- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.701
Nasıl bi yaz bu yaz bende anlamadımgünaydınn kızlar
bu ne yaa iklim değiştirdik iyice tropikal Ankara
keyif almaya çalışsam da bu bulanıklık kapalılık bana da yansıyooo.. her yer sümüklü böcek salyangoz dolduuu ıyyk
Allah dermansız dert vermesin deyip buna da şükür diyoruz canımAynen kot pantolonumun kemerindeki etiketteki 4 tanecik küçük zımba beni delirtmisti ya diyorum niye kaşınıyorum görmemişim zimbalari iç tarafta çünküzor yaa senin durum daha fena.
oralar nasıl kuzuu?Nasıl bi yaz bu yaz bende anlamadım
sağol cnm yok ilacı satın bile almadım kendi geldiOkumaya yeni başladım, içmişsindir ya da içmeden adet gelmiştir belki , yine de yazayım dedim
Tarlusalı 5 gün içtim, ilaç bittikten sonra 3. gün adet oldum
Adet başladıysa içmene gerek yok
bencede Frenk üzümüne çok benziyor diye bi araştırdım şimdi aynı şeymiş diye anladım.AA annemin küçükken diktiği çalı gibi bir şeyin meyvesi bu. anneannemin bahçesinde var çocukluğuma gittim resmen. Frenk üzümü diye biliyordum ben bunu.
İlk defa duydum desem..
Yaban mersininine benzemiyor m
aaa evet eveet kuzum bu da mantıklı sebepler çerçevesinde
ahahah ilahi :)nasıl taktınsa kocaya artık neden taktıgını hatırlamıyosun, en sevdıgım hatun tipi :)
Normale döndü, gecikince insanın aklına herşey geliyor. Gecen yıl dış gebelik geçirdiğimde olmuştu ondanda tedirgin oldumKorkmayın gecikti ya biraz ondandır sonuçta geldi onu düşünelim
Koyulaştı derken baya iki eşit çizgi mi oldu? Eskileri göremediğim için bişey diyemiycem ama 12-24 saat içinde pik yapar gibi duruyo. Yerinde olsam bugünü kaçırmamKizlar bir yardim edin:) yani bu ovu testini aldigima bin pismanim daha bir karisiklik yani 2-3 gun once koyulasti 1 gun sonra aniden siliklesti bugun yaptim tekrar ovu testi koyu. Yum doneminde gozukuyorum zaten ama acaba benim yumurtam duzgun gelisip caltamiyomu varmi basina gelen
Eki Görüntüle 2280604
Bu bugun yaptigim test ovulasyon predictor markasi
Kizlar bir yardim edin:) yani bu ovu testini aldigima bin pismanim daha bir karisiklik yani 2-3 gun once koyulasti 1 gun sonra aniden siliklesti bugun yaptim tekrar ovu testi koyu. Yum doneminde gozukuyorum zaten ama acaba benim yumurtam duzgun gelisip caltamiyomu varmi basina gelen
Eki Görüntüle 2280604
Bu bugun yaptigim test ovulasyon predictor markasi
Koyulaştı derken baya iki eşit çizgi mi oldu? Eskileri göremediğim için bişey diyemiycem ama 12-24 saat içinde pik yapar gibi duruyo. Yerinde olsam bugünü kaçırmam
Eskilerini de eklemişsin şimdi gördüm ama markalar farklı,duyarlılıkları farklı olabilir. Yarın da yap bakalım ne çıkacak :/Dun gece iliski yasadik yarin tekrar onceki gun 2 gunude degerlendirdik bugun ara verip yarin tekrar diye dusunmustum zaten. Ama cok moralim bozuluyo bazi ovu gorselleri cok daha koyu beende o kdr koyulugu yakalayamiyorum. (Gerci sivi olayina cok dikkat edemiyorum ben)
Eskilerini de eklemişsin şimdi gördüm ama markalar farklı,duyarlılıkları farklı olabilir. Yarın da yap bakalım ne çıkacak :/
ya ya elini veren kolunu kaptırıyor buraya okumadan geçemiyorsunEvet ekledim sonradan aynen bu sefer farkli
Marka deniyim dedim bakalim yarinda devam edicem 2-3 gun daha hergun yapmaya bende merak ediyorum. Doktoruma soylesem kizar cunku daha yeni deniyosun herseyin normal ovu falan takip etme oluruna birak dedi ama birakamam yani birakamiyorum bu siteye girdim bir kere :)
Çok iyi canım bende testi tekrarladım 2,2 çıktı doktor ilaca gerek yok bi y sonra tekrar kan ver bakalım dedi.folata daha baktırmadım ama folik asit depolanmıyor diye biliyorum fazlasının bi zararı olur mu ki doktorla paylaştın mıGebelik sonrası tsh yükselmesi yaşamıştım sevgili gızlar. Dün kan vermiştim tsh değerim 3.3 ten tekrar 1.4e düşmüş. Ne yapmaya çalıştı bilmiyorum ama iyi bişey. Şimdilik sorun yok. İlacla müdahale etmeden düştü.
Bu arada sevgili bilinçli anne adayları folat değerim de referans değerin üstüne çıkmış. Kullanmaya devam etmeliyim yine de dimi siz benzeri durumda ne yaptınız veya yapardınız?
Gebelik sonrası tsh yükselmesi yaşamıştım sevgili gızlar. Dün kan vermiştim tsh değerim 3.3 ten tekrar 1.4e düşmüş. Ne yapmaya çalıştı bilmiyorum ama iyi bişey. Şimdilik sorun yok. İlacla müdahale etmeden düştü.
Bu arada sevgili bilinçli anne adayları folat değerim de referans değerin üstüne çıkmış. Kullanmaya devam etmeliyim yine de dimi siz benzeri durumda ne yaptınız veya yapardınız?
Şimdiden gönder sevgilerini o enerjiyi alırBundan tam tersi hareketler bekliyorum kuzum. Pozitif olursa ve de sağlıkla gelirse de, 4 embriyonun içinde ben en çok seni sevmiştim zAten diyeceğim :)
peynir tuzlu peynir değilki künefe peyniri tuz gelmez yanii.. güzel de yapılırsaaaa ooohh misss tereyağlı sıcaaak böyle tam pişmişş süppeer :)) olsa da yesek ... ayy deyince canım bi turşu çekiyor bir ekşi çekiyor bir tatlı çekiyor... ben de mi gizli gebeyim acabaa:)))
Çok iyi çok sevindim :)Çok iyi canım bende testi tekrarladım 2,2 çıktı doktor ilaca gerek yok bi y sonra tekrar kan ver bakalım dedi.folata daha baktırmadım ama folik asit depolanmıyor diye biliyorum fazlasının bi zararı olur mu ki doktorla paylaştın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?