• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aradaki boşluk ne olacak peki, bir de bu görevlendirilecek olan kişi için de bir süreç gerekiyordur sanirim,yani sirada biri ayrilsa da izne ben yarin başlasam diye bekleyen öğretmen yoktur diye düşünüyorum, yazılar yazıldı, bulundu,geldi, basladi , taniti , alıştı derken karne zamani gelir muhtemelen
Abartmayalım çünkü çocuklar bizim kadar katı değil evet kolay bir süreç değil tabi ki ama onlar daha çabuk adapte olabiliyor değişimlere 🤗

Yaa bizde de hata oldu nolacak demedik yönetimle konuşmadık
Bak bu durumu bilmiyorduk.. ama bize denen tatlı bir kızmış başlayacak vs diye konuşuldu hatta öğretmeni de pazartesi öğretmeninizi üzmeyin iyi çalışın diye gitmiş. Bilmiyorum hayırlısı inşallah canım.
O da giden öğretmenin ayrılma yazısı yeni gelenin başlama yazısı derken 1-2 günü bulur kuzum

Yook zaten öğretmenin gidişi sıkıntı değil bizim dert ettiğimiz boşa zaman geçmesin daha 1.yazılıları oldular bu çocuklar çok da donanımlı öğretmenimiz de olamadı. Kayıpları çok olmasın. Zaten bizim katkımızla öğreniyorlar kuzum. 😑 hayırlısı bakalım neyse.

Abartmayalım çünkü çocuklar bizim kadar katı değil evet kolay bir süreç değil tabi ki ama onlar daha çabuk adapte olabiliyor değişimlere 🤗
Valla benim ogretmenimin tayini bayburta çıkmıştı ve benim dünyam yıkılmıştı o kadar üzülüp aglamistim, ben ve bütün arkadaşlarım demek yeni nesil daha cabuk adapte oluyor, ben şahsen olmamıştım

Degerlendirdik bakalım :) ve ağrılarım ve akıntım geçti bakalım neymiş bunlar. Şayet bu yumurtlamaysa 14 gün sonra bat mi gelecek. Hiç bu kadar erkende olmamıştı hayatımda. Özgürün dediği gibi bu yalancı bir pozitif olabilir.

Beşte bişey sorabilir miyim. Hiç bu tüp bebek tedavilerinde dhea kullandin mi? Yumurta sayısını artırıyormuş sanırım. Iki yumurta ile opu istememekle iyi yapmışsın. Boşa o kadar iğne ilaç opu, inşallah doğal olur.

Bu termali annemde çok diyor nedense. Acaba sıcak suların ne gibi faydası var. Yapışıklık vs bişey mi açıyor.

Caniko sakin ihmal etme bu anestezi narkoz meselesini. Hersey çocuk degil, annesi olmazsa çocuk daha perişan olur. Once kendi saglimiz sonra bebeklerimiz olsun.

Benim dünkü pikse senle aynıyiz batta. Yoksa bir hafta gerinden gelicem gene. Benim göğüs uçlarım hala duyarli sanki hamilelikteki gibi. Acaba östrojen mi yüksek olunca duyarlı oluyordu.

1.5 ay kalmış ben nasıl bakıcam mi diyor. Yarabbim burda çırpınan kullarını da gor. Olsun diye neler yaparken, olanın şükrünü bilmeyenler var.

Hiç dertsiz başını ağrıtma, stres fena bu işte.
Bak yeni gene paket açıklandı kimbilir muhasebeciler neler gelicek.

Allah korusun. Ben senin ordaki doktorlara pek güvenmiyorum. Sen geldiğinde bir kardiyolj8yr de gözük.
senellaaa senella test yapmaya devam ediyomusun peki? nihayet calismaya basladin😀😊😊
benim de galibası catlatı bugun 🙄 dün calıstım bide ondan 2 gun önce. iki senelik evlilik hayatim da iilk defa bu son 2 iliski de hic kalkmadim uyudum ablamı dinledim😅
gelince ahdim var gidicem , kosu yolu kalbe. dicem isvicre iyisin gerek yok dedi niye yapmis tr anlamadik bakiniz ve aranizda anlasin.😂

Valla benim ogretmenimin tayini bayburta çıkmıştı ve benim dünyam yıkılmıştı o kadar üzülüp aglamistim, ben ve bütün arkadaşlarım demek yeni nesil daha cabuk adapte oluyor, ben şahsen olmamıştım
ben numarasini almistim arar aglardim 😀

Şu an ovulasyon testi yapmadığım için çok pişmanım. Kendimce bir yumurtlama günü belirledim Cuma’dan beri regli bekliyorum. Şikayetlerim var ama başlamıyor gıcık şey. gelmiyor beni de sinir ediyor. Neden bu kadar takılıyorum?çünkü haftaya kurs tatil iğnelere başlasaydım kursu etkilemeden kontroller biterdi ama şimdi tam kurs zamanlarında kontrol ve belki yumurta toplama olacak. Acaba kaç gün gidemeyeceğim tedavi süresince diye takılıyorum.
bi test daha mi yapsan ? hayir hamile degilsen de ki insallah vardir bisi ama, yoksa test yapiyoruz şak ogun ertesi gun adet oluyoruz (mesela ben)🙄

Hamile olma ihtimalim yok canım. Yumurtlamadan tam emin değilim ama önemli günlerin çoğunda sahalar boştu :) zaten şikayetlerim de var adetle ilgili sadece başlamıyor.
olur ya tedavinin etksiyle erken harekete gecmislerdir yumutalar, bi kac komando birlikgine denk gelmistir, yum gunleri kaymiştır ileri geri. ya insallah öyle olur.

benim kafa karişti temmuz da kesin trdeyiz bir ay. iki senedir tatil yapmadimnm (cenazeler hastalar) kafam, bedenim, yorgun kalbim ozlemlerle dolu) .ben temmuz oncesi gidicektim tupe ya, mayis basi laproskopi karistirdi ortaligi. kocanın yazligi var, kaynim 5 cocuguyla geliyormuş🤦🏻‍♀️🙄 ev buyuk yer cok amaaaa, benim kafa da beden de kaldirmaz ( boy boylar ana ayri) ve bizden 10 gun sonra ordalar🤣 şimdi acabasi operasyon sonrasi kendime bir iki ay daha verip bi hafta yazliga ayip olmasin diye, 15 gun agvaya kacsak (deniz tatili sevmiyoruz) bi hafta 10 gun istanbulda anamlarla gecirsek, eylüle kadar kendime sans verip olmadi trye tupemi gelsem,
yoksa geldigim zamani direk tuple mi degerlendirsem.
ben ne halt etsemmmm ??? siz fikir verin siz olsaniz napardiniz ?
Tatlım bence geldiğin zaman tüp dene. Neden vakit kaybedesin ki.

@suvesu sagol canim benim evet haklısın💐. temmuzda tadilat var kocanin calistigi yerde bir ay kapali. 🙄hepsini izine cikariyorlar. ben laproskopi cikmadan once tupe herkezden gizli gidip trye oda sperm vermek icin gunu birlik gelip donucekti. temmuzda koca izine gelene kadar ben denememi yapmis onla tatile gidiyor olucaktim, kimse bilmeden, orda onlara cok magruz kalmadan kacicaktik. olmadi iste. iki yildir evliyim. iki yildir aileme hasret kaldim. koca bir sene koca kiş yaz gelsin yazliga gideyim (yazlik benim icin ailemle rahatca vakit gecrebilecgim tek yer) kardeslerimi de alayim yanima, hem tatile hem onlara doyarim diye ay saydim, saydim, yedigim kaziga bak😔 adamin yazligi var firsat vermiyorlar evi var kirasini vermiyorlar benim garipte gurur yapiyo bisi demiyor.anamin evi tam sulalesinin ortasin da, alti ustu yanı sağı solu sokagi heryerde onlar 🙈orda dursam rahat yok surekli anama geliyorlar. hele nereye gitmisim, ne almisim🤣tup yapsam annem de degil otel de saklanmamız lazim. 🤦🏻‍♀️ huzurlu bir alan hic biyer de yok bana. denissgonun dedigi gibi tatil yapip kendime sans verip. olmadi saglam kafayla gizli sitressiz tupe gitmek benim icin daha iyi olacak gibi.😔
Ben bekleme demiştim ilk mesajımda ama, sanki tatilde sadece tatil yapsan sana daha iyi gelecek gerçekten... Hem belki operasyon sonrası kendiliğinden olur, ona da fırsat tanımış olursun :KK200:

bi test daha mi yapsan ? hayir hamile degilsen de ki insallah vardir bisi ama, yoksa test yapiyoruz şak ogun ertesi gun adet oluyoruz (mesela ben)🙄
Ama benim hamilelik şüphem yok şu an.. ayı değerlendiremediğimi biliyorum. Dört gözle adet beklediğim hiç olmadı ama tatilde şu tedaviyi halledeceğimi sandığım için günler geçtikçe stres yapmaya başlamıştım ama dün akşam bıraktım. Rahatım artık bugün yarın başlar bence..

Ama benim hamilelik şüphem yok şu an.. ayı değerlendiremediğimi biliyorum. Dört gözle adet beklediğim hiç olmadı ama tatilde şu tedaviyi halledeceğimi sandığım için günler geçtikçe stres yapmaya başlamıştım ama dün akşam bıraktım. Rahatım artık bugün yarın başlar bence..
hiç mi olmadı :confused:

olur ya tedavinin etksiyle erken harekete gecmislerdir yumutalar, bi kac komando birlikgine denk gelmistir, yum gunleri kaymiştır ileri geri. ya insallah öyle olur.

Acaba arı sütü bal polen mi böyle yaptı? Tedavi etkisi ile yumurtalara birşeyler olabilir tabiki ama önemli günleri değerlendirmezsen o yumurta tek başına bebek olamaz değil mi :)

Oldu olmasına da ne zaman olduğunu hatırlamıyorum takvime de işaretlememişim. Ama kafamda hiç yumurtlama yakın bu çalışma iyi oldu gibi bir fikir yok. Alakasız zamanlarda oldu demek :) belki bir tanesi denk gelmiştir o da bebek olmuştur desek zorlama bir yorum olur :) zaten adet belirtilerimi tanıyorum aynen onlar oluyor sadece başlayacağı zamanki son belirti yok. Evde test var bir iki gün daha olmazsa yaparım. Ama ben şu an arı sütü bal polenden şüphelenmeye başladım :)

Back
X