- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.681
seni takı almaya getirirken yanımızda götürelim :)))
ben de takamam,altın dışında takmıyorum,zaten çok takı sevmem,bi alyansım bir de kolyem
bu yaştayım,kulağım delik değil,ne kadar sevmediğimi oradan anla,
ufff hele ki yazın,duştan çıksam da bunu yaparak,1 saat sonra sadece soğuk su tutmak için geri giriyorum,zaten insanın teninin sıcaklığında üzerine değen su kaynıyor :))),
oo ıste bu vucuttakı sarkmaları falan engellıyormus kuzum, dogru yoldasın. ama ben onu ne zaman denesem cok usuyorum gıbı gelıyor yazın bıle :) yapamıyorum cesaret edıp
amannn valla ikimize tam olur kuzum,benim canım tatlıdır ya,bir kere deldirdim orta okulda,o kuyumcunun tabancaya taktığı kıytırık küpeden bütün kulağım yara oldu,çok acı çektim o zaman,amann dedim bi daha amann,Bendeki ikimize de yeter kuzum :)) bir tarafta 3, diğer tarafta 2 vardı, 3 tane olanın biri kapandı, 2-2 :)
ben de sadece altın takabiliyorum ( bak bak )amannn valla ikimize tam olur kuzum,benim canım tatlıdır ya,bir kere deldirdim orta okulda,o kuyumcunun tabancaya taktığı kıytırık küpeden bütün kulağım yara oldu,çok acı çektim o zaman,amann dedim bi daha amann,
Desene Felixciğim sana ucuz hediye alamazlar (altın ve gümüş dışında)o metal alerjısı bende de var, altın ve saf gumus dısında hersey alerjı yapıyor, bpncuklu kolye bıle taksam. gumusun sahte oldugunu ıkı saate anlıyorum mesela :) 900 ayar dıye satıp da aslında 900 degılse anında anlarım dıyorum alırken adam hemen baska takım gosterıp bunlar daha ıyı falan dıye kıvırmaya calısıyor :) bır de arşiv alerjısı varmıs bende, arsıvde uzun sure duran evragı elıme alsam hapsırıp kızarmaya baslıyorum :)
Canım bende de 28,2725,26,24 gün gibi değişiyor aralıklar bazen 10 unda bazen 13 ünde ovulasyon oluyor. Bence düzenli olarak ovulasyonla takip et derim.Arkadaşlar şimdi geçen ay 20 gün gecikti bu ay 12 gün gecikmeyle regl oldum. Şimcik 28 gündebir oluyoken ortalık karıştı nasıl hesaplayacam yımırtlama tarihini? Budurumu yaşayan varmı ki
Şu an en sağlıklısı ovulasyon testi ile takip etmek gibi geldi banaArkadaşlar şimdi geçen ay 20 gün gecikti bu ay 12 gün gecikmeyle regl oldum. Şimcik 28 gündebir oluyoken ortalık karıştı nasıl hesaplayacam yımırtlama tarihini? Budurumu yaşayan varmı ki
,
oo ıste bu vucuttakı sarkmaları falan engellıyormus kuzum, dogru yoldasın. ama ben onu ne zaman denesem cok usuyorum gıbı gelıyor yazın bıle :) yapamıyorum cesaret edıp
Ben de takarsam çıkarmam çıkarırsam takmam. Kulaklarımda bir tarafta 3 diğer tarafta 2 delik vardı. Buraya taşındıktan sonra nedense takmadım küpe delikler kapandı. Şu ara takmama dönemindeyim alyansımı bile takmıyorum :)bende de bi alyans, bir de küpe, o da mutlaka halka olacak. evlenmeden once her parmagımda yuzuk, kulaklarda cıfter delık vardı, evlenınce yuzukler agır geldı, hamılelıkte de kupe bıle zor geldı bı cıkardım, kulak delıklerı hemen kapandı, neysekı cezaret edıp bırer tane yıne deldırdım.
Dimi ya. Ama çok sancılı geçiyor yatak döşek yatıyorum.Düzelsinde çalışmalara başlayalım
Benim dün akşam öyleydi, ve hala kahverengi korkmaya başladımDimi ya. Ama çok sancılı geçiyor yatak döşek yatıyorum.
Desene Felixciğim sana ucuz hediye alamazlar (altın ve gümüş dışında)kız inşallah diğer taşlara yoktur alerjin pırlanta elmas yakut gibi
Korkmayın gecikti ya biraz ondandır sonuçta geldi onu düşünelimBenim dün akşam öyleydi, ve hala kahverengi korkmaya başladım
Benim nefretkocam da altın alır bana ya hakkat ben bu adamdan ne istiyom bu adama niye gıcığım acaba, halbuse hep altın alır
Temizlik yapmayı düşünme sürem, temizlik yaptığım süreden daha uzun benim. Düşünmekten işe başlayamıyorum bazen :)
Ben en son 15 yasimda 50 kiloydum herhaldepanic_attack masallah hep imrenmisimdir. Benim ablamda sizler gibi dogumunda kilo aldi ve hizla veriyor yine 50-55 olur yakinda
aa evet haklısın neden aklıma o gelmedi Flxcim pırlanta almıyo diye zaarkuzum senınkı heeep nankorluk yahuu :) :) deer ve kacar gıdermısım :) :) altın alıyo pırlanta getırmıyo dıyedır gıcıgın gulum yaaa olamaz mı
Sperm örneği vermiyo ya çok kötü taktın sen ona benceBenim nefretkocam da altın alır bana ya hakkat ben bu adamdan ne istiyom bu adama niye gıcığım acaba, halbuse hep altın alır
aaa evet eveet kuzum bu da mantıklı sebepler çerçevesindeSperm örneği vermiyo ya çok kötü taktın sen ona bence
Aynen kot pantolonumun kemerindeki etiketteki 4 tanecik küçük zımba beni delirtmisti ya diyorum niye kaşınıyorum görmemişim zimbalari iç tarafta çünküAynen delirir insan, üzerimde köstebek yürüyor sanki, maalesef ilacsiz kesilmiyor, bir de dikkat ettim bende yazın coşuyor durum, bu mevsimde olan bir şey yapan ama doktorun dedigi gibi bulmak gercekten cok zor, saatin kayışına geçen küçük metal bile kıpkırmızı yapıyor, cok dikkat etmek lazim, bildigin şeylerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?