Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
panic_attack kuzuu iki gözümün çiçeee duydum ki sıkılmışsın bizle takılmıyoon ondan ayy 23 nisan çalışman bitmedi mi daha..
Bizim kuzunun da öğretmeni izne ayrıldı yarın okul yokmuş yeni öğretmenin durumu belli olmamış işe bak sen bu kadının ayrılacağı aylar önceden belli idi hadi pazartesi gitmesin ee salı napıcaz.. bi akıl verin gideyim yönetimi mi haşlayım ne 'diyim ben

Yok kuzum haklısın. En büyük dert ne şu an, tedavinin kursa denk gelmesi.. bu çok da önemli bir sorun değil. An itibariyle takılmıyorum. Ne zaman isterse buyursun gelsin adet :)

Kaybın için üzüldüm canım umarım hamilesin ve sağlıkla kucağına alırsın. Henüz 8 gün varsa böyle çıkması normal değerin bence. Bir kaç gün sonra tekrarlamak en iyisi sanki. Umarım hamilesindir

Planlı bir ayrılıştı ve okul bir çözüm üretmedi mi ? Ne kadar saçma bir durum.

Çok teşekkür ederim canımm umarım inşallah beklemek en zoru inşallah güzel haberler alırım

Dogum izni mii, napacak bebeler, okul yonetiminin hatasi, haşla cancan
Demi ama şurada kaldı toplasan 1.5 ay kırıp dökmeden konuşabilir miyim bilmiyorum çünkü zaten dertliyim o konuda.. doluyum yani. Alamazsın da şu saatten sonra. Çok sinirliyim gerçekten. Hadi pazartesi gitmesin ya sonra!

Degerlendirdik bakalım :) ve ağrılarım ve akıntım geçti bakalım neymiş bunlar. Şayet bu yumurtlamaysa 14 gün sonra bat mi gelecek. Hiç bu kadar erkende olmamıştı hayatımda. Özgürün dediği gibi bu yalancı bir pozitif olabilir.

Beşte bişey sorabilir miyim. Hiç bu tüp bebek tedavilerinde dhea kullandin mi? Yumurta sayısını artırıyormuş sanırım. Iki yumurta ile opu istememekle iyi yapmışsın. Boşa o kadar iğne ilaç opu, inşallah doğal olur.

Bu termali annemde çok diyor nedense. Acaba sıcak suların ne gibi faydası var. Yapışıklık vs bişey mi açıyor.

Caniko sakin ihmal etme bu anestezi narkoz meselesini. Hersey çocuk degil, annesi olmazsa çocuk daha perişan olur. Once kendi saglimiz sonra bebeklerimiz olsun.

Dün şeettik artık bugün nooo aferin sanaa laf dinlemişsin kuzuu aynen devamm❤
Benim dünkü pikse senle aynıyiz batta. Yoksa bir hafta gerinden gelicem gene. Benim göğüs uçlarım hala duyarli sanki hamilelikteki gibi. Acaba östrojen mi yüksek olunca duyarlı oluyordu.

Ben de gördüm zor tuttum kendimi teselli edenlere de yormayın kendinizi anlamıyor yazacaktım, doğuma 1,5 ay kalmış hala aynı terane, allahım dedim günaha girmemek için sustum
1.5 ay kalmış ben nasıl bakıcam mi diyor. Yarabbim burda çırpınan kullarını da gor. Olsun diye neler yaparken, olanın şükrünü bilmeyenler var.

Hiç dertsiz başını ağrıtma, stres fena bu işte.
Bak yeni gene paket açıklandı kimbilir muhasebeciler neler gelicek.

Allah korusun. Ben senin ordaki doktorlara pek güvenmiyorum. Sen geldiğinde bir kardiyolj8yr de gözük.

Dogum izni mii, napacak bebeler, okul yonetiminin hatasi, haşla cancan
Bence haşlama canım idareci olarak alacağın cevabı ben vereyim kuzum kendi adınıza ve çocuğunuzun eğitim öğretim hakkına göre haklısınız ama bu durum bizim elimizde olan bir durum değil biz idareci olarak milli eğitime gerekeni bildirdik takdir edersiniz ki öğretmen ayrılmadan yerine yeni biri görevlendirilemez şu anda milli eğitimin bize öğretmen görevlendirmesini bekliyoruz anlayışınız için teşekkür ederiz

Ağrıların ve akıntın geçtiyse yumurtladın demektir kuzuu.. benim yumoşlar büyüyo daha canım adetten sonra 10.gündeyim yum.dönemine girdim. 19 nisan yum.gösteriyor program..
Valla termal tatili değildi çınarcığa gitmiştik iyi gezdikk kafa dağıttık.. termale uğradık sıcaka ayak suyu oturma banyosu vs.. güzel yeşillik bol temiz hava no stresss geldi valla

Nereye kadar gitmeyecek ya, yazik bu çocuklara, zaten eğitim sistemi kocaman 0

Yaa bizde de hata oldu nolacak demedik yönetimle konuşmadık
Bak bu durumu bilmiyorduk.. ama bize denen tatlı bir kızmış başlayacak vs diye konuşuldu hatta öğretmeni de pazartesi öğretmeninizi üzmeyin iyi çalışın diye gitmiş. Bilmiyorum hayırlısı inşallah canım.

Aradaki boşluk ne olacak peki, bir de bu görevlendirilecek olan kişi için de bir süreç gerekiyordur sanirim,yani sirada biri ayrilsa da izne ben yarin başlasam diye bekleyen öğretmen yoktur diye düşünüyorum, yazılar yazıldı, bulundu,geldi, basladi , taniti , alıştı derken karne zamani gelir muhtemelen

Ayy inşallah olmaz öyle salı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…