• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben mi yanlış anladım acaba? Ama 1 Mayıs tatil diye 2 Mayıs’a kalmamış mıydı?
valla bende anlamadım,her şekilde dualarımız onunla diyelim bari,buraya geldiğinde sağlıklı bilgiyi kendisinden alacağız,söz sizde panic_attack panic_attack :))))

pes etme hemencik yafu,bak rahim filmi çekilince doktorlar bile 3 ay gebe kalma şansın yüksek diyorlar,ilk aydan havlu atma,al ovu testlerini devam et,mübarek Ramazan geliyor bak,tevekkül bizden,takdir Allahtan,bir de eşinden ziyade kendini de düşün,bu evlilik kurumu bir ortaklık gibi,sende üzülüyorsun o da,kendini suçlu hissetmen için bir neden yok,her şey Allahtan canım,biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz sadece
Allah razı olsun içimi ferahlattın sağol canım benim sağol Rabbim önce sana sonra bana sonra diğer bütün bebek hasreti çeken kadınlara versin hayırlı evlatlar... Bakalım ben 17 mayısa kadar eşimle de yakınlaşmayacam. Sporuna keçiboynuzu yemeye devam etsin bu arada. Gerisi takdir i İlahi

Bugün 11 de idi inşallah sağlıkla çıkmıştır
Bende tertemiz negatifi gördümm
20190502_115606.webp

Allah razı olsun içimi ferahlattın sağol canım benim sağol Rabbim önce sana sonra bana sonra diğer bütün bebek hasreti çeken kadınlara versin hayırlı evlatlar... Bakalım ben 17 mayısa kadar eşimle de yakınlaşmayacam. Sporuna keçiboynuzu yemeye devam etsin bu arada. Gerisi takdir i İlahi
senden de Allah Razı olsun canım,neden 17 mayıs bu arada

Ovülasyon tesi kullanmadan artık anlayabiliyorum canım benim. Yumurtlamam 16,17,18 mayıs...
ama işte o sürede ölü spermlerle işe başlayacaksın bu 1,
ikincisi hiç belli olmuyor bazen,14 günde yumurtlayan biri 9.günde hamile kalmış olabiliyor,örneği çok canım,sen adet bitsin,gün aşırı devam bence,her an her şey olabilir,bende bu ay yumurtlamaya odaklandım,sonuç negatif test oldu :işsiz:

ama işte o sürede ölü spermlerle işe başlayacaksın bu 1,
ikincisi hiç belli olmuyor bazen,14 günde yumurtlayan biri 9.günde hamile kalmış olabiliyor,örneği çok canım,sen adet bitsin,gün aşırı devam bence,her an her şey olabilir,bende bu ay yumurtlamaya odaklandım,sonuç negatif test oldu :işsiz:
Kuzum biz sanırım test yapıp strese giriyoruz bu yüzden tutmuyor. Dediğin gibi gün aşırı yapıp bırakmak en doğrusu. Sen de çok takma artık dinlenelim biraz.

Kuzum biz sanırım test yapıp strese giriyoruz bu yüzden tutmuyor. Dediğin gibi gün aşırı yapıp bırakmak en doğrusu. Sen de çok takma artık dinlenelim biraz.
evet taktıkça olmuyor bu iş maalesef,ondan dolayı istemiyorduk ama hamile kaldım lafını çok duyuyoruz insanlardan,

evet taktıkça olmuyor bu iş maalesef,ondan dolayı istemiyorduk ama hamile kaldım lafını çok duyuyoruz insanlardan,
Evet canım inan stres yapmadım ben bunay mesela. Ama yumurtlama günlerim, çatlama, silikleşme, değerlendirdik mi diye düşünme, testleri bitirip bu kez artık Bat bekleme ama stressiz bile olsa, etkileniyor insan, ben bunu bizzat öğrendim. Stres olmasa bile sürekli düşünmek sanırım hamileliği engelliyor.

Sabahtan beri toplantıdaydım. Başağrısı mutsuzluk alerjik reaksiyonlarla geldim oturdum okuyorum. Her yazdığınıza ağladım resmen burda. Lütfen biri çıksın bize burda büyük harflerle "HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" desin ve olsun artık ne olur ya ne olur....

Kızlar merkezden çıktım ben. 5 yumurta toplanmış. :))
Toplama işlemini de Müstecep bey yaptı.
Adet söktürücü ve antibiyotik yazdı. Sorunsuz bir rahim olursa ilk adetle başlarız rahim hazırlamaya dedi.
Şimdi sıra önümüzdeki 5 gün ne olacağı.

Son düzenleme:
Normalde bugündü değil mi adetin canım.. öyleyse negatif gibi sanki.. umarım test hatalıdır ya, 25 altı ölçemediği için çıkmamıştır.
Yok yarın bat kuzu inşallah öyledir ama tertemiz yau değilim işte boş ver umutlanmayım bence ☺

Back
X