• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dennisgo dennisgo senin son durum ne? Senella Senella ? Allahını seven üzerime son durum özeti atsın. Çok geri kaldım. İkinci, üçüncü bebe peşinde olanlar da lambadaya devam etsin please. :)) :p @can09e ❤

@seheryeli77 sen nerelerdesin bacım? Devam ediyon oralarda, hiç bakmıyon buralara? Aha şiir yazdım.

@Marjo seni de unuttum sanma ha.

Daha da var ama aklıma tüpçü, aşılamacı nick gelmedi kusura bakmayın kafamda filler dans ediğiii bacılar.
Buralardayım ben canım :) Çok sevindim tedavinin iptal olmayacak olmasına, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben polipleri aldırdım, bekleme sürecindeyim, 2 veya 3 ay doğal sonra tüp bebek dedi doktorum, öyle yapacağım.

Armin Armin yüreğini ferah tut lütfen, ameliyat komplikasyonları bunlar, en kötüyü düşünüyorlar, bence de sıkıntı çıkmayacak hissediyorum.

Selam arkidesleer :)
Bayadir girememistim topige.
Bugun vajinal muayenem vardi.
Rahimde biraz fazla kalinlasma ve sag tarafta kist gordu :KK43:(
Mayisa odaklanmis bir gebelik hikayesi olamayacak mi ki benimki : (
Hayirlisi olsun insallah moral bozmak yok Allah dermansiz dert vermesin hicbirimize :)

Buralardayım ben canım :) Çok sevindim tedavinin iptal olmayacak olmasına, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben polipleri aldırdım, bekleme sürecindeyim, 2 veya 3 ay doğal sonra tüp bebek dedi doktorum, öyle yapacağım.

Armin Armin yüreğini ferah tut lütfen, ameliyat komplikasyonları bunlar, en kötüyü düşünüyorlar, bence de sıkıntı çıkmayacak hissediyorum.
:) insallah seheryeli icimi isittti hislerin teşekkür ediyorum 💐
Cok gecmiş olsun ozaman Dr na güven Rabbim şifa versin kolaylaştırsın iyi düşün iyi olsun. Aksama evine dönüp çok şükür hersey yerinde ve yolunda iyiyim diye bizlere mesaj yazmayı nasip etsin.
aminnnn guzellik teşekkür ediyorum 💐

Evet sayın seyirciler. Saat 21:00 itibariyle 150 iu Gonal F + 75 iu Menopur + Günde 2 adet Femara hap ile tedaviye başlamış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun.
Cumartesi ilk kontrol yine Aydın'da olacak. Pazartesi tekrar olacak. O günkü duruma göre İstanbul'a çağıracakları gün de belli olacakmış. Resmen uzaktan tedavi görüyorum. :)
Bahçeci'deki doktorum da sağ olsun her aramamıza anında cevap veriyo, çok ilgili. Burdaki doktorum da Bahçeci'deki Müstecep Bey'in tedavi protokolünü ve doz ayarını çok uygun buldu. İletişimleri sorunsuz. İkisinde de "ay ben muhattap olamam" egosu yok.
Tam bir mutlu aile tablosu yaşıyoruz. :p İnşallah benim yumurtalar arıza çıkarıp bu tabloyu bozmaz. Dinimiz çok amin.

Hayirlisi olsun insallah moral bozmak yok Allah dermansiz dert vermesin hicbirimize :)

He benim de ilk defa bu ay sağda, diğer minnak normallerin yanında büzüşük bi tane folikül görüldü. Tam olarak dediği bu. O ne dedim, geçen aydan kalan bi folikül dedi. 11 milimmiş. Bunun diğer adı kist mi hiç bi fikrim yok ama kesin öyledir. Adetle atılırmış o, tedavide yok olurmuş, sorun yokmuş :/ İki doktorum da takılmadı ona ve başladık işte tedaviye.

Son düzenleme:
bazen oluya ya kist gibi gorup bebek cikiyor ne hikayeler duyuyoruz. kalinlasma da var keskeee sende. uzulme canısı baska sıkıntı vermesin allah hemm kist varken de hamile kaliyor insanlar mesela ablam da kist varmis aylarca olmadi her gittigin de dra, kist yerinde duruyormuş atılmamış adetler de. ameliyat dediler doktora islemler icin gittigi ayda, hamile kaldi! şok olduk hep beraber. demem o ki sen yine de calismalara ara verme çanını da sıkma.

dennisgo dennisgo senin son durum ne? Senella Senella ? Allahını seven üzerime son durum özeti atsın. Çok geri kaldım. İkinci, üçüncü bebe peşinde olanlar da lambadaya devam etsin please. :)) :p @can09e ❤

@seheryeli77 sen nerelerdesin bacım? Devam ediyon oralarda, hiç bakmıyon buralara? Aha şiir yazdım.

@Marjo seni de unuttum sanma ha.

Daha da var ama aklıma tüpçü, aşılamacı nick gelmedi kusura bakmayın kafamda filler dans ediğiii bacılar.
Ben dün akşam çatlatma iğnesini oldum bu sabah kan vereceğim herşey yolunda ise yarın da opu var canım.

Dennisin yakın inşallah opusu transferi bir kaç haber bekleyen var.. senin de durum belli oldu özgürcan bat bekliyor ❤ senellayla ben beyanname doldurmaya devamm :p
Benim Cuma opu var iğneler bitti dün akşam. Toplamadan sonrası da zaten hep bekleyiş. Bu hafta her gün hastaneye gitmekten fenalık geldi azıcık dinlenmek iyi gelecek :)

İnsallah sıkı sıkı tutunup saglıkla sıhatle gelsin inşallah. Süre konusunu amh tahlilimi görmeden önce 5 6 denersiniz demişti. Onu görünce 0.51 rezervi azalmış fazla vakit kaybetmeyin dedi. Aslında maddi sıkıntı olmasa hemen yapma taraftarıydı histerskobi sonrası daha cabuk tuuyormus ama maddiyat deyince 6 ay deneyin olmazsa gelin dedimişti. Hayırlısı insallah dogal olur üç kez oldu dogal Rabbim birkez daha nasip eder insallah
Umarım doğal yoldan gelir. Sonuçta rezerv de tek başına bir anlam ifade etmiyor. Benim rezerv testi iyi ama her tedavide kesinlikle rezervle alakası olmayan çok daha az yumurta gelişiyor. Bu ay sağ yumurtalıktan haber alınamıyor mesela. O nedenle buna takılma bence. Şansın yüksek gibi geliyor bana çünkü dediğin gibi histereskopiden sonra tutma şansı daha yüksek demiş doktor sonuçta.. sen de o dönemleri doğal deneyerek geçireceksin

Evet sayın seyirciler. Saat 21:00 itibariyle 150 iu Gonal F + 75 iu Menopur + Günde 2 adet Femara hap ile tedaviye başlamış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun.
Cumartesi ilk kontrol yine Aydın'da olacak. Pazartesi tekrar olacak. O günkü duruma göre İstanbul'a çağıracakları gün de belli olacakmış. Resmen uzaktan tedavi görüyorum. :)
Bahçeci'deki doktorum da sağ olsun her aramamıza anında cevap veriyo, çok ilgili. Burdaki doktorum da Bahçeci'deki Müstecep Bey'in tedavi protokolünü ve doz ayarını çok uygun buldu. İletişimleri sorunsuz. İkisinde de "ay ben muhattap olamam" egosu yok.
Tam bir mutlu aile tablosu yaşıyoruz. :p İnşallah benim yumurtalar arıza çıkarıp bu tabloyu bozmaz. Dinimiz çok amin.
Hoşgeldin tüp bebek güzeli.. umarım kaliteli ve yeterli yumurta elde eder sonra da sağlıklı embriyoların olur. Bu işin sonunda, inatçı mı inatçı, nazlı mı nazlı bebe de gelir artık..

bize de ymm bişey demedi kuzu,arkadaşın biri instagram paylaşımı yollamış bana,böyle böyle diye,
amannn püsürük iş hiç bitmiyo

Tam net bilgi yok ki. Kimi olmasa bile boş verin başınıza bişey gelmesin diy9r, interaktiften kapama dilekçesi için önce açmak gerekiyor diyor. Amann Poff bu meslek bizi doktorumun dediği gibi infertilite sahibi yaptı :(

Kalınlaşma iyi bişey adetin kaçıncı günündesin.

Doktorun iyiymiş onu çok methediyorlar tüp bebek başlığında. Ama protokol fiks gene kişiye özel tedavi yok maalesef. Senin yumurtalar var Allah'tan güzel güzel yumoş olup sonra embriyo olacak onlar annesi :) Hadi bakalım dikkat et kendine. Kaç yumurta vardı. Fazla olunca ohss durumu oluyormuş, hiç bir şeyi atlama ara sor.

Ben dün akşam çatlatma iğnesini oldum bu sabah kan vereceğim herşey yolunda ise yarın da opu var canım.

Hadi hayırlı olsun. Bu sefer inşallah olsun.

Benim sağ yumurtalığım ağrıyor ovu testim tertemiz :) sabah midem bulandı :) mayısa odaklanmış bir gebeyim :) olumlama mi yaptım şimdi beyanname yapayım :)

bu poşeti vermeyecek olanlar bile interaktif vergi dairesinden girip mükkelef değilim mi ne işaretleyeceklermiş kızlar var mı bilginiz can09e can09e flx77 flx77

canım poşet mukellefıyetı ılk beyanı vermekle başlıyor. o yuzden beyan verılmedıyse bu kapanıs ıslemının yapılmasına gerek yok. bız de devletımız ceza kesmeyı sever garantı olsun dıye buradan kapanıs ıslemı yaptık (gereksız olmasına ragmen) mukellefıyet bıtıs tarııhı 01/01/2019 dedık ama dılekcede suresınden sonra bıldırım dıye not cıktı. yanı aslında hıc buradan kapatmamak daha mantıklı canım. ya da 1-2-3 aylara bos beyan verıp mukellefıyet bıtıs tarıhı olarak 31/03/2019 yazıp kapanıs ıslemı yapmak daha mantıklı

canım poşet mukellefıyetı ılk beyanı vermekle başlıyor. o yuzden beyan verılmedıyse bu kapanıs ıslemının yapılmasına gerek yok. bız de devletımız ceza kesmeyı sever garantı olsun dıye buradan kapanıs ıslemı yaptık (gereksız olmasına ragmen) mukellefıyet bıtıs tarııhı 01/01/2019 dedık ama dılekcede suresınden sonra bıldırım dıye not cıktı. yanı aslında hıc buradan kapatmamak daha mantıklı canım. ya da 1-2-3 aylara bos beyan verıp mukellefıyet bıtıs tarıhı olarak 31/03/2019 yazıp kapanıs ıslemı yapmak daha mantıklı
bizde zaten poşetle mal teslimi de yok,poşetle bir işimiz de yok,ama dediğin gibi ceza kesmeyi sevdiği için maliye teşkilatımız insan bi tırsıyor :KK14:

Arkadaslar merhaba :) bugun tam 1 sene once bebek istemeye karar verdik... bende vajinusmus hastaligi vardi iliskiye girememe 2.5 sene oyle gecti. Tam doktora gtmeye karar vermistim 10.000 TL vericektin. Son kez denemek istedim 4 kitap aldim ve kadinlar klubundeki bunu yenen kisilerle konusarak Allaha sukur bu hastaligi yendim. 22 nisan 2018 de bu olayi hallettgim andan beride cocuk denedik. Hic bi skini yoktu ama olmadi. Cin takvimine bende cok baktim ama suan 1 sene oldugu icin takvim flan umrumda diil olsun yeter kiz erkek farketmez 🙂🙂🙂 genel olrak stres cok istemek dusunerek iliskiye girmek planli yapmak hepsi negatif yonde etkiler dedi doktor. Ama gel gorki bunun tam tersi nasil yapilir bilmiyorum. 34 yasindayim bende 2 ay boyunca o hamile kalmayi kolaylastiran jellerden kullanicam haziran gbide asilamayla devam etmek istiyorum artik :) Hakkimjzda hayirlisi artikk

hoşgeldin canım inşallah hayırlısıyla duaların gerçek olur en kısa surede

Back
X