• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum trafikte acele etmedim. Hani işte yorulmuştum ya bitsin de gidek modundaydım ya o manada demiştim onu.. hastayım da algılar da iyice kapandı sanırım.. yorgunluk da var..
öyle Allah beterinden esirgesin.. özgürcan bilir bulvar kalabalık zaten bugün de cuma, bizim şerit birden durdu öndeki kamyonete geçirdim. :/
Kuzum çok sağol amin.
O bulvarin...... bacim bu cuma günleri ayri bir sey oluyor ya, normalde zaten trafikli yol, cuma facia oluyor, sende bir sey yok ona şükür diyelim, bununla geçmiş olsun cancanim

Bizim senle bir hafta aramız yokmuydu ne ara aynı olduk. Yoksa bat bugünde biseyler mi belli oldu :) Geç mi yumurtladın bu ay?

Senin opu ne zamandı?
Yok kuzu ya olsa söylerim benim öne öne gelir 28 29 günde oluyor senin de ileri atıyorsa ortada buluştuk zaar 😁

O bulvarin...... bacim bu cuma günleri ayri bir sey oluyor ya, normalde zaten trafikli yol, cuma facia oluyor, sende bir sey yok ona şükür diyelim, bununla geçmiş olsun cancanim
Cancan cok gecmis olsun, yeni girdim ve yeni gördüm, nerde nasil oldu,
Canım benim çok sağol aynen mala geldi bende psikolojisinden başka bişey yok şükür nisan kısmetiyle gelir derken 😁 Allah esirgesin daha büyüğünden korumuş olsun.

Yok kuzu ya olsa söylerim benim öne öne gelir 28 29 günde oluyor senin de ileri atıyorsa ortada buluştuk zaar 😁

Hiç ikna olmadım :) benimki de öne gelir, sen benden bir hafta önce hastalandıysan benimde bugün 20.günümse senin bugün bat günündür :) takvime bak günün geçmiş bile olabilir :anneadayı::emir_bebek::anne::KK49:

Hiç ikna olmadım :) benimki de öne gelir, sen benden bir hafta önce hastalandıysan benimde bugün 20.günümse senin bugün bat günündür :) takvime bak günün geçmiş bile olabilir :anneadayı::emir_bebek::anne::KK49:
Ayy kuzu ilahi çok güldüm valla bak kızz 5 nisan son adet tarihim benim. 18 ya da 19u yum oldu gibi.. keşke olsa

Sen güldüğüm için öyle düşünüyon sanırım ama napimm o gece yatana kadar karalar bağladım sabah geçti neyse dedim sağlık olsun.. işin esprisine geçtim..:)

İyi Pazarlar kızlar;
Embriyolog aradı az önce 4 embriyo var. 5. Gün yani 1 Mayıs Çarşamba sabah 8;30 da transfer olacak. 1 mi 2 mi yerleştirilsin istiyorsunuz dedi bu arada.. biz iki isteriz ama doktorumuz her zaman bir diyor dedik. Embriyolog doktor ile konuşacak ona göre karar verecekler. Kalanlar da dondurulacak. Ama bence doktor 1 der.. Çarşamba göreceğiz bakalım.

Bu arada arı sütü bal polenden önce yine menopur kullandığım bir önceki tedaviyle kıyaslamak istiyorum durumu. Yumurta geliştirici dozları aynıydı. Sadece, bir önceki tedavide çatlamaması için cetrotide yerine adetin birinci günühormon baskılayıcı gonapeptyl kullandım. bu kez 5. Gün cetrotide başladım. 5 hafta kadar da arı sütü bal polen kullandım.
Bir önceki tedavide 3 yumurtadan 1 tane transfer edildi. Dondurulmadı.. bu tedavide 6 yumurtadan 4 embriyo elde edildi. Yine 5. Güne gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak.

İyi Pazarlar kızlar;
Embriyolog aradı az önce 4 embriyo var. 5. Gün yani 1 Mayıs Çarşamba sabah 8;30 da transfer olacak. 1 mi 2 mi yerleştirilsin istiyorsunuz dedi bu arada.. biz iki isteriz ama doktorumuz her zaman bir diyor dedik. Embriyolog doktor ile konuşacak ona göre karar verecekler. Kalanlar da dondurulacak. Ama bence doktor 1 der.. Çarşamba göreceğiz bakalım.

Bu arada arı sütü bal polenden önce yine menopur kullandığım bir önceki tedaviyle kıyaslamak istiyorum durumu. Yumurta geliştirici dozları aynıydı. Sadece, bir önceki tedavide çatlamaması için cetrotide yerine adetin birinci günühormon baskılayıcı gonapeptyl kullandım. bu kez 5. Gün cetrotide başladım. 5 hafta kadar da arı sütü bal polen kullandım.
Bir önceki tedavide 3 yumurtadan 1 tane transfer edildi. Dondurulmadı.. bu tedavide 6 yumurtadan 4 embriyo elde edildi. Yine 5. Güne gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak.

İki tedavi sonucu arasında bariz fark var. Bunda hem erkenden kullanılmaya başlanmayan baskılayıcının hem de arı sütü bal polenin etkisi var sanırım.
Keşkem ben de arı sütü neyim kullansaydım yav.
Kullanmadığım bi o var şu an. :))

1 Mayıııısss 1 Maaayıııısss işçinin emekçiniin bayramıııı!.. ✊🇹🇷

İyi Pazarlar kızlar;

Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olacak herşey.Doktoru ikna edin iki tane konulsun.:KK50:ve ikiside tutsun inşallah.

Back
X