- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
Ben agzima atip suyla yutuyorum efemcimMerhaba Poleni nekadar ve nasıl kullanıyorsun ballamı karıstırıp kullanıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben agzima atip suyla yutuyorum efemcimMerhaba Poleni nekadar ve nasıl kullanıyorsun ballamı karıstırıp kullanıyorsun
Dün ilk transferimi oldum 2 tane 3. Gün embriyosuBenim doktorda öyle, hiç umru değil bu değerler, ben meraktan kendim gidip yaptırdım, senin son durum ne? Hangi aşamadasın?
Ağrılı oluyor mu tup bebek işlemleri canimDün ilk transferimi oldum 2 tane 3. Gün embriyosu
Transfer kolaydı, yumurta toplama anestezili zaten sonrasında kramp tarzı hafif ağrı oluyor ama zor bir süreçAğrılı oluyor mu tup bebek işlemleri canim
Hayırlı olsun canım tutunsunlar sıkıcaaa. Güzel haberlerini bekliyoruz.Dün ilk transferimi oldum 2 tane 3. Gün embriyosu
Inşallah karşılığını alırsın darısı bizeTransfer kolaydı, yumurta toplama anestezili zaten sonrasında kramp tarzı hafif ağrı oluyor ama zor bir süreç
hayirli olsun transeferin.. insallah bebeginnin guzel haberlerini, yada bebelerinin haberlerini alırsın:)Dün ilk transferimi oldum 2 tane 3. Gün embriyosu
Siz de mi tedavi görüyorsunuz?Inşallah karşılığını alırsın darısı bize
Eğriçayır ve Bee'o markaları çok güvenilir. İkisinin de internetten satışı var. Eğriçayır fiyatları biraz daha uygun.Çok öneren var sen nerden aldın? Doğal olanı kullanmak gerekiyormuş
Sağol canım bi bakayım, henüz almadım çünkü.Benim aldigim fanus markada soguk zincir, istersen incele, gayet itici ekşi bir tadi var, su gibi degil yani :)
Hayırlı olsun, sıkı sıkı tutunsun sana bebişlerinDün ilk transferimi oldum 2 tane 3. Gün embriyosu
Sağol canım her ikisini de duydum araştırıp birini alıcam artık, soğuk zincir olanlar bana daha güvenilir geldi.Eğriçayır ve Bee'o markaları çok güvenilir. İkisinin de internetten satışı var. Eğriçayır fiyatları biraz daha uygun.
Aynen öyle canım, saf arı sütünün kesinlikle soğuk zincirle taşınması gerekiyor. Hem Beeo hem de Eğriçayır özel paketleriyle, yanında buzla gönderiyorlar arı sütünü. Bu şekilde yurtdışına bile gönderim yapıyorlarmış.Sağol canım her ikisini de duydum araştırıp birini alıcam artık, soğuk zincir olanlar bana daha güvenilir geldi.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahDün ilk transferimi oldum 2 tane 3. Gün embriyosu
canım ben eğriçayır diye bi siteden aldımÇok öneren var sen nerden aldın? Doğal olanı kullanmak gerekiyormuş
hayır karıştırmıyorum ayrı ayrı kullanıyorum sabahları aç karnına çay kaşığının yarısı kadar arı sütü arkasından bi çay kaşığı plen alıyorum su ile yutuyorumMerhaba Poleni nekadar ve nasıl kullanıyorsun ballamı karıstırıp kullanıyorsun
Tesekkür ederim sagolasınhayır karıştırmıyorum ayrı ayrı kullanıyorum sabahları aç karnına çay kaşığının yarısı kadar arı sütü arkasından bi çay kaşığı plen alıyorum su ile yutuyorum
çok geçmiş olsun kuzu.. doktor ne dediyse o bence bir adeti yeterli gördüyse sıkıntı yok demek ki, hem rahim düzelmeden bebeği kabul etmez derler. hakkımızda hayırlısı olsun kuzuArkadaşlar hepinize merhaba, cuma günğnden bu yana yazılanları okumadan bir merhaba demek istedim. Umarım hepinizde olumlu gelişmeler, güzel haberler vardır, okumaya başlayacağım birazdan. Ben cumartesi günü kürtaj oldum, çünkü hiçbir gelişme ve can yoktu, bugün işbaşı yaptım. kanama var, zaten olması gerekiyormuş, dün kontrole gittim herşet temiz sıkıntı yok dedi doktorum, arada hafif sancı oluyor ama psikolojik olarak çektiğim sancıdan daha acı değil. Kendimde hata arıyorum sürekli ama sonra da diyorum hep hayırlısı olsun diye dua eden sendin, demek ki bu hayırlı olmadığı için Allah sana vermedi işte. Daha büyük kaybedebilirdim, daha sonra özürlü olduğu için aldırma kararı bana bırakılabilirdi, doğumda kaybedebilirdim... daha daha kötü bi sürü şey olabilridi Allah bu şekilde olanı benim için hayırlı kıldı diye düşünüyorum. Bana tavsiyeniz var mı, doktor ilk adetten sonra denemeye devam edebilirsin dedi, ebem 3 ay bekle dedi, fikir ve tecrübelerinizi ortaya dökün kardeşlerim, bacılarım, yumurta güçlendirmeye ne zaman başlayayım sizce, 3 ay ara versem mi gerçekten, hepinizi öpüyorum, desteğiniz ve varlığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız bacılar