Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar. Ovülasyontesti aldım bugun geliyor çalışmalara basladık. Bu ovülasyontesti ni sabah aksam mı yapmam gerekiyor. Aynı saatte. Daha önce düzenli yapmamıştım bu sefer teste göre lambadayıı ayarlayın diyorum. Resimde yüklemeyi beceremiyorum burda kac kez denedim. Bu arada cano üzülme bu ay hepimize ugur getirsin inşallah mübarek günler cifte bayram yasayalım...

ultrasona sureklı maruz bırakmak da ne kadar dogru, bebegı gorecegım dıye ya. zaten gorsen de gormesen de allah ona omur yazdıysa duruyor yazmadıysa gıdıyor aslında elımızden gelen hıcbırsey yok. ben kurtaj olduktan sonra bır arkadasımın arkadası ıle tanıstık, muhabbet edıyoruz kadın dıyor 9 haftalık hamıleyım ben de, dedım gıttın mı doktora -dur bakalım 3 aya kadar dusmezse gıderım- dedı gıtmemıs doktora, ılk ıkı cocugunda da oyle beklemıs. ben de dusunuyorum oyle zırt pırt gıtmem tabı kı ama en azında yerlesırken dogru yerde mı dıs gebelık mı bı gormek ısterım. 3. ayı da beklemem ya

o zaman seni de teste bekliyoruuz.. dün birini okudum 3 konmuş 6.gün test pozitif devam etsin inşallah sağlıkla.:)

Sanırım onun üçü de tutmuş olmalı çünkü 6. Gün de çok erken idrar testi için. Kanda 8. Gün bir şeyler çıkıyor ama. Benim geçen transferde 8. Gün kanına göre hamile değilsin çık oyundan demişlerdi :)
Ay nasıl bir şeydi o ya, daha var mı yok mu havasına bile girmemiştim. 8. Gün kan verdim öğleden sonra lekelenmeler başladı :)
Kuzum ben şu an gebelik testi yapmıyorum ama zaten tedavi gördüğüm için kan testi yaptırmak ve sonuç almak kolay olduğu için. Bu kez 8. Ve 10. Günlerde kan vereceğim, 10. Gün öğleden sonra 2:30 dan sonra öğreneceğim. Zaten idrar testi de o günlerde yapacağım için yapmıyorum. Ama doğal denerken bir kaç gün kala yapıyordum, kalbim kadar temiz bir sonuç alınca da yoluma bakıyordum. Burada kendin kan testi yaptırmak istediğinde, öyle bir seçenek yok :) doktor yazacak.. hadi yazdı gittin kan verdin. Öyle internete girdim de sonucuma baktım yok :) testi isteyen doktora gidiyor sonuç gidip ondan öğreneceksin. Bu şartlarda evde gebelik testi yapmaktan başka seçenek yok doğal denerken :)

Boşuna demiyorlar çok düşünenin çok derdi olur diye. Galiba hepimize biraz öylesi lazım.

Zeynepharikalardiyarında diye bir YouTube hesabı var ya, bu kaza kurşunu için süper yorumu var.. iki çocuk olmuş, ikisi de kaza kurşunu, ne yaptılar eve taramalı ile mi girdiler diyor :)

Günaydın canım ;
İçinden bir çizelge çıkacak adetinin kaç günde olduğuna bağlı olarak ne zaman başlayacağına dair.. ilk günler günde bir tane yaparak başla bence.. onlar erken yumurtlama ihtimaline göre kaçırmaman gereken günler. İkinci çizgi normalde o günlerde silik çıkacak.. ikinci çizgi koyulaşmaya başladığında da sabah akşam iki tane yaparsın.
Çünkü önce 2. Çizgi (t çizgisi) 1. ÇiZgi (c çizgisi) kadar veya ondan daha koyu olacak. Bu yumurtlama çok yakın demek, 24-48 saatte gerçekleşecek gibi birşey. Bu günleri değerlendirmen önemli, ama asıl 2. Çizgi silikleşecek, bu da yumurtladın demek, o zamanı da mutlaka değerlendirmen gerek :)

Onumuzdeki ay siparis vermene gerek kalmayacak gibi dusun lutfen manyaga baglamama gerek yok cunku oyleyim

Umarım yaa, dediğin gibi hamileyken değişik davranabiliyor insan, çok pimpirikli insanlara kızıyorum hatta :)

Haklısın zırt pırt gitmeye ben de karşıyım ama en az onun kadar üç ay gitmemeye de karşıyım ya.. kese, kalk görüneceği zaman bir gitmek herşey yolunda mı diye bakmak isterim. Ne bileyim belki kan değerlerinde eksik bir şeyler var ve yerine konması lazım.. bunlar için de kontrol önemli..

Umarım yaa, dediğin gibi hamileyken değişik davranabiliyor insan, çok pimpirikli insanlara kızıyorum hatta :)

Ya işte o da bir duygu hali.. insan yaşamasan bir şey diyemiyor ama herkesin de bir yapısı var muhtemelen hamile kaldığında da manyaklaşama sınırımız yapımızla ve takıntılarımızla ilgili :)

en fazla 20 alirim hic denemedigim icin regl bitince baslarim diye dusundum. Stoksuz olmak en guzeli, hiccc erken gebelik vb bi sey de yapmicam... sakin sakin beklemek en guzeli

en fazla 20 alirim hic denemedigim icin regl bitince baslarim diye dusundum. Stoksuz olmak en guzeli, hiccc erken gebelik vb bi sey de yapmicam... sakin sakin beklemek en guzeli
Regl bitince yumurtlama olur mu belki vardır da çok nadirdir herhalde. Döngülerin düzenli ise içinden kaçıncı gün başlanan gerektiğine dair bir çizelge çıkacak. Ama düzensizse ve Pco falan varsa Regl bitince başlanıyor olabilir..

bu arada ovu testi hamileliği de gösteriyor,test ettim,onayladım,geçen hamilelikte çift çizgi çıktı,bu ay elimdeki 1 adet gebelik testini harcamamak için bol bol ovu yaptım adete yakın,o manyak benim yani ve ikinci çizgi yoktu,elinizde varsa kullanın kızlar

senle o işi hallederiz biz telefondan bebişim,hele bi testler gelsin de

Bn olsun istiyorum merhaba bu arada ama nasil bi yol izlemeliyiz bilmiyorum

burada da ver 50 lira tıp merkezine,evine kadar sonuç getirecekler nerdeyse,yeter ki 50 lira ver

Valla edindigim bilgilere sevgili dennisgo bazilari 8. Gununde,10,18,23 gibi gidiyor bu sayilar, bazilari da o ay hic yumurtlama yasamiyormus( normal bi durummus) duzenliyim, mevsim gecislerinde degiskenlik gosteriyor. Her ay ayni zaman diliminde yasamayabilirmissin vb...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…