- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
- #1.381
InsAllah canim, diger ay saglikla hayallerimizin gerceklesecegi bir ay olur, senin icinde her şey güzel olsun, sonuçlarına çok sevindim, ari sütü mucizesi, hangi markayi kullandin sen, muhtemelen o diyarlarin arılarındandır :)İyi Pazarlar kızlar;
Embriyolog aradı az önce 4 embriyo var. 5. Gün yani 1 Mayıs Çarşamba sabah 8;30 da transfer olacak. 1 mi 2 mi yerleştirilsin istiyorsunuz dedi bu arada.. biz iki isteriz ama doktorumuz her zaman bir diyor dedik. Embriyolog doktor ile konuşacak ona göre karar verecekler. Kalanlar da dondurulacak. Ama bence doktor 1 der.. Çarşamba göreceğiz bakalım.
Bu arada arı sütü bal polenden önce yine menopur kullandığım bir önceki tedaviyle kıyaslamak istiyorum durumu. Yumurta geliştirici dozları aynıydı. Sadece, bir önceki tedavide çatlamaması için cetrotide yerine adetin birinci günühormon baskılayıcı gonapeptyl kullandım. bu kez 5. Gün cetrotide başladım. 5 hafta kadar da arı sütü bal polen kullandım.
Bir önceki tedavide 3 yumurtadan 1 tane transfer edildi. Dondurulmadı.. bu tedavide 6 yumurtadan 4 embriyo elde edildi. Yine 5. Güne gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak.