Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzumm geçmiş olsun ilaca gerek kalmamış.. folat dediğin folik asit oluyor sanırım 12. haftaya kadar kullandırıyorlar eksikliğine fazlalığına bakmadan ama ne kadar yüksek acaba? bakalım doktor ne dicek?

kuzumm geçmiş olsun ilaca gerek kalmamış.. folat dediğin folik asit oluyor sanırım 12. haftaya kadar kullandırıyorlar eksikliğine fazlalığına bakmadan ama ne kadar yüksek acaba? bakalım doktor ne dicek?
Teşekkür ederim canoo.
Çok az üstünde ama her gün içmeye devam ettikçe yükselecektir çünkü bi ayda çok yükselmiş. Geçen ay da bakılmıştı.
Sorayım bi bakalım. Doktor deyince sinir basıyor artık vallahi bak yine fena oldum.

Aa öyle sinir olmak yookk dün bir bugün 2 kuzum..

Herkesin değişik olur bence kiminin artar kiminin azalır. Kiminin çok olur kiminin az..
Kendin için en iyi takip ederek sorunun cevabını bulabilirsin canım.
Anladim cnm. Her lavaboya gittgmde takip ediorm kendimi. Azicik da olsa umudum var . Az kaldi baklm ☺

Şimdi siparis
Dimi ya. Ama çok sancılı geçiyor yatak döşek yatıyorum.
Agrıdan duramıyom bunasıl bir ağrı geç geldiği içinmi

Armin canım kayseriden bi adamdan sipariş vermiş face den bulmuş adamıda 4 sene oldu diyor numara kayıp tabi . Bulamazsa arkadaşın diyor buluverirmis başka birini ama faceden kendiside bulabilir rahatça dedi. Emin değil ama burasiydi sipariş verdiğim yer galiba dedi.

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-21-00-18-14.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar şimdi geçen ay 20 gün gecikti bu ay 12 gün gecikmeyle regl oldum. Şimcik 28 gündebir oluyoken ortalık karıştı nasıl hesaplayacam yımırtlama tarihini? Budurumu yaşayan varmı ki
En sagliklisi testle takip etmek olucak sanırım. Ben öyle yapcem. Bende şeyi merak ediyorum şimdi kist nedeniyle regl gecikti yani ben zamanımda yumurtladim regl den 14 önce değil mi?

,

oo ıste bu vucuttakı sarkmaları falan engellıyormus kuzum, dogru yoldasın. ama ben onu ne zaman denesem cok usuyorum gıbı gelıyor yazın bıle :) yapamıyorum cesaret edıp
Aynı ben hayır Antalyada bu sıcakta bile öyle geliyor. hazzetmiyorum soğuk sudan

Deldirmede zaten hayır kendimden biliyorum çok geç deldirdim ben kulağımı tutmadı gitti her duşta tekrar açmaya çalışıyorum resmen taki takmayı sevmiyorum bende kapaniveriyor. Yara zannediyor heralde vücudum kapatıp iyileştirme derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…