• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canlar,burası çok güzel bi başlık olmuş tatlı insanlar bir araya gelmiş :) ben de aranıza karışayım. 28 yaşındayım 2yıldır evliyim. Bebek fikri aklıma düştüğü günden beri her şey ilginçleşmeye başladı. Pembe lekeler,yumurtlama kanamaları vesaire hayatımda başıma gelmeyen şeyler geldi. Bu ay 2.denememizdi adetim tam 7 gün gecikti. Ovulasyon testinde 12 gün arayla iki kere pik gördüm filan derken iyiden dengem şaştı. Sonunda takip falan yapmıyorum uleyn dedim her şeyi boşverip doğal akışına bırakmam gerektiğine karar verdim. Ve burdayım :) herkes için güzel bi mayıs olsun!
Hoşgeldin canım. Hepimiz için güzel bir Mayıs olsun

İnsanlar bazen öyle bir konuşuyor ki insan mükemmeli yaşadıklarını ya da hep en doğruyu yaptıklarına inanıyor. Sanırım bu yüzden herkesten uzak kafa rahatken tatillerde hamile kalıyor bazıları
Etraftakilerin konuşmalarından etkilenmemeyi öğrenmek gerekiyor. Sadece hamilelik değil hayatın tümü için gerekiyor olabilir bu bilgi :)

canım rahim kalınlaşması sanırım beraberindeki kistlerin huyuna göre tehlikeli olabiliyor, rahim kalınlığı sorunu ile yıllardır muzdarip olan bir tanıdığım var ama hamile kalma sıkıntısı da hiç yaşamadı. biz biraz fazla okuyoruz ve hep kötulerı goruyoruz sanırım, inşallah hiçbirşeyciğin yoktur da bi de bebiş haberiyle gelirsin
Insallah canim benim.
O guzel kalbinden gelen bu guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim sana.
Allah senin de tez zamanda saglikla hamislik haberini duymamizi nasip etsin.
Cokkk amin.😊🤗

Selam hatunlar..
Yoğun bir günün akşamı, sonunda geldiim.. ☺
Dennis geçmiş olsun canım ben de hastayım bildiğin.
Selozy hoş geldiin.
Yarın da bitsinn güzelce inşallah... rapor alıp yarın da gitmemek vardı ya neysss
8 gün kalmış bata ☺ ilgilenmemek gerçekten güzel.. en son 21 vardı takvime baktığımda..😁

Merhaba canlar,burası çok güzel bi başlık olmuş tatlı insanlar bir araya gelmiş :) ben de aranıza karışayım. 28 yaşındayım 2yıldır evliyim. Bebek fikri aklıma düştüğü günden beri her şey ilginçleşmeye başladı. Pembe lekeler,yumurtlama kanamaları vesaire hayatımda başıma gelmeyen şeyler geldi. Bu ay 2.denememizdi adetim tam 7 gün gecikti. Ovulasyon testinde 12 gün arayla iki kere pik gördüm filan derken iyiden dengem şaştı. Sonunda takip falan yapmıyorum uleyn dedim her şeyi boşverip doğal akışına bırakmam gerektiğine karar verdim. Ve burdayım :) herkes için güzel bi mayıs olsun!
Hosgeldin canimm .Ah obosvermislik gercekten yapilabilse keske :) tek dilegim
Bu

Daha iğnelerin ikinci günündeyim ve buna rağmen bana göre solda doktorlara göre ise ısrarla sağda olan yumurtalığım ağrıyo. Bacağıma iniyo ağrısı bildiğin çekme var. Aklıma cem yılmaz geldi ajsjshs çekiyo böyle hı hııı.. fıtıktır o fıtıh.. Neyse, ne diyodum yav. Hah bu kesin önden giden anarşiğin ağrısıdır. Öbürküler de büyüdüğünde yürüyemicem zaar? :skandal:

dennisgo dennisgo gız sizin orlarda hangi iğneleri kullanıyolar? Ne veripdurular? Dozlar ne? Anlat bakem.

Hoşgeldin bacım. Evet burası acık delilerin olduğu bi grup. Negatif insan yok, huniyle geziyoruz. :) Senin yaşın gençmiş, bize de gençlik aşısı ol, gruba da şans getir inşalla çok amin. Oha ne misyon yükledim bak gelirayak :p
Mayıslar bizimdir. ⭐⭐⭐⭐

bundan haberiniz varmi 🙋🏻‍♀️😀 tampon yerine bosalt yika yeniden tak 🤣 adı: adet kupası yada bardağı 🙄
91FA0292-0345-4FBA-93FA-879EFEF1262B.webp

Evet ben bunu duydum, her ped kullanımı sonrası bakteriyel vajinoz olan biri olarak çok heveslendim ama sonra dedim ki ben kesin buna güvenemem üstüne bi de ped kullanırım alışmadıkta menstruel cup durmaz dedim :D kullananlar baya memnun aslında bi denemek istiyorum Armin Armin

Selam hatunlar..
Yoğun bir günün akşamı, sonunda geldiim.. ☺
Dennis geçmiş olsun canım ben de hastayım bildiğin.
Selozy hoş geldiin.
Yarın da bitsinn güzelce inşallah... rapor alıp yarın da gitmemek vardı ya neysss
8 gün kalmış bata ☺ ilgilenmemek gerçekten güzel.. en son 21 vardı takvime baktığımda..😁
Günaydın canım
Bu havalar beni berbat etti sıcaklık bir günde neredeyse 10 derece düştü. Yutkunamıyorum.. dün ateşim vardı o geçmiş şimdi.bakalım opu sonrası ilaç başlarım. Umarım çabuk geçer.

Daha iğnelerin ikinci günündeyim ve buna rağmen bana göre solda doktorlara göre ise ısrarla sağda olan yumurtalığım ağrıyo. Bacağıma iniyo ağrısı bildiğin çekme var. Aklıma cem yılmaz geldi ajsjshs çekiyo böyle hı hııı.. fıtıktır o fıtıh.. Neyse, ne diyodum yav. Hah bu kesin önden giden anarşiğin ağrısıdır. Öbürküler de büyüdüğünde yürüyemicem zaar? :skandal:

dennisgo dennisgo gız sizin orlarda hangi iğneleri kullanıyolar? Ne veripdurular? Dozlar ne? Anlat bakem.
Canım bende de ikinci gün iğne vurduktan sonra ağrı başlıyor. Sanırım biz ağrılara çok duyarlıyız :) normalde bu günlerde en fazla dolgunluk hissetmek lazım ağrı nedir.
Bizde gonal f ile başlıyorlar galiba.çünkü doktor değiştireceği zaman, sorun ilaçlarda ama bunu da kullanmadan bilemeyiz demişti. Bana 150 doz vermişlerdi adetin 8. Günü iğnelerin 5. Gününde de çatlamaması için cetrotide başlıyorlar. ( bir gün öne ya da arkaya kayabilir) çatlatma iğnesi de 2 ampul pregnyl veriliyor. Bende gonal f işe yaramadığı için 225 doz menopur verdiler. Aralarındaki fark, çok emin değilim ama, gonal f lh, menopur lh+fsh içeriyor galiba. Menopur u önce adetin ilk günü hormon baskılayıcı gonapeptyl ile kullandılar, bu aynı zamanda cetrotide gibi etki etti.vitaminli yumurtayı engellemek için.. bu tedavide ise hormon baskılayıcı yok 5. Gün cetrotide başladım.. toplamda 7 gün 225 doz yumurta geliştirici, 4 gün cetrotide vurdum yani. Sayıda belirgin bir fark yok çünkü sağ yumurtalık bu ay greve çıkmış haber vermeden :) kaliteyi de bir kaç saat sonra öğreneceğiz bakalım :)

Hoşgeldin bacım. Evet burası acık delilerin olduğu bi grup. Negatif insan yok, huniyle geziyoruz. :) Senin yaşın gençmiş, bize de gençlik aşısı ol, gruba da şans getir inşalla çok amin. Oha ne misyon yükledim bak gelirayak :p
Mayıslar bizimdir. ⭐⭐⭐⭐
Negatif olanı kafasına vura vura pozitif yapıyoruz :)

Günaydın canım
Bu havalar beni berbat etti sıcaklık bir günde neredeyse 10 derece düştü. Yutkunamıyorum.. dün ateşim vardı o geçmiş şimdi.bakalım opu sonrası ilaç başlarım. Umarım çabuk geçer.
çok geçmiş olsun bugündü demi opu inşallah güzel geçsiiin... bizde de havalar öyle tam hasta etme havasıı valla.. ben de bi dolu ilaç içtim yerleşme falan varsa etkilemese bari gerçi antibiyotik değil ama :p

Back
X