissettiğin için belirtiler de olduğu için sabahı bekle derim.
Olmadım canoomm ama kesin olucam 5 saati bulmaz kademeli artan ağrım ve sol bacak zonklamasi başladı. Bende öyle düşünüyorum baktım adam akıllı sökülmüyor o vakit alırım ilacı dedim kendi kendime. Herbiseyim olay oldu ya bu ne. Ama çok sevindim kendi kendime ilaçsız olabiliyorum yani regl acıma hiç bu kadar sevinmedimdi@Zeyneppp83 olduysan geeek yok içmene bence nihayetinde adet gelsin diye veriliyor ilaç
Saol canım umarım bu kez sonuç pozitif olurRahim kalınlığın çok güzel, bundan sonrası da hep böyle güzel geçsin inşallah
Vay sen yumurtaya bak ya. Bunca senedir aynı gün nizami şekilde çatla, Zeynep korunmayı bıraksın, vay efendim ben bu ay çatlayamıyorumNur topu gibi kistimin kanıtı tabikine gebe değilim sonuç çıktı.
zaten gittin rahatladın ya gelir o kuzu.. inşallah öbür aya:)Olmadım canoomm ama kesin olucam 5 saati bulmaz kademeli artan ağrım ve sol bacak zonklamasi başladı. Bende öyle düşünüyorum baktım adam akıllı sökülmüyor o vakit alırım ilacı dedim kendi kendime. Herbiseyim olay oldu ya bu ne. Ama çok sevindim kendi kendime ilaçsız olabiliyorum yani regl acıma hiç bu kadar sevinmedimdi
Bugun 13. Gün canım..
Stres yaptın gece de uyumamışsın Zeynom iyiki gitmişsin hadi bakalım hormonlara da bakılır kafan rahat eder inşallahKizlarr doktordan çıktım ultrasonla bakti benim yumurta catlamamis kist olmuş tarlusal verdi. Önce emin olmak için kan testi dedi .reglin 2 yada 3 günü tekrar herşeye bakılması için gidicem
hadi inşallah her şey uygun transfere.. tahmini ne zamana derler?Kızlar
Sınırda dedi doktor ,tekrar tahlil verdim yarın öğleden sonra gidicem tekrarBen 10 senedir troid ilacı kullanıyorum. İlaçla kontrol altında. Hamilelik için 2,5 altında tutuyorlar ama yanlış hatırlamıyorsam 4 e kadar normal kabul ediliyor. Doktorumun hamilelik düşündüğümü öğrendiğinde ilk söylediği şey ilaç hamile kalırsan yetmeyebilir düzenli kontrol edeceğiz olmuştu. Senin değerin de sınırlar içinde olabilir ondan ilaç başlamamış olabilir doktorun ama bence kontrol ettirmelisin sürekli hatta ilaç başlamayan jinekologsa, bir endokrin doktorundan da görüş almalısın.
AA süper kalınlık maşallah 5 gün sonra olur bence ay çok heyecanlı dennisimKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?