dedigin dogru sorunluysalar tekrar masaya yatmam gerekicek, yaşayıp gormeye kararlıyım korksam da. ama, icimde ki ses korkma uyandigin da bosuna korkmusum diceksin diyor.
6 mayıs ta olucak. teşekkür ederim icime su serptin iyi gecip iyi olucak umarım boşuna endilendim dicem insallah
haklisin ama iste insan panik oluyor beste can , ameliyat günü tekrar bir konusurum almak gerekirse cok cok kötü degillerse bağlasınlar ama almasinlar diyecegim. bir suru felaket seneryolarindan bahsedince koptum ben.
benim neyim var bilmiyorum ki ben de, onlarda bilmiyor pek oyuzden laproskopi +histereskopi olucam. surekli sag yumurtalik ve cevresi agriyordu adet oldugum da, yumurtlama zamani ,adet olma zamani sidetlenen. yureyemiyorum agridan, acile gittigin bir hastane tupun de sivi var dedi ilac verdi. kendi doktorum hayir yok biseyin kullanma dedi. baska iki doktora gittim onlar da yok dedi. aciline gittigim hastaneye baska bir ay tekrar gittim laproskopi yapip bakip gerekirse almaliyiz tupu dedi yine kactim. kendi doktorum yine biseyin yok esinin de problem ozaman neden agrim var dedimmmm psikolojik dedi sitresten kasiliyorsun kendini gevseticek ilaclar verdi yolladi. sonra ben profosör buldum kanser hastasi cok yurtdışından gelen hastalari cok olan baya saglam bir doktor ve gittim. onun muayenesin de bak dedi senin tupun de degil yumurtalikla tup arasinda birsey var sana laproskopi +histereskopi öneriyorum üniversite hastanesininin doktorlari bu alan da cok iyi digerlerine guvenme dedi. tüpümü alirlarmi dedim sanmam dedi.kac doktorun bakipta bulamadigini adam iki dakkada buldu.iste bu doktor yazdi cizdi gittim gösterdim üniversite hastanesine, onun dedigi yere baktilar ve onlar da gordu sorunlu yeri. esim sordu nasil bir doktor bu prof doktoraa harika bir doktor bir suru sey saydi bilmem nerenin baskani bilmem neyin basi bilmem neleri tedavi etmis zaten ben arastirirken okumustum hepsini. onu bulup gittiğiniz icin sanslisiniz dedi. benim esimde cladimiyen cikti sperm testin de ilac verdiler ikimize. ama is isten gecmis bana da gecmis demekki ben de cikmamisti o ara ama sonradan arizalar basladi ben de. hastaneye guvenip operasyona giricem. umud ediyorum ki alincak birseyim olmucak ve ben ayni gun evime gidicem. aliarsalar da tup bebek icin bir engeli kaldirmis olucaklar. iyi dusunmeye calisiyorum. tesekkur ederim insallah pisman olmucam