• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işyeri makamına, sayın işyerimin sayın yetkilisi, ben yumurtlayan bir varlığım, ve yumurtamı bayatlamadan degerlendırebılmek ıcın ovu testlerımın pık yaptıgı tarıhlerde ızınlı sayılmam ıcın geregının yapılmasını arz ve rıca ve emrederım :halay::eğlence:

uygun mudur
Aşırı uygundur deyip
:duduk:

işyeri makamına, sayın işyerimin sayın yetkilisi, ben yumurtlayan bir varlığım, ve yumurtamı bayatlamadan degerlendırebılmek ıcın ovu testlerımın pık yaptıgı tarıhlerde ızınlı sayılmam ıcın geregının yapılmasını arz ve rıca ve emrederım :halay::eğlence:

uygun mudur
4 çocuk yapın demesini biliyorlar, şartları oluştursunlar dimi :))

sen degerlendır de, ınsallah guzel haberler gelır kuzum
yok kuzu değerlendirmeler bitti benim şimdi bekleme vakti.. :rolleyes:şöyle yanlışlıkla ovu testi siparişi vermiştim iptal ettim onu, şimdi gebelik testlerimi bekliyorum bakalım ne zaman gelirse :)

uygun mudur
şimdi gerçeklere dönelim,
kızım ne yumurtası babs son bugün,millet maaş diyecek yarın,bak işine,bir de yumurtladım diyo,şu kadar işin arasında yumurtlamayla vakit kaybediyorsun
uygun değildir

İmza :ppatron/Müdür:sopa:

Son düzenleme:
diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcez:rolleyes:gitti tazecik yumuyum
Yo gitmez.. Tam tersine, çift çizgiden sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurta. Yani aslında çift çizgiyi gördüğünüz gün, ve onu takip eden 3 gün boyunca lambada öneriliyor. Çİft çizgiyi göreceğiniz günü, takip yaptıkça tahmin etmeye başlarsınız zaten. Ona göre, öncesindeki 3 günü de değerlendirerek 7 günlük lambada takvimi tavsiye ediliyor.

Yo gitmez.. Tam tersine, çift çizgiden sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurta. Yani aslında çift çizgiyi gördüğünüz gün, ve onu takip eden 3 gün boyunca lambada öneriliyor. Çİft çizgiyi göreceğiniz günü, takip yaptıkça tahmin etmeye başlarsınız zaten. Ona göre, öncesindeki 3 günü de değerlendirerek 7 günlük lambada takvimi tavsiye ediliyor.
Doktorların önerisi ile hep gün aşırı değelendirildi. Bu 2 ay ya adet bitiminde gün aşırıyı ya da yumurtlama öncesi 3 gün, yumurtlama günü, sonraki 3 gün değerlendirmeyi deneyelim.

Doktorların önerisi ile hep gün aşırı değelendirildi. Bu 2 ay ya adet bitiminde gün aşırıyı ya da yumurtlama öncesi 3 gün, yumurtlama günü, sonraki 3 gün değerlendirmeyi deneyelim.
Evet gün aşırı diyorlar genelde. Ancak erkeğin sperm değerleri iyiyse her gün olmasında da bir sakınca yokmuş. :KK200:

Bat, yumuyum( aklimda kalanlar) kelimelere hakimiyetim iki saatimi aldi😅 keyif verdiniz🌸dr dedigine gore regl ile başlayan 10/12/14/16/18 gunlerini takip etmeliymisim...ilk ay denememi yasadim sonuc bilmiyorum acemiligime denk geldi sanirim...kismet🙏🏾 olmadi mayis, haziran,🤷‍♀️ yaşim daha küçük(38) 😆hepimize başarilar💞

Back
X